Имайте търпение. Никой вече не стои зад бюро по цял ден за да сключи даден трансфер. Има си смартфони и всякакви други начини за комуникация. Венгер със сигурност може да си ръководи всичкo и от Карибските острови. Той ще е непрестанно във връзка с щабът си,нима някой се съмнява в това?
Трансферния прозорец и без това е достатъчно дълъг. В интерес на Венгер е да подсили отбора,защото иначе това ще е краят за него. Със сигурност ще вземе поне трима нови.
Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Венгер : Работим денонощно по селекция
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder
Cesc Fabregas написа:Личното ми мнение и предположение е че това почти сигурно е последния сезон на Венгер в Арсенал. Казвам това с уговорката, че е много вероятно "чаканото" от няколко години оставане извън топ 4 да се случи. Стане ли това, пиши го бегАл!Има разни индикации, че вече не се ползва със същото доверие от страна на началниците, които са притеснени от нарастващото недоволство на феновете. ДО тази или миналата година венгер беше със статут на светец в Северен Лондон, но доколкото разбирам, нещата са се променили.
Писах го и в темата за Райт, повтарям го и тук. За мен най-добрия му възможен наследник е Дейвид Мойс-солиден треньор, хем млад, хем с предостатъчно опит, и най-важното-БРИТАНЕЦ! Именно той е този, който може да върне биткаджийския дух на Арсенал. Защото мене ми писна да ги гледам как се влачат като бабички срещу разни бастуни като Блекбърн и Болтън, само защото "противника се бил окопал"...
Мартин О'нийл също не е лош вариант за заместник на Венгер.А що се отнася до селекцията,не се притеснявайте,Венгер не почива

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- Cesc Fabregas
- Контакти:
CTAHKO написа:Cesc Fabregas написа:Личното ми мнение и предположение е че това почти сигурно е последния сезон на Венгер в Арсенал. Казвам това с уговорката, че е много вероятно "чаканото" от няколко години оставане извън топ 4 да се случи. Стане ли това, пиши го бегАл!Има разни индикации, че вече не се ползва със същото доверие от страна на началниците, които са притеснени от нарастващото недоволство на феновете. ДО тази или миналата година венгер беше със статут на светец в Северен Лондон, но доколкото разбирам, нещата са се променили.
Писах го и в темата за Райт, повтарям го и тук. За мен най-добрия му възможен наследник е Дейвид Мойс-солиден треньор, хем млад, хем с предостатъчно опит, и най-важното-БРИТАНЕЦ! Именно той е този, който може да върне биткаджийския дух на Арсенал. Защото мене ми писна да ги гледам как се влачат като бабички срещу разни бастуни като Блекбърн и Болтън, само защото "противника се бил окопал"...
Мартин О'нийл също не е лош вариант за заместник на Венгер.А що се отнася до селекцията,не се притеснявайте,Венгер не почиваНяколко теми по-надолу оглежда Лукич от Локомотив Пловдив
![]()
![]()
Така е. О'Нийл е добър треньор и ми харесва също.

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Венгер иска да каже: "Работим денонощно по разбиването на клуба." Това се прави вече много години.
-
- Контакти:
дори с юноши мл. вьзраст да играем,пак ще бьдем най/добрият отбор в Англия.In Wenger we trust.
adams_drugs написа:дори с юноши мл. вьзраст да играем,пак ще бьдем най/добрият отбор в Англия.In Wenger we trust.
Вярвайте си, успех. Само да не стане така, че Арсенал да изпаднат от зона Европа.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- cska_kts_888
- Контакти:
Кого чака Венгер ??
Първенството почти почва а ние сме вземали един Жервиньо :Х Защо Венгер поне веднъж не купи 4-5 човека вижда се,че тази година може и в топ 4 да не влезнем като гледам колко е активен с пазаруването.....Първо изпусна Алварез за смешните 10 млн,после не взима Видал който можеше много да ни помогне и струваше 13-15 млн гледам,че Рома ще вземат Стекелнбург за 10 млн,Венгер защо не извади да го купи като това момче мн ще ни помогне...Защитата ни е трагична а още никой не е купен...Гари Кейхил момчето на 25 години е стълб в защитата на Болтън той предлага оферта за Ягиелка който е на 28-29 години и е по-слаб в пъти от Кейхил...Вие какво мислите за тази година ??
Последна промяна от cska_kts_888 на 23 юли 2011 00:07, променено общо 1 път.
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: Кой чака Венгер ??
Венгер не купува, защото по тоя начин има оправдание за непрекъснатите си провали. "Млад отбор сме, до 3 години ще сме върха на сладоледа", "имам мечтан отбор", не знам си кво, а накрая се оправдава с неопитност! Пари ИМА! Не си мислете, че Арсенал е беден отбор. Само това лято Венгер има 60-70 милиона паунда за трансфери. Но не иска да харчи...
според мен дните му са преброени.

според мен дните му са преброени.
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
никой добър мениджър не би позволил отборът му да не печели нищо 5-6 сезона
Когато парите говорят и прокурора мълчи
- cska_kts_888
- Контакти:
Да със футболисти като Алмуния,Скилачи,Траоре,Гибс,Диаби,Денилсон,Ебоуе,Бендтнер,Аршавин не виждам какво ще спечелим !! Иначе всички знаем,че пари има ама някой хора явно се осъзнават,че Арсенал е голям отбор и ние искаме купи,титли а не да се задоволяваме с влизането в топ 4
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.