alexdb написа:maxi1914 написа:alexdb написа:maxi1914 написа:alexdb написа:maxi1914 написа:Ми гледай си класирането и спри да ревеш като вдовица за..... Очаквахме разгром на загуба. А можеше и да вземем нещо. В момчетата има хъс и настроение. Как се работи като треньора ти казва, че си не кадърен? Как се работи като нз утре какво ще стане? Как се работи като гледаш някакви като теб как само хейтят? Ти моето момче ако вчера не си видял положителни неща на отбора събран от кол и въже преди 3 месеца. Ама грам не разбираш от футбол. Не, че не си се събличал по физическо, ами даже си играл на ластик с момичетата по това време. Следващите 4-5 мача може пък и да вземем пълен актив от точки.......
Кое е това положително? Ремикс на Витоша - Лудогорец от миналата година по това време. Витоша организиран бетон, 4 атаки за целия мач и един два удара към вратата и късен гол. Нали знаеш колко израснаха от Бистрица?
Ми същото беше и вчера. Просто късмет за нас, че тия не си вкараха преди това някое положение. Поредният трагичен мач в който Левски хал хабер си нямаше как да вкара гол.
Положителното е, че има хора на терена и се опитват да играят. Все ми е тая резултата стига да видя, че се раздават. А те се раздава ха. Толкова си могат и толкоз. Феновете сме за да подкрепяме. И в този момент точно от това имат нужда всички. Дали ще сме в лигата или в Б група ми е все тая. Дали ще сме 3 или 9 е се същото. Видяхме какво стана с едни дето ламтят за титли и купи. Тяхното никога няма да го приема. Щом сме живи това е положително. Какво искате от момчетата не мога да разбера.
Да си заслужат заплатите например. Отбори като Ботев Вр, Ц. Село и Монтана са в пъти с по-нисък бюджет и заплата, а са пред нас и играят много по-приятен за гледане футбол..
И стига си тия опорки ама важното е, че съществуваме и не сме сложили тире. Е ква е разликата дали ще фалираш като ЦСКА или ще се забиеш в долните дивизии и ще изчезнеш като Спартак Пл? Дълговете няма да се самоуредят. А хората дават пари за да гледат футбол. С идиотското представяне и още по-идиотските решения на назначените за собственици еуфорията скоро ще изчезне, а в Б група никой няма да си дава зор да ходи да ги гледа.
Нито знаеш бюджета на отборите нито знаеш дали взимат заплати. То ги събраха преди 3 месеца без пари и вие очаквате резултати. Момчетата толкова си могат и толкоз. За кого платих е трансферна сума, че имаш изисквания.
Че те Ботев Враца примерно за кой са плащали трансферна сума? А Славия? А другите от втората осмица? Като си могат толкова кой и защо ги взе в Левски? Да си изпаднем по спортен път и да се тушира напрежението срещу Тиквуня? Айде стига. Това е селекция за посредствен отбор от Б група. Реално ние и Етър просто сме трагични и сме тъпана на А група. Навремето като ни разформироваха и прекръстиха на Витоша също бяхме зле, но такава неземна трагедия никога не сме били.
Как защо ги взеха? Защото другите не искат и защото няма кинти. Защо да идват при нас? Кажи ми една причина. Като толкова знаете вадете парите и правете трансферите. Да ама нямате. Значи нямате право и да изисквате. От нас се изисква да си поткрепяме отбора. Ама били зле, Еми ща са зле за без пари толкова. Отстрани е много лесно.