Лоша новина за привържениците на "сините" TV+ спечели наддав
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лоша новина за привържениците на "сините" TV+ спечели наддав
по добре не гледайте ма4ове на подуене в европа...... 

подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти
- Daniel Levski
- Контакти:
левскар07 написа:На 560 км съм от Сф. За да пропътувам в двете посоки, ще ми отнеме две вечери и един ден, което не мога да си позволя, за съжаление. Преди 20-35 год. си го позволявахме с приятели, но не и сега. Наистина и избраната тв, не е най-добрият вариант. Поне за нас дълбоката провинция. Ако някъде из нета предават мача, с удоволствие ще гледам. Последната ми надежда е /са/ Т. Русев и В. Грънчаров. Те са 6.
Изход има, важно е победа с разлика!
Браво пич много си прав, а ти от къде си - това 560 км е само Шабла - Дуранкулак
- modor
- Контакти:
rbs написа:по добре не гледайте ма4ове на подуене в европа......
Хахахаха.....това беше най-умния коментар до сега

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
А на армията ли ?Да ни изядат змийте

- Cesc Fabregas
- Контакти:
tprodanov написа:Именно де - като не искаш - единствената сериозна позиция е на стадиона - аз така го разбирам- Като не си на стадиона е още по-лесно да не се съобразяват с теб. Нещо като да не гласуваш.
Ботев как изгониха Христолов? Като му спряха дори и мижавите приходи и той фалира тотално. Няма да давам 20Х10лв.=200 лева на сезон на Батков-НЯМА НАЧИН!
ПО-добре тия 10 лева да ги дам да ходя да гледам мача в някое заведение...

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- Daniel Levski
- Контакти:
Мислиш ли, че мустако се интересува от това дали си на стадиона или не? Протест се прави когато напълниш стадиона догоре и викнеш батков-курво. Иначе е бягане от проблема.[/quote]
Мен не ми пука дали той се интресува. Не искам да подкрепям това, което представлява Левски в момента. Не искам да подкрепям и тези, които представляват Левски в момента
[/quote]
Ти не си ЛЕВСКАР, а си си жива п--ка
Мен не ми пука дали той се интресува. Не искам да подкрепям това, което представлява Левски в момента. Не искам да подкрепям и тези, които представляват Левски в момента

Ти не си ЛЕВСКАР, а си си жива п--ка
- david_villa
- Контакти:
Бижутера написа:delqnski47 написа:Абе, колеги, какво трябва да направя за да имам цифрова телевизия,че не съм много запознат?Некви приемници май трябваше да се слагат,некви чинии....![]()
А пък аз като съм на първия етаж,ще имам ли проблеми с връзката?
Моля ви кажете ми,че съм на кабелна телевизия,на Евроком и ми писна да се занимавам с тези мошеници!!
http://www.bulsat.com/contacts.php?go=1
Дядо ми им се обади преди 20 дни и още не са дошли, обадете се сега и ако имате късмет може да гледате групите.

blue magic написа:Има куп стрийминг канала през интернет, какви чинии, какви булсаткомове. Аз отдавна гледам европейските шампионати през нета, при това качеството е повече от приемливо. Незнам само дали реваншът ще е пак по тв+.
Как така си ги нагласяте не знам....

david_villa написа:Бижутера написа:delqnski47 написа:Абе, колеги, какво трябва да направя за да имам цифрова телевизия,че не съм много запознат?Некви приемници май трябваше да се слагат,некви чинии....![]()
А пък аз като съм на първия етаж,ще имам ли проблеми с връзката?
Моля ви кажете ми,че съм на кабелна телевизия,на Евроком и ми писна да се занимавам с тези мошеници!!
http://www.bulsat.com/contacts.php?go=1
Дядо ми им се обади преди 20 дни и още не са дошли, обадете се сега и ако имате късмет може да гледате групите.
В Пловдив идват до 3 дни...
Напълно си прав, и аз ти препоръчвам да не ги гледаш, разбирам те напълно

Кофти е да гледаш врага да е с два пъти по-голям коефициент всяка година