Официално: Локомотив Мездра - ЦСКА 4:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

redpride
Контакти:

Re: Официално: Локомотив Мездра - ЦСКА 4:0

Мнениеот redpride » 23 мар 2010 17:16

Това наказание е абсурдно, никаде по-света не наказват гостуващия отбор, заради слаба охрана и организация. Наистина феновете не трябваше да нахлуват, но какво бяха направили домакините. Двадесет сотаджии, хора стоящи зад вратата не на трибуните, защото няма място, но билетите са продадени. В стадиона се влиза от едно и също място, да не говориме за камъните. Просто никаква организация, безпаричие, ясно е Мездра няма място в А група. Интерестно ми е, защо дадоха толкова леко наказание за домакините, които индиректо са виновни за всичко. Почва да ми намирисва за игра за друг отбор от страна на БФС, за кой решете сами!

venom

Мнениеот venom » 23 мар 2010 17:44

Съгласи се, че ако бяха дали служебно 0:3 за ЦСКА на другия мач нищо на света нямаше да спре публиката отново да навлезе. :) Иначе Мездра имат голяма вина за случая, обаче колкото и да е не е нормално тяхното наказание да е по-голямо от това на ЦСКА. С оглед на това всичко ми се струва справедливо. Друг е въпроса, че може да се направи едно разследване на случая, за се види кой е решил да продаде толкова много билети и той да бъде съден строго, обаче нали сме в България, това беше, повече никой няма да си мръдне пръста по случая.

batelevski
Контакти:

Мнениеот batelevski » 23 мар 2010 18:00

Бираманиак мене от какво да ме е срам ? Тебе не те ли е срам от тези пречупени кръстове.. ? И пак те питам от какво да ме е срам ? Напротив, гордея че съм фен на ЦСКА и винаги ще съм, ако не тебе не ти е толкова присъщо, съжалявам :lol:
Venom, по същата логика,нека да се намерят тези които нахлуха на терена и да бъдат съдени, а ЦСКА да няма никакви наказания и мача просто да се доиграе ? Мислете малко какво пишете..

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 мар 2010 18:59

Kasperle написа:
Бираманиак написа:Чета и невярвам на ушите си. Няма ли нормални червени фенове дето да признаят, че вината е изцяло на публиката на "армейския" отбор и че наказанието е прекалено леко за това провинение, при положение, че това е и рецидив?!?!

РЕЦИДИВ, човече, имат говедата с нацистките символи. При ЦСКА това е първия случай в рамките на този сезон.

От друга срана, чудя се, ще се намери ли говедо с мааалко мозък, което да признае, че организаторите на мача от Мездра и органите на БФС, които трябва да разрешат провеждането му, СЪЩО носят голяма вина за инцидента?

Знаеш ли какво означава думата рецидив?
Ако един крадец крадне само веднъж в годината, но все го хващат-рецидивист ли е, или не?С тоя текст в Правилника, се показва, че поне веднъж на шампионат, всяка публика може да нахлуе на терена.Следващият шампионат пак.. и следващият и това няма да е рецидив в никакъв случай, според твоите разбирания.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
capitan7321
Контакти:

Мнениеот capitan7321 » 23 мар 2010 19:38

Роден за да бъдеш червен.Кво като играчите са баби,те са преходни, а ЦСКА е религия,начин на живот,мислене,манталитет и т.н. Само ЦСКА.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 23 мар 2010 19:50

redpride написа:Това наказание е абсурдно, никаде по-света не наказват гостуващия отбор, заради слаба охрана и организация. Наистина феновете не трябваше да нахлуват, но какво бяха направили домакините. Двадесет сотаджии, хора стоящи зад вратата не на трибуните, защото няма място, но билетите са продадени. В стадиона се влиза от едно и също място, да не говориме за камъните. Просто никаква организация, безпаричие, ясно е Мездра няма място в А група. Интерестно ми е, защо дадоха толкова леко наказание за домакините, които индиректо са виновни за всичко. Почва да ми намирисва за игра за друг отбор от страна на БФС, за кой решете сами!

http://gong.bg/view_article.php?article_id=125969 Я виж дали УЕФА не налага дори по-тежки наказания.Примерът с Фейенорд е кристален-рецидив,само че според наредбата на БФС рецидив е когато е в един сезон :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 мар 2010 20:02

acmilan написа:
redpride написа:Това наказание е абсурдно, никаде по-света не наказват гостуващия отбор, заради слаба охрана и организация. Наистина феновете не трябваше да нахлуват, но какво бяха направили домакините. Двадесет сотаджии, хора стоящи зад вратата не на трибуните, защото няма място, но билетите са продадени. В стадиона се влиза от едно и също място, да не говориме за камъните. Просто никаква организация, безпаричие, ясно е Мездра няма място в А група. Интерестно ми е, защо дадоха толкова леко наказание за домакините, които индиректо са виновни за всичко. Почва да ми намирисва за игра за друг отбор от страна на БФС, за кой решете сами!

http://gong.bg/view_article.php?article_id=125969 Я виж дали УЕФА не налага дори по-тежки наказания.Примерът с Фейенорд е кристален-рецидив,само че според наредбата на БФС рецидив е когато е в един сезон :lol:

Ти наистина ли виждаш нещо общо между мача в Мездра и тия примери? Точно за мача с Фейенорд е наблегнато, че е имало солидна охрана. Освен това, в кой от тези мачове е имало публика на пистата? Айде, да не е на пистата - в кой случай е имало фенове извън определеният за тях сектор? Абсолютно навсякъде проблемите са тръгнали от сектора с гостите. От сектора. Нали правиш разлика?
Сори, тия примери нямат нищо общо с мача в Мездра.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 23 мар 2010 21:37

Васконти,давам примерите заради изказването на някои юристи на ЦСКА след решението днес.Вижда се,че служебен резултат,заради прекъсване на мач от страна на публиката е имало.Вижда се,че при рецидив се вади клуб от турнир.Примерите са прекрасни.Охрана,писта-миста нямат нищо общо.Става въпрос,че някои говорят наизуст и не смятат,че щом феновете прекратят мач,трябва да има служебен резултат.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 мар 2010 21:49

Добре де, ти прочете ли тоя чл24 какво гласи? На практика това, което той упоменава не се случи в Мездра! Там се говори за вина на отбора! Направи разлика между отбор от една страна, клуб от друга и фенове от трета! Кажи ми каква е вината на отбора? Играчите да са пребили съдиите или въобще някой?
Освен това пак ще кажа, че според правилника феновете могат да си нахлуват във всеки един мач и въпреки това няма основание да се налага наказание изхвърляне от групата, а само лишаване от домакинство и глоби. Може да не ти харесва и да ти е смешно, но това пише в дицсиплинарния правилник.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 мар 2010 22:06

vaskonti написа:Добре де, ти прочете ли тоя чл24 какво гласи? На практика това, което той упоменава не се случи в Мездра! Там се говори за вина на отбора! Направи разлика между отбор от една страна, клуб от друга и фенове от трета! Кажи ми каква е вината на отбора? Играчите да са пребили съдиите или въобще някой?
Освен това пак ще кажа, че според правилника феновете могат да си нахлуват във всеки един мач и въпреки това няма основание да се налага наказание изхвърляне от групата, а само лишаване от домакинство и глоби. Може да не ти харесва и да ти е смешно, но това пише в дицсиплинарния правилник.

Ае спри се де!Миналата година трябваше да ви изхвърлят за 3 поредни изцепки, но не го направиха.Дължите маса пари и на държавата, и на клубовете, и на полицията, но нито ви спират трансферите, нито НАП ви притиска, нито полицията.Превърнахте един отбор с име във филиал на Илиенци-купуваме на лизинг, ама продаваме кеш.Тоя смешен "рецидив в един сезон" е измислен само заради вас и левскарите, щото сте софийски отбори, а те не трябва д асе пипат много, особено Децата на Партията.. няма значение коя е Партията във вашите случаи.

Цесекар да говори за правилници и наредби...незаменимо.Също като колегите ви от "Левски"! :evil: :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”