Левски - Славия - 3:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Левски - Славия - 3:0 FT

Мнениеот daniel875 » 18 май 2011 21:06

Скучен мач. Важна победа, с която се бетонирахме на втората позиция в крайното класиране. Има още два мача, в които надеждата остава.
Днес трябваше да бием Славия с четири - пет гола, но много се лигавихме и разгромът не се състоя. Важното е, че играем с настроение. Лошото е, че Матондо вместо да остане в тима като заместник на Гара Дембеле, ръководството ще го разкара, защото бил калпав за тима. А Матондо е доста по - добър и от адаша, и от Иса, и от много други.
Дембеле, Минев, Гаджев със сигурност ще заминат. За другите ще видим, важно е кои ще бъдат привлечени. Футболистите ни са лоши, но им трябва умен треньор, който да използва качествата им правилно.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски - Славия - / 18.05.2011 / 18:00

Мнениеот blue avalanche » 18 май 2011 21:10

LaRgO написа:
blue avalanche написа:Аз,извън България,съм виждал и бразилците как играят.Какво да направим сега?
Впрочем,в "бялата" Испания видях да се блъска съдия.Тъй,че...

Обаче давате уникални сравнения.....................................................................

Откъде-накъде ще се сравняваме с "извън България"?Кое ни е като тяхното,че и...Аз съм навит да играем като тях,пък,ако ще Батков с Баждеков да са на тъчлинията,ама...

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 18 май 2011 21:15

blue avalanche написа:
LaRgO написа:
blue avalanche написа:Аз,извън България,съм виждал и бразилците как играят.Какво да направим сега?
Впрочем,в "бялата" Испания видях да се блъска съдия.Тъй,че...

Обаче давате уникални сравнения.....................................................................

Откъде-накъде ще се сравняваме с "извън България"?Кое ни е като тяхното,че и...Аз съм навит да играем като тях,пък,ако ще Батков с Баждеков да са на тъчлинията,ама...

Аз не искам сравнение между първенствата и кой как играел.Аз питам виждали ли сте друг Спортен Директор да участва в тренировките и да дава указания на тъч линията, а пък уж треньорът да си седи кротко.В други мачове пък Ясен и Гонзо са на тъч линията и двамата едновременно дават указания...Е футболистът кой да гледа и кой да слуша ?

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 18 май 2011 21:17

Абе аз цял мач гледах към В сектор да видя "Милен Христов" с плакатите срещу Гозно ама нещо не видех :lol: а вие ? :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 18 май 2011 21:22

LaRgO написа:Аз,извън България,съм виждал и бразилците как играят.Какво да направим сега?
Впрочем,в "бялата" Испания видях да се блъска съдия.Тъй,че...[.............................................................
Откъде-накъде ще се сравняваме с "извън България"?Кое ни е като тяхното,че и...Аз съм навит да играем като тях,пък,ако ще Батков с Баждеков да са на тъчлинията,ама..
Аз не искам сравнение между първенствата и кой как играел.Аз питам виждали ли сте друг Спортен Директор да участва в тренировките и да дава указания на тъч линията, а пък уж треньорът да си седи кротко.В други мачове пък Ясен и Гонзо са на тъч линията и двамата едновременно дават указания...Е футболистът кой да гледа и кой да слуша

Въпросът ми е личен, ако искаш ми отговаряй. Имаш ли нещо общо с ***? Не случайно ти задавам този въпрос, защото съм забелязал, че появи ли се там тема , в която се плюе Левски и ти се появяваш тук.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 18 май 2011 21:27

Thsmith написа:Абе аз цял мач гледах към В сектор да видя "Милен Христов" с плакатите срещу Гозно ама нещо не видех :lol: а вие ? :lol: :lol:

трябваше да се огледаш и за плакати с Гриша Ганчев, наскоро се разбра , че му е бил идол :lol: може би затова не обича Левски. Въздух под налягане е тоя
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 18 май 2011 21:31

noo написа:
LaRgO написа:Аз,извън България,съм виждал и бразилците как играят.Какво да направим сега?
Впрочем,в "бялата" Испания видях да се блъска съдия.Тъй,че...[.............................................................
Откъде-накъде ще се сравняваме с "извън България"?Кое ни е като тяхното,че и...Аз съм навит да играем като тях,пък,ако ще Батков с Баждеков да са на тъчлинията,ама..
Аз не искам сравнение между първенствата и кой как играел.Аз питам виждали ли сте друг Спортен Директор да участва в тренировките и да дава указания на тъч линията, а пък уж треньорът да си седи кротко.В други мачове пък Ясен и Гонзо са на тъч линията и двамата едновременно дават указания...Е футболистът кой да гледа и кой да слуша

Въпросът ми е личен, ако искаш ми отговаряй. Имаш ли нещо общо с ***? Не случайно ти задавам този въпрос, защото съм забелязал, че появи ли се там тема , в която се плюе Левски и ти се появяваш тук.

Мен ли питаш ?

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 18 май 2011 21:35

noo написа:Да!

Kатегорично нямам нищо общо с ***. Не съм им отварял сайта от една година. И не мисля,че плюя в темите за Левски.
Последна промяна от LaRgO на 18 май 2011 21:45, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 май 2011 21:40

Определено се радвам,че можах да гледам Левски на живо,още повече се радвам,че ще имам възможността да го направя още веднъж този сезон.
Левски би заслужено без да блести и без да си дава никакъв зор(то и нямаше защо),срещу тях имаше един отбор обаче от който само Сливен може да се каже,че беше по-слаб на Герена поне.Този отбор на Славия имах чувството ,че и още 2 пъти по 90 мин. да се играят няма да вкара гол.Левски имаще наистина 4,5 сериозни положения и си вкара 3 от тях.Притеснително е обаче как ще изглежда отбора без Дембеле и евентуално Йовов,на практика двамата играчи благодарение на които Левски е втори,а не по-надолу.
Няколко думи и за агитката,бях останал с впечатлението,въпреки,че не бях довотлен от това ,че отново ГИ беше решил да се прави на треньор,няколко по възрастни хора до мен ме подкрепиха в мнението ми.

Върни се в “Архив”