ЦСКА има всичко, след като има такава публика
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА има всичко, след като има такава публика
И 2-те публики имат достойнства и колко и да се караме никой неможе да отрече достоинствата на другия.Има обаче нещо,което се набива на очи и това е вездесъщия рефрен "кур за Левски",който съпътсва всеки гол на цска и който се чу при хореографията ви в началото.А колкото до нашата хореография,ние я пазим за по-натам,в групите.И понеже пича спомена овча купел,на тоя мач,когато се изнесоха в 60-70 мин. цял сектор празен и остана само транспаранта "нашата вярност е нашата чест",което беше смешно тогава 

ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
POPCORN написа:Middlesbrough написа:че си вярвате
ами ние поне се опитваме да правиме нещо.а вашта агитка си седи от години на едно и също ниво и като и хареса некоя песен на противниците и е гепи !Освен да шмърката и се напивате там в сектор Б нещо друго правите ли?А да забрави биете се хахах.Къде ви беше ония ден великата хореграфия?Или може би за първата невидима хорегорафия в света![]()
Моля те точно за Сектор Б че крадем песни да говориш и то от цскар да се чуе е срамота ,кажи ми песен на цска която да не е крадена ?Аз ще ти кажа най срамните ви крадени песни -хорто магико и химнът на Ливерпул ,а на всичкото от горе крадете от най големия враг на любовниците ви от Партизан (някаква тройка се получава там) и можеш да видиш клипа ви с новите песни как 1-2 от тях са наши относно хореографийте ви всеки мач са еднакви само станиола напоследък липсва и сменяте плаката ,ние пазим хореографийте за големите мачове !
- delqnski47
- Контакти:
Абе аз не мога да ви разбера къв ви е проблема на вас левскарите!Пусне се някоя такава тема за хореографията ни последния мач и всички трябва да се изредите тука да плюете безсмислено!Агитката ни беше страхотна!Ако щете плюйте квото щете правете Сектор Г е номер 1!Показа го на мача с Динамо!
П.П Ние щото се ''изнасяме'' в 70 минута,а вие оставате и псувате играчите си:след мача с Жилина и БАТЕ направихте футболистите си на пух и прах!Мноо сте верни бре

П.П Ние щото се ''изнасяме'' в 70 минута,а вие оставате и псувате играчите си:след мача с Жилина и БАТЕ направихте футболистите си на пух и прах!Мноо сте верни бре

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- red1man2utd
- Контакти:
Истината боли.България винаги е имала един евробоец и това е ЦСКА.На който не му харесва това да смени гражданството.

Агитката на ЦСКА винаги е била №1.
Отборът е губил, побеждавал е трудно или пък с голяма разлика - нашите фенове винаги са били всеотдайни в подкрепата си....
Минават години, поколенията се сменят но верността остава - ЦСКА-рите са най-мощната агитка, подкрепя отбора си навсякъде и то многочислено.....
А отборът в евротурнирите винаги е играл така, че публиката ни да се гордее с него....
Никога не сме се посрамвали - и публика и отбор - може да сме отпадали, но не сме ставали за срам с играта си срещу анонимници.....
Дори и срещу трите противника заради които сините се опитват да ни се подиграват пак е така - срещу МТК паднахме в София, но ги бихме там с 0:1 и само това, че тия бяха били в първия мач с 1:2 им помогна.
После Торпедо - отпаднахме след 2 равенства и с дузпи и срещу Тулуза - пак 2 равенства....
Всъщност да ми каже някой кога е последната загуба на ЦСКА в евротурнирите, защото аз не се сещам......
Вече сме май 8-9 мача без загуба в евротурнирите....
Виж, за сините всички знаем как стои въпроса.....
САМО ЦСКА, момчета!
И в четвъртък пак ще сме много на "Арена Химки" а футболистите ни няма да ни посрамят
Отборът е губил, побеждавал е трудно или пък с голяма разлика - нашите фенове винаги са били всеотдайни в подкрепата си....
Минават години, поколенията се сменят но верността остава - ЦСКА-рите са най-мощната агитка, подкрепя отбора си навсякъде и то многочислено.....

