Ботев Пловдив - Левски София | 10.11 | 15:15ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
72
36%
Х
26
13%
2
100
51%

Общо гласове: 198

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Ботев Пловдив - Левски София | 10.11 | 15:15ч.

Мнениеот ralka_levskarka » 10 ное 2019 23:52

ivo55 написа:Ако отпаднете в София за купата от тези, ще е епично насиране.

То все едно онова на 9 май не беше насиране.. :geek:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 10 ное 2019 23:55

alexdb написа:
Plovdiv_1926 написа:
alexdb написа:
vvessel написа:https://youtu.be/5gSBUuC-B1o
Съгласен съм с мнението на Томислав на 99%. Тук има някои хора които го мразят, но е добре да чуят какво казва, че има доста истини.
Това със смените, обаче направо ме потресе. Хубчев направил 88-ма и 89-та някакви неадекватни смени, абсолютно в негов стил все едно, че бави резултата :shock:

С повечето неща от това мнение не съм съгласен. Прави се някаква витиевата съпоставка между и аз не знам какво и на база на това някакви и аз не знам какви изводи.
Левски е това, което е. Не съм съгласен изобщо, че Локомотив Пд е по-качествен отбор и показва някакъв кой знае какъв футбол. В прекия мач се видя ясно, че сме по-добри от тях.
Днешният мач го загубихме, но със същия успех можехме и да го спечелим. Обаче от години се вижда, че когато три неща са налице срещу нас Левски винаги губи точки - нахъсан и мотивиран противник, поръчков съдия и доста контузени играчи. Не е прав Русев, че играчите се контузвали на тренировки. Контузиите са си от мачовете, защото повечето противници ни ритат за да късат и разбиват играта, а съдиите си траят. В тази връзка аз се чудя на ръководството ни - докога ще се допуска това недоразумение Станислав Тодоров и другото Кабаков да ни свирят важните мачове? И тук не става дума за ситуацията с претенции за дузпа, а за цялостното ръководство на срещите.

Вие сте излизали 4 пъти извън София само и сте загубили два пъти, направили сте равен с Етър и сте били единствено колоса Дунав. Не знам как може да сравняваш двата отбора само от мача помежду им, който беше в София на всичкото отгоре и не е като да сте ни смачкали с резултат и с изцяло категорична игра, да, ние не играхме добре и заслужено бихте, но