ЕП 2020: Португалия - Германия 2:4 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
botevplovdiveoe
- Контакти:
Re: ЕП 2020: Португалия - Германия, 19.06. от 19:00
Към момента най-сериозен претендент за титлата изглежда скуадрата,въпреки че е рано още за такива сметки.
КАУЗА КОЛЕЖА!
С повече късмет Унгария МОЖЕ и да бие немците. Тогава ще стане интересно.
botevplovdiveoe написа:Към момента най-сериозен претендент за титлата изглежда скуадрата,въпреки че е рано още за такива сметки.
Нидерландия/Белгия и Италия са фаворити... засега
Белгия и Италия ще играят на 1/4 финал, освен ако Италия не падне от Уелс. Но едва ли. Така че там единият ще изгори....
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
veni__85 написа:С повече късмет Унгария МОЖЕ и да бие немците. Тогава ще стане интересно.
Едва ли... Германия сякаш напипа ритъма си и ще мачка в следващите мачове.
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Бахти мега отбора само . Четири гола
. Малко им е на тия заслужават поне 5-6 на 0 ама аре малко им пуснаха Германия да не стават за смях.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
Dani Kiki написа:veni__85 написа:С повече късмет Унгария МОЖЕ и да бие немците. Тогава ще стане интересно.
Едва ли... Германия сякаш напипа ритъма си и ще мачка в следващите мачове.
Да бие немците на "Алианц"! Недей...нема нужда. Тва с напипването на ритъма, като стане факт, нямаме спиране.

И каква стана тя сега. Португалците разбити, немците отписани а газят, французите фаворити пък не могат да бият Унгария, май всички в тази група се надпреварват да ни показват лошите си страни. Мен досега само един отбор ме е убедил, че е над всички останали, и това е Италия. Не знам какво мислите вие.
DanailG написа:И каква стана тя сега. Португалците разбити, немците отписани а газят, французите фаворити пък не могат да бият Унгария, май всички в тази група се надпреварват да ни показват лошите си страни. Мен досега само един отбор ме е убедил, че е над всички останали, и това е Италия. Не знам какво мислите вие.
Не отписвай Белгия и може би Нидерландия. Лошото е, че Италия и Белгия може да се срещнат на четвъртфинал.
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 
DanailG написа:И каква стана тя сега. Португалците разбити, немците отписани а газят, французите фаворити пък не могат да бият Унгария, май всички в тази група се надпреварват да ни показват лошите си страни. Мен досега само един отбор ме е убедил, че е над всички останали, и това е Италия. Не знам какво мислите вие.
Италия играха с два много слаби отбора, ще ги видим с някой здрав отбор
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.