Kotooshu77 написа:paceto написа:Не си запознат ама изобщо.
Литекс няма нищо общо с фабриките за сокове Куинс още от преди 3-4 години.
И никога отбора от Ловеч не се е казвал Queens за да казваш подобно нещо.
Днес на стадиона им имаше доста публика, което е похвално за град като Ловеч, за неделя и в този късен час и пичовете си викаха.
Точно Локо Сф няма право да говори за публика като в София ходите по 1 000 човека.
Не ставайте като сини и червени да плюете по този отбор като няма с какво друго да го правите.
Те говорят на терена и това се вижда много добре.
Хората те помнят какво правиш на зеленият килим, а не колко публика има на трибуните нали се сещаш
Искренно ме разсмя![]()
![]()
![]()
Толкова много си далеч от истината , че е смешно даже
Ми той е напълно прав мога да ти кажа.Всички гледат как си играл в мача, а не какво става на трибуните.Те нека бият в мачовете си пък вие ходете ако щете и по 3 000 човека на мач то като падате кой го интересува колко сте на мача.
Иначе на стадиона снощи имаше доста добра атмосфера и от двете агитки и стадиона си беше почти пълен от 7000 места на мача бяха 3500 което е похвално за град ловеч в неделя вечер.А пича над мене не го ли срам вече във всеки мач да търси дузпата отбора му?Вие освен с дузпи можете ли да биете?Ми не нямаше никаква дузпа срещу Генков така че не говорете глупости, защото Литекс ви смаза по всички футболни параграфи.Толкова сте жалки че сами не можете да се усетите как ревете че не ви ли дали някакв дузпа която е нямаше хич.
Сега и славия като ви прасна или ви вземе точката в сряда ще ви се стъжни още повече защото второто ви място се клати ли клати