ЦСКА - Бешикташ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Хореография за мача с Бешикташ

Мнениеот cska_90 » 30 ное 2010 23:11

Червени_шампиони написа:
cska_90 написа:
bobonikolov написа:По информация на Националния фен клуб продадените билети са 11 000.До четвъртък се очаква да се продадат общо 30 000,ако темпото на продажбите се запази.А за хореографията-ръка с кръст може да има ама после ЦСКА няма да подуши европейски мач.От миналата година са в сила редица строги правила,отнасящи се до всякакви знаци на расистка,етническа,религиозна,национална и др.основи.

И какво обидно и дискриминационно има в кръста-при положение,че се водим християни само не разбрах!??

И аз не разбирам какво обидно има? А това "национална" :lol: да не би да ни накажат, че си пееме химна на страната? Да не би да накажат Левски, че хореографията им беше българския трибагреник. Да не би да накажат Партизан, че с Арсенал целия им сектор В беше в сръбското знаме?

Не бе -не си разбрал-и тоя оня него е обяснил точно!!Има се предвид гавра с национални символи-демек-ако запалим турско знаме,или сръбско-това се има предвид!! ;)
Изображение

Samo ti
Контакти:

Re: ЦСКА - Бешикташ

Мнениеот Samo ti » 30 ное 2010 23:11

Престанете да питате за бойкота, а елате на тренировката утре да покажем кои сме и за кой да играят футболистите , трябва да ги надъхаме максимално. Който не може да дойде на тренировката да идва на мача

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 30 ное 2010 23:14

realist написа:Точно това имам предвид - Стойчо треньор, Милен помощник.

никога!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Милен наставник никой друг да не му взима мястото вие не сте наред да махате Милен
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Samo ti
Контакти:

Мнениеот Samo ti » 30 ное 2010 23:20

delqnski47 написа:
cska_90 написа:Абе аз ако исках да я пускам тука тая тема-щях да я пусна тука!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Нарочно я пуснах отделно-ама вие бързате да я слеете-както и да е-правете квото искате! :evil:

[offtopic]Не знам и аз защо всичко трябва да се бута в една тема!?!Това е наистина много дразнещо :evil:
Дайте направо да направим една обща с име ''ЦСКА'' и да бутаме всичко в нея:трансфери,мачове,жълти новини и т.н.!Щот така по-лесно се намирало нали.......[/offtopic]

Е има ли тема за утрешната тренировка . Ако има извинявайте не съм видял

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 ное 2010 23:22

Samo ti написа:
delqnski47 написа:
cska_90 написа:Абе аз ако исках да я пускам тука тая тема-щях да я пусна тука!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Нарочно я пуснах отделно-ама вие бързате да я слеете-както и да е-правете квото искате! :evil:

[offtopic]Не знам и аз защо всичко трябва да се бута в една тема!?!Това е наистина много дразнещо :evil:
Дайте направо да направим една обща с име ''ЦСКА'' и да бутаме всичко в нея:трансфери,мачове,жълти новини и т.н.!Щот така по-лесно се намирало нали.......[/offtopic]

Е има ли тема за утрешната тренировка . Ако има извинявайте не съм видял

Имаше-ама някой умник я сля с тая!! ;)
Изображение

Samo ti
Контакти:

Мнениеот Samo ti » 30 ное 2010 23:26

Нарочно я пуснах отделно-ама вие бързате да я слеете-както и да е-правете квото искате! :evil:[/quote]
Дайте направо да направим една обща с име ''ЦСКА'' и да бутаме всичко в нея:трансфери,мачове,жълти новини и т.н.!Щот така по-лесно се намирало нали.......[/offtopic][/quote]
Е има ли тема за утрешната тренировка . Ако има извинявайте не съм видял[/quote]

Имаше-ама някой умник я сля с тая!! ;)[/quote]
Няма значение важното е да се види от колкото може повече хора. Дано да се съберем някаква прилична цифра утре и поне 30 000 на самия мач

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 01 дек 2010 00:01

Значи препоръчвам ви да не пускате теми в интервала от 22.00-00.00 защото каквото и да пуснете, повярвайте ми ей сега гледах заключени теми, КАКВОТО и да пуснете онзи с 5-тата точка ще я заключи (тогава най-често се появява). Не му се сърдете, всеки има право да си играе на властимащ. Аз се чувствам даже добре защото знам, че триенето сега моето мнение или някоя тема го прави щастлив.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 01 дек 2010 08:29

Успех на Цска.Тази седмица освен победа на Левски другото което може да ми достави удоволствие е да натриете носовете на тия фесове.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 01 дек 2010 11:47

Аз днес на тренировката няма да мога да дойда, но утре съм на стадиона!!!

Потребителски аватар
levskar in CY
Контакти:

Мнениеот levskar in CY » 01 дек 2010 12:43

Смажете фесовете!!Успех! ;)
Изображение

Върни се в “Архив”