Блекпул - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daredevil
Контакти:

Re: Блекпул - Манчестър Юнайтед

Мнениеот daredevil » 25 яну 2011 23:49

TodorT написа:Какво съдийство пак ви гани бре ?!? Я честно кажете имаше ли дузпа, или това беше рамо в рамо ? ДА не кажа, че играчът на Блекпул тъпсеше сблъсъка ;)

по принцип дузпа имаше според мен, но за мен дузпите дори който са дузпи, защото като симулираш или по-точно термина е когато искаш да спечелиш лесна дузпа, дори да я има като виждаш че тоя играч се стреми към нея, не трябва да я даваш.

viktori
Контакти:

Мнениеот viktori » 25 яну 2011 23:49

daniel875 написа:3:2 за съдията! Честита поредна съдийска победа. Просто по - смешно, по - грозно не може да бъде. Затова и всяка или почти всяка година се повтаря един и същ сценарий в Европа. Манчестър Юнайтед се има за голям отбор, но е много много далеч от званието ГОЛЯМ.
Съседите от Ливърпул колкото и да са били подпирани в миналото, просто не беше толкова много. Чак толкова грозно.
Не, благодаря. Радвам се, че след като съм се заблудил да симпатизирам на този отбор, съм се отказал впоследствие от него. Това, което се случва, не е РЕАЛНО.
Честита заслужена победа на Блякпул. Това е истинският резултат от мача. Всичко друго са глупости.
Но да оставя хората да си живеят във виртуалната реалност. На Сър Алекс много му харесва. Той сам себе си заблуждава, че отбор се гради, като побеждава всеки мач.
Отборът от 1999 година беше много по - действителен от този. Този е една странна енигма, загадка.
Манчестър Юнайтед е един много слаб отбор, за да бъде шампион.

Хахааха. Тебе трябва да те земат в ***. Нещастник

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 25 яну 2011 23:50

daredevil написа:
TodorT написа:Какво съдийство пак ви гани бре ?!? Я честно кажете имаше ли дузпа, или това беше рамо в рамо ? ДА не кажа, че играчът на Блекпул тъпсеше сблъсъка ;)

по принцип дузпа имаше според мен, но за мен дузпите дори който са дузпи, защото като симулираш или по-точно термина е когато искаш да спечелиш лесна дузпа, дори да я има като виждаш че тоя играч се стреми към нея, не трябва да я даваш, което значи че общо взето дузпите в съврменния футбол трябва да има 50% по малко дузпи отколкото има сега

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 25 яну 2011 23:52

daredevil написа:Иначе Лий Мейсън помните ли го ?

http://www.soccer-blogger.com/2010/12/2 ... er-united/

Считам го за реванш.

Друг е въпроса че въпроса с технологийте е належящ вече.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 25 яну 2011 23:54

Беше пределно ясно,че Манчестър ще спечели мача.Аз лично не съм се съмнявал.Всичко е олицетворение на съдбата на отборите и на злорадстването на някои хора.Аз им казах да млъкнат,ама те не го направиха и сега на всички ще им е гадното,брада...

Честита победа.Браво на Митко...

Потребителски аватар
m.unaited forever
Контакти:

Мнениеот m.unaited forever » 25 яну 2011 23:55

Бербатов да продължава така няма равен. Манчестър отново показаха, че са отбор от класа . Дано контузията на Рафаел да не е сериозна и да се завърне бързо, а тея от Ливърпул още малко и ще се изядът от яд :mrgreen:
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 25 яну 2011 23:56

И аз дори като влизахме в 70-тата минута с 2 гола дефицит като (следва страшната дума) г о с т, имах странното нетрагично усещаме че ще вземем мача.

За Ернандез да се отблежи че ме изнерви с първия пропуск, не чак толкова заради главата щото топката идваше под гаден ъгъл въпреки че беше чисто положение.

Иначе Оле е намерил в кой да се прероди.
Последна промяна от daredevil на 26 яну 2011 00:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 яну 2011 00:00

Не можех да гледам мача и не знам как е било съдийството като цяло, не мога да коментирам и тази ситуация, при която е имало спорове за дузпа, но сега изгледах головете и при тях съдийските решения са точни. Само не съм много сигурен за втория гол на Бербатов, защото повторението не беше добро, но мисля, че нямаше засада.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 26 яну 2011 00:05

рафаел е само със сътресение и е дори можел да продължи в мача, очаква се за мача с вила да е налице.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 26 яну 2011 00:06

daredevil написа:рафаел е само със сътресение и е дори можел да продължи в мача, очаква се за мача с вила да е налице.

Добра новина! ;)

Върни се в “Манчестър Ю”