Тема за Македония

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Re: Тема за Македония

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 16 авг 2011 23:42

metodito написа:И аз съм възмутен от много от постовете тук. Тъпокрацията явно е в пълна сила. Бива, бива да е неук човек, ама...
Иначе, аз съм на мнение, че територията на Македония е наша, но 96% от хората там нямат общо с нас.

Предполагам кого визираш , така че се извинявам официално. Реших да се позабавлявам ама прекалих с лигавщините :lol:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 16 авг 2011 23:50

шивача написа:Вярно, че македонците бая си измислят, ама бая глупости сте изписали. Все пак е доказано, че са съществували още от преди Христа ;)

Мислиш ли, че македонците преди Христа и македонците сега имат нещо общо?
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 авг 2011 23:51

YANTRA_FOREVER написа:
metodito написа:И аз съм възмутен от много от постовете тук. Тъпокрацията явно е в пълна сила. Бива, бива да е неук човек, ама...
Иначе, аз съм на мнение, че територията на Македония е наша, но 96% от хората там нямат общо с нас.

Предполагам кого визираш , така че се извинявам официално. Реших да се позабавлявам ама прекалих с лигавщините :lol:

Никого не визирам конкретно. Това е независима държава днес, изградена на открадната територия. Това е за мен!
Какво има толкова да се обсъжда?!
Защо ще обижда човек македонците? Те са си каквито са си. И не са виновни те, а политиците ни от миналото, сърбите, Великите сили и гърците.
В темата има ксенофобски постове, но тя стои. Няма проблем!
Защо никой не псува англичаните за Македония или Франция? Те ли баш са виновни - македонците? Това е все едно да кажете, че HitlerJugend или еничарите са били виновни за това, което са!
Не знам на какво ви учат в часовете по история днес. Честно!

Потребителски аватар
SSLazio&PirinSS
Контакти:

Мнениеот SSLazio&PirinSS » 17 авг 2011 00:29

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1003985 От Благоевград съм,но тези ме дразнят много :mrgreen:(македонците де)

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 17 авг 2011 00:37

За цялата драма е виновно единствено безродното комунистическо "правителство", което с преврат взима властта в България на осми срещу девети септември през 1944. В последващите месеци и години, България за пръв път абдикира от отговорността за своето население, живеещо зад граница, давайки пълна свобода на югославското правителство да коли и беси на територията, която е заселена основно от българи. За последвалите репресии и убийства може да се говори с дни, няма смисъл да се спираме на този грозен въпрос. В продължение на 45 години България не прави никакви стъпки за решаване на въпроса, а и той, въпросът, насилствено е предрешен още в първите няколко години.

Познавам немалко хора от Македония, които са родени след 1980. Тези хора нямат право на избор, те са резултат от заобикалящата ги среда. Аз не ги съдя, те не са виновни за нищо, нормално е да защитават интересите на държавата си, такава, каквато е. И без това вече понесоха тежък удар с признаването на етническото самосъзнание на хиляди техни предци, в желанието си да вземат скъпоценния български паспорт. Аз лично не признавам тези хора за българи. Щом те нямат такова самосъзнание, нямам никакво желание да им нятяквам, какви са. Нищо няма да се промени, те няма да повярват на нещо, идващо извън държавата, в която са се родили и с чиято пропаганда са отрасли. Когато бях малък, държавата ме учеше, че международният терорист георги димитров е български национален герой, а окупаторската съветска армия е, разбираш ли, войска, освободила България от, цитирам "фашисткото иго". По същия начин и хората в Македония са облъчени от деня на тяхното рождение. Нека бъдат такива, каквито вярват, че са, за мен единственият проблем е, че крадат и деформират доказаната българска история и унищожават исторически и културни паметници, за да остранят неудобните надписи и други знаци. Жалко за тях, но жалко и за нас, че нашата държава, в онзи мрачен период от историята ни, след края на Втората световна война, е допуснала това да се случи...
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 17 авг 2011 01:53

+ 1 Това е най-голямото престъпление на комунизма спрямо България. Предполагам знаете от де идва "Бой, е.ане и сръбска музика". Така е създадена македонската нация.

В Македония раждаемостта е била по-висока и България съществува благодарение на движението на млади българи от Македония към Тракия и Мизия. В последните две турците са смилали българския етнос и ако е нямало свежата сила сме били загубени демографски.

И да питам защо бежанците от Егейска Македония са идвали в България, а не към Скопие?
В архива на Ватикана има ли нещо за македонската нация?

Сафроне или както си там чуй чистия български на старите хора в БЮРМ и тогава реши дали си македонец. Зарежи училищната и медийна пропаганда.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 17 авг 2011 03:10

Под заглавието „Пиринска мома го води Бразил", изданието разказва биографията на Дилма Русеф. Според скопският „Дневник", бащата на Дилма - Петър Стефанов бил роден в Габрово, следователно е в Пиринска Македония.

В публикацията не се обяснява как и кога Пиринска Македония се е простряла чак до Централна България, където е град Габрово.

Вестникът се позовава на информации във „Фейсбук" и агенция „Новините", което пак не обяснява новите географски открития в публикацията.

Председателят на ВМРО Красимир Каракачанов заключи, че в Скопие не познават нито историята, нито географията, но обясни, че в Македния има села, които носят името Габрово.

Не само, че са зле с историята, но явно образователната им система е такава, че те нямат понятие и от география.

Ако е за пръв път подобна глупост от тяхна страна, човек може да си помисли, че нещо са сбъркали. Но след като изкараха и Исус Христос македонец, защо се учудваме, че и Дилма Русеф е македонка? Какво може да се очаква от неграмотни хора? Щом не я изкараха от Република Македония, тъй като близо до град Битоля има също село Габрово, до град Струмица също има село Габрово. Как не им скимна да кажат, че е от Република Македония, а не от Пиринска Македония?, емоционално коментира Каракачанов пред „Фокус".
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 17 авг 2011 03:15

Месечино, Месечино - земьо македонска... Докога ли ке те робат, докога ли ке те делат? :mrgreen:

Знаете ли, че Батман е македонче от Прилеп? :mrgreen:

Една македонска чета среща турски аскер.
Комитите питат войводата:
- Войводо, ке се бием, или ке се предаваме?
А войводата отговаря:
- Македонец никогаш се не предава! ........ Ке бегаме!!! :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 17 авг 2011 03:37

Има се предвид, най-вероятно, село Габрово, намиращо се в Благоевградска област: http://bg.guide-bulgaria.com/SW/Blagoev ... ad/Gabrovo
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 17 авг 2011 07:08

Да,точно това имат предвид.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Върни се в “Свободна зона”