Етър-Ботев 0:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
trakia

Re: Етър-Ботев 0:2 (FT)

Мнениеот trakia » 15 юли 2011 18:43

rump_shaker написа:
bulgaro написа:Тренер, дай си свободно, петък е ;)

Виж кво, избощо не се вживявам на тренер и алабала за квото се бъзикате тука. Казах си мнение което не е треньорско. Аз така бих възпитавал и децата си. Ако не си съгласен с това кажи, ако си съгласен по добре не всявай дразги. Нито съм казал кой какво и за каде неможе. Просто изразих МОЕ МНЕНИЕ в което кАЗВАМ че МИ Е НАПРАВИЛО неприятно впечетление постъпката на Курдов

С риск да бъда отлъчен от църквата на свидетелите на Курдов ще се присъединя към мнението ти .Тва не е само този мач,а сладура си показа рогата още във В група ако не се стегне май кариерата му в Ботев ще се ограничи до един готин сезон във В група.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 16 юли 2011 12:11

rump_shaker написа:
bulgaro написа:Тренер, дай си свободно, петък е ;)

Виж кво, избощо не се вживявам на тренер и алабала за квото се бъзикате тука. Казах си мнение което не е треньорско. Аз така бих възпитавал и децата си. Ако не си съгласен с това кажи, ако си съгласен по добре не всявай дразги. Нито съм казал кой какво и за каде неможе. Просто изразих МОЕ МНЕНИЕ в което кАЗВАМ че МИ Е НАПРАВИЛО неприятно впечетление постъпката на Курдов

Не му се връзвай, не всеки се интересува от футболната страна на мачовете - важното е да се пиянства и кряка, заеби ги ония на терена ;) Терена го гледат само "треньорите", не те ли е срам да си такъв
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 16 юли 2011 14:54

Запалих не специално заради булгаро, който съм сигурен че се интересува от футболната страна на нещата. И не специално от неговият пост. Напоследък наистина имаше постове на някои съфорумници които колеха и бесеха и нареждаха състава и се вживяваха на "светата управа". Появи се групичка които яко почнаха да се базикат с това "ти тренера ли си" та чак се прекали. И ме подразни когато написах едно мое мнение за това какво мие направило неприятно впечатление и аз отидох по-графа "тренер". И не толкова, че аз съм попаднал ами щото вече неможем да си коментираме свободно футболът на ПФК Ботев. Щото едва ли не е забранено.
ИзображениеИзображение

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 16 юли 2011 15:24

rump_shaker написа:Запалих не специално заради булгаро, който съм сигурен че се интересува от футболната страна на нещата. И не специално от неговият пост. Напоследък наистина имаше постове на някои съфорумници които колеха и бесеха и нареждаха състава и се вживяваха на "светата управа". Появи се групичка които яко почнаха да се базикат с това "ти тренера ли си" та чак се прекали. И ме подразни когато написах едно мое мнение за това какво мие направило неприятно впечатление и аз отидох по-графа "тренер". И не толкова, че аз съм попаднал ами щото вече неможем да си коментираме свободно футболът на ПФК Ботев. Щото едва ли не е забранено.

Ами да, за съжаление за много хора обсъждането на мачове, схеми и състав се равнява на мрънкане по ръководството и е по-правилно да не знаем кой е в състава и само да се вика, вместо да се наслаждаваме и на футболната страна на нещата. По дяволите, половината от забавлението на футбола са разсъждения, предвиждане и после закачки с противниците (при победа :P ), не само 90 минути песни и после кой откъде е...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 17 юли 2011 08:46

Абе нащо си е вече мрънкане... Едно е да си кажеш ЛИЧНОТО мнение, а друго е да почнеш да плюеш като луд по треньора "тоя що играел" и т.н. Ама какво да се прави - ние сме милиони, няма как да сме на едно мнение :mrgreen:

Върни се в “Ботев”