А отборът в евротурнирите винаги е играл така, че публиката ни да се гордее с него....

Никога не сме се посрамвали - и публика и отбор - може да сме отпадали, но не сме ставали за срам с играта си срещу анонимници.....
Дори и срещу трите противника заради които сините се опитват да ни се подиграват пак е така - срещу МТК паднахме в София, но ги бихме там с 0:1 и само това, че тия бяха били в първия мач с 1:2 им помогна.
После Торпедо - отпаднахме след 2 равенства и с дузпи и срещу Тулуза - пак 2 равенства....
Всъщност да ми каже някой кога е последната загуба на ЦСКА в евротурнирите, защото аз не се сещам......

Виж, за сините всички знаем как стои въпроса.....

САМО ЦСКА, момчета!
И в четвъртък пак ще сме много на "Арена Химки" а футболистите ни няма да ни посрамят

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
- delqnski47
- Контакти:
Yasso написа:Агитката на ЦСКА винаги е била №1.
Минават години, поколенията се сменят но верността остава - ЦСКА-рите са най-мощната агитка, подкрепя отбора си навсякъде и то многочислено.....![]()
А отборът в евротурнирите винаги е играл така, че публиката ни да се гордее с него....![]()
Всъщност да ми каже някой кога е последната загуба на ЦСКА в евротурнирите, защото аз не се сещам......![]()
Виж, за сините всички знаем как стои въпроса.....![]()
САМО ЦСКА, момчета!
И в четвъртък пак ще сме много на "Арена Химки" а футболистите ни няма да ни посрамят![]()
Ако не се лъжа,последната ни загуба беше първия мач с Башикташ когато ни биха на техния си стадион с 0:2!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
Yasso написа:Агитката на ЦСКА винаги е била №1.
Минават години, поколенията се сменят но верността остава - ЦСКА-рите са най-мощната агитка, подкрепя отбора си навсякъде и то многочислено.....![]()
А отборът в евротурнирите винаги е играл така, че публиката ни да се гордее с него....![]()
Всъщност да ми каже някой кога е последната загуба на ЦСКА в евротурнирите, защото аз не се сещам......![]()
Виж, за сините всички знаем как стои въпроса.....![]()
САМО ЦСКА, момчета!
И в четвъртък пак ще сме много на "Арена Химки" а футболистите ни няма да ни посрамят![]()
http://www.vbox7.com/play:e79f1cfb - това ви е вярността
http://www.vbox7.com/play:fde83b44 - това ви е многочислената агитка срещу европейски гранд
от koi4i на 21 Авг 2009 18:52
И 2-те публики имат достойнства и колко и да се караме никой неможе да отрече достоинствата на другия.Има обаче нещо,което се набива на очи и това е вездесъщия рефрен "кур за Левски",който съпътсва всеки гол на цска и който се чу при хореографията ви в началото.А колкото до нашата хореография,ние я пазим за по-натам,в групите.И понеже пича спомена овча купел,на тоя мач,когато се изнесоха в 60-70 мин. цял сектор празен и остана само транспаранта "нашата вярност е нашата чест",което беше смешно тогава
Интересно ми е защо тоя реферн се чува по всички стадиони в България?Лично аз съм го чувал в Перник,Стара загора,Пловдив и къде ли не

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Публиката на ЦСКА е безсъмнение НОМЕР ЕДНО в България , макар и на относително ниско ниво в сравнение с истинските фенове по света , да речем Англия , Германия а и други.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
- TPAKTOP
- Контакти:
Причините поради които стадиона не беше пълен срещу Ливърпул са че беше през лятото и цените бяха надути до неузнаваемост от Васил Божков(както и срещу Левъркузен, Хамбургер и т.н.). Дори популярния рефрен "Кой сега е номер 1- ЦСКА е номер 1" бе сменен "Колко лева за билет-300 лева без билет; Колко души с билет-всички души без билет"(Може да съм сгреши някоя дума ама важно е че феновете стачкуваха много преди самите мачове) А за мача с Динамо - НАИСТИНА ДОКАЗАХМЕ ЧЕ СМЕ No1!!!! Ще ги смачкаме в Москва!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата