sbs написа:Това всичкото важи до мача с Левски, после пак оправдания
Изключително си прав

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
sbs написа:Това всичкото важи до мача с Левски, после пак оправдания
ЕМИЛ написа:Защо ми се струва ,че пак започват с големите обещания в ЦСКА за заплати и после пак съдебни драми![]()
![]()
DaSyth написа:ЕМИЛ написа:Защо ми се струва ,че пак започват с големите обещания в ЦСКА за заплати и после пак съдебни драми![]()
![]()
Za6toto si glupav,no zavistliv
ЕМИЛ написа:Защо ми се струва ,че пак започват с големите обещания в ЦСКА за заплати и после пак съдебни драми![]()
![]()
aloha^guy написа:Да но 31 Х 1000 евро (за изиграни мачове) = 31 000 (това значи 31 000 на година .... + по още 6000 за 10 месеца = 60 000 ии всичко си е точно - 91 000!!!
levskarinvt написа:sbs написа:Това всичкото важи до мача с Левски, после пак оправдания
Изключително си прав
PFC Litex написа:Леко "тъпо". Всеки клуб си има стратегия и планове на развитие. Ако една схема работи при един клуб, то при друг може да няма успех.
Манчестър рядко купуват футболисти за големи пари.
Реал Мадрид точно обратно.
Трети залага на юноши
Четвърти друго и т.н.
Пилците се броят на есен и е много, много рано да се правят всякакви крайни заключение.
ЕМИЛ написа:DaSyth написа:ЕМИЛ написа:Защо ми се струва ,че пак започват с големите обещания в ЦСКА за заплати и после пак съдебни драми![]()
![]()
Za6toto si glupav,no zavistliv
Ще ви видим като не му платите 2-3 заплати как ще ви осъди като Зе Руи
Потребители, разглеждащи този форум: Red_Pz и 53 госта