anton1oli написа:САТЕЛИТА СЪЖИВИ МЪРТВЕЦА ХАХАХА![]()
![]()
Сателитът не може да ги съживи по ред причини.Може само да удължи агонията,но това не е наш проблем.Това си е оранжево-червен проблем,да си го решават.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
anton1oli написа:САТЕЛИТА СЪЖИВИ МЪРТВЕЦА ХАХАХА![]()
![]()
Синьо сърце написа:anton1oli написа:САТЕЛИТА СЪЖИВИ МЪРТВЕЦА ХАХАХА![]()
![]()
Сателитът не може да ги съживи по ред причини.Може само да удължи агонията,но това не е наш проблем.Това си е оранжево-червен проблем,да си го решават.
danko_sot написа:хахахах . А преди две седмици преди да ме баннат вие не бяхте ли все още на тяхна страна. Ех как се върти колелото![]()
![]()
Синьо сърце написа:anton1oli написа:САТЕЛИТА СЪЖИВИ МЪРТВЕЦА ХАХАХА![]()
![]()
Gesha1986 написа:pomiqrat написа:Големите отбори правят така. Играят слабо и им е нужен проблясък картък, за да победят.
МАЛЕ МАЛЕ ЧОРБАТА ЖИВНА СЛЕД КАТО ПОБЕДИ СЛИВЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А КАК ВИ СЕ СМЕЯТ ТИТАНИТЕ ..."те наще фенове ще се радват че бием ..добре че е Лече да си наредим мача....! " хахахахах
Синьо сърце
delqn47 написа:Синьо сърце написа:anton1oli написа:САТЕЛИТА СЪЖИВИ МЪРТВЕЦА ХАХАХА![]()
![]()
То много неща не са ваши проблеми,ама вие го коментирате нали?
TheClub написа:Синьо сърце
Само заради това че спамиш в нашия форум е показателно, че те интересуваме!
Синьо сърце написа:Не знам защо някои си мислят,че много ни вълнува как ще свърши ЦСКА в Сливен,или където и да е...Дали бият или падат за нас просто няма значение,Аз изгледах дотук няколко мача на червените,днес гледах 20 минути и спрях...Просто няма какво да се гледа,още повече Вечното дерби отмина-в този ред на мисли съм потресен от дегенерацията в играта на ЦСКА от мача с нас насам!В дербито играхте нелошо-с контрол на топката,преса и смисъл в играта,това в момента е жалка картинка-но вие си анализирайте причините.Аз лично гледам мачове на Гент,вашите са ми безинтересни .
Потребители, разглеждащи този форум: Vladislav и 25 госта