Защо бре???yasen_ov4arov написа:nn72 написа:Вие сте новата Барса!
Ами не знам дали сме Барса,но се надявам ти скоро да си баннат ,а темата да изчезне заради дублиране.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Защо бре???yasen_ov4arov написа:nn72 написа:Вие сте новата Барса!
Ами не знам дали сме Барса,но се надявам ти скоро да си баннат ,а темата да изчезне заради дублиране.

yasen_ov4arov написа:nn72 написа:Вие сте новата Барса!

Parlament написа:Най-добрите!!
PAPI1912 написа:Канар написа:Ола не е в страната. Трябва да му се оправят документи, но има шанс за мача с ЦСКА. Не бях на мача, но от коментарите разбирам, че имаме отбор и подобрението продължава.
напротив тук е днес го видях но неигра.
Канар написа:PAPI1912 написа:Канар написа:Ола не е в страната. Трябва да му се оправят документи, но има шанс за мача с ЦСКА. Не бях на мача, но от коментарите разбирам, че имаме отбор и подобрението продължава.
напротив тук е днес го видях но неигра.
Да, може, пристигнал е следобеда и затова не е играл.

Parlament написа:Какво ще ги правите тези италианци? Ще играят ли като истински ботевисти,ще се раздават ли за фланелката? Незнам,стувами се че ще я патите пак,но ХРИСТОЛОФ,няма място в Ботев!
Сори!Fallen_Angel написа:Parlament написа:Какво ще ги правите тези италианци? Ще играят ли като истински ботевисти,ще се раздават ли за фланелката? Незнам,стувами се че ще я патите пак,но ХРИСТОЛОФ,няма място в Ботев!
ако беше гледал поне един мач на "ботевистите" преди жабките, тогава ще разбереш, че тези италиански момци се раздават В ПЪТИ повече на терена...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта