birabecks написа:slavia_forever написа:Яяяяя ква компания се е събрала! НАЗДРАВЕ!
Наздраве де!
Наздраве! На 24-ти ще идваш ли?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
birabecks написа:slavia_forever написа:Яяяяя ква компания се е събрала! НАЗДРАВЕ!
Наздраве де!
Cesc Fabregas написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Cesc Fabregas написа:Наздраве и от мен
Сеск ,как си братинка?
Надзраве!
Здрасти майна!Ми как да съм,всичко е наред, ама всеки ден едно и също-Училище, в къщи, а 2 пъти в седмицата и на английски...тегаво беше тия дни, че имахме бая контролни...![]()
А ти как си? На линия ли ще си на 24ти?Наздраве
yasen_ov4arov написа:Понеделник вечер,всеки си вика колко е гаден животът ,за дето седмицата едва сега почва.Ето едни,чиято работа гаранция е по-гадна от вашата[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d9WPSSEqZfg[/youtube] .
Наздраве и от мен!Какво пием?
PLOVDIV PEE 1912 написа:И аз съм на водка."Parliament",руска,един приятел ми я донесе от Москва - мнооооооо яка.Не бях пил такава досега май..Аз в събота ще дойда да ви видя,поканиха ме
,а и няма как да ида до Монтана.Наздраве!
Преди 10-ина години ходех на мачовете на Локомотив, безпроблемно,но от както имах "проблеми" с някои от вашите тартори ....не мога да стъпна...
Руската водка е просто ..номер едно!Мисля да си исуша сафрид на терасата,смятам знаеш за кво мезе става на въпрос.
Наздраве!В събота, заповядай...
slavia_forever написа:birabecks написа:slavia_forever написа:Яяяяя ква компания се е събрала! НАЗДРАВЕ!
Наздраве де!
Наздраве! На 24-ти ще идваш ли?
Cesc Fabregas написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Cesc Fabregas написа:Наздраве и от мен
Сеск ,как си братинка?
Надзраве!
Здрасти майна!Ми как да съм,всичко е наред, ама всеки ден едно и също-Училище, в къщи, а 2 пъти в седмицата и на английски...тегаво беше тия дни, че имахме бая контролни...![]()
А ти как си? На линия ли ще си на 24ти?Наздраве
birabecks написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:И аз съм на водка."Parliament",руска,един приятел ми я донесе от Москва - мнооооооо яка.Не бях пил такава досега май..Аз в събота ще дойда да ви видя,поканиха ме
,а и няма как да ида до Монтана.Наздраве!
Преди 10-ина години ходех на мачовете на Локомотив, безпроблемно,но от както имах "проблеми" с някои от вашите тартори ....не мога да стъпна...
Руската водка е просто ..номер едно!Мисля да си исуша сафрид на терасата,смятам знаеш за кво мезе става на въпрос.
Наздраве!В събота, заповядай...
Кви проблеми ? Това са егати простотиите...Наздраве!
birabecks написа:Какво ще става на 24 -ти ? Май пак съм пропуснал нещо...
МерсиАма чак па много интелигентен
![]()
Аз също се радвам, че се познаваме, наистина
Иначе тва за даскалото го знам, ама нали знаеш-само тва не ми е в главата сега...правя сега някви опити да се науча да уча,ама дано стане
![]()
Наздраве с бира Кайзер
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта