Черно море ще играе контрола с Виторул - "Моряците" ще гостуват в Румъния на 5 септември
http://www.varna.utre.bg/2015/08/18/334 ... _s_vitorul
Всекидневна за отбора на моряците
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Новини свързани с Черно Море
Ако Тодор Великов е уредил контролата, ще е като предишните ''румънски контроли''.
-
- Контакти:
Вземи ти да уредиш някоя контрола с румънци? Може да пишеш на Стяуа, Динамо Б и т.н., те биха откликнали на важен човек като тебе
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
http://www.blitz.bg/sport/article/287090 Според Блиц Морето и Ботев са пожелали Орлин Старокин.Явно Адмирала е доволен от атаката и защитата и се опитва да подсилва определено най силното ни звено.Аз харесвам този стил на доминация в центъра и създаване на повече на брой голови възможности,но не харесвам ниската резултатност/кой ли пък я харесва/.Но в неговият случай/на Кольо Спасов/човека е решил да ПЕЧЕЛИ трофеи,а не само красиви игри и засега го постига.Какво ви е мнението за Старокин?Няма ли да развали климата в съблекалнята,правейки се на "голямата работа"?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Ами той не е голяма работа, може само да се прави на такава. Не виждам на кой ще му пука на какво се прави, като едва ли някой ще му обръща внимание. Всъщност не го искам този при нас, не ме кефи .
Ако не се лъжа в последните години 4 контроли с румънски отбори бяха провалени/2 пъти само Стяуа ни вързаха тенекията/ заради отказ в последния момент от мамалигарите.
Всекидневна за отбора на моряците
Мисля, че имаме нужда от такава тема, за да не оспамваме другите, пуснати по конкретен повод. Тук ще може да коментираме на воля ежедневните неща около отбора. 

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Re: Всекидневна за отбора на моряците
Бадема Романов и Старокин да не са луди при нас да дойдат.Отиват в Ботев!За темата поздравления-чудех се защо нямаме такава.Но то като гледам и какви новини текат около отбора!!Май по-добре да е ЕЖЕСЕДМИЧНА!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Възможно е да продължат проблемите ни в защита. Кули се старае, но възможностите му са ограничени. Очаквам да греши и занапред срещу резки и технични нападатели като Варела. Паланков също има подобни проблеми. И докато Траянов е контузен, а Жиньо търси форма, алтернативите за мачовете срещу отбори с такива нападатели са притеснителни.
Според мен Спасов е изтървал тотално съблекалнята!Пример за което ръкомахането на Курьор след указанията на треньора и никаквата мотивация във футболистите!
Абе тея се взеха за много големи ,те ли ще решават в кой мач да играят и в кой не!Трябва да има глоби за такава игра.Единствените които бих отличил с добра игра във вчерашният мач са Китанов ,Клок ,Кулибали и Стенио до някаде.Много големи длъжници са Венков ,Курьор и прехваления Бурабия за когото в началото се чудих как не са го забелязали примерно Лудогорец и ще играе при нас но той бързо показа че е непостоянен като един бивш наш плеймейкър ,честито моряци имаме си нов Божилов който да бави атаките ни и да се прави на маймуна ,както писа някой по горе сега се вижда разликата с Ернандес жалко че не остана при нас но пък си имаме Бургхарт според мен трябва той да играе а Бурабия да седне на пейката!Матиас тотално си развали играта покрай Бурабия личи си че са дружки и извън терена ,дано Райков влезе във форма защото по крилата сме трагедия с този Васев много ме е яд за Коконов трябва да пробват да го върнат зимата и без това не играе в Берое.Мишо пък го разминават като първокласник от началото на сезона но и там няма никаква резерва.
Съжелявам за негтивният коментар но той е плод на видяното до момента в първенството в което сме изграли само един приличен мач!
НАПРЕД ЗЕЛЕНО-БЕЛИТЕ!
Абе тея се взеха за много големи ,те ли ще решават в кой мач да играят и в кой не!Трябва да има глоби за такава игра.Единствените които бих отличил с добра игра във вчерашният мач са Китанов ,Клок ,Кулибали и Стенио до някаде.Много големи длъжници са Венков ,Курьор и прехваления Бурабия за когото в началото се чудих как не са го забелязали примерно Лудогорец и ще играе при нас но той бързо показа че е непостоянен като един бивш наш плеймейкър ,честито моряци имаме си нов Божилов който да бави атаките ни и да се прави на маймуна ,както писа някой по горе сега се вижда разликата с Ернандес жалко че не остана при нас но пък си имаме Бургхарт според мен трябва той да играе а Бурабия да седне на пейката!Матиас тотално си развали играта покрай Бурабия личи си че са дружки и извън терена ,дано Райков влезе във форма защото по крилата сме трагедия с този Васев много ме е яд за Коконов трябва да пробват да го върнат зимата и без това не играе в Берое.Мишо пък го разминават като първокласник от началото на сезона но и там няма никаква резерва.
Съжелявам за негтивният коментар но той е плод на видяното до момента в първенството в което сме изграли само един приличен мач!
НАПРЕД ЗЕЛЕНО-БЕЛИТЕ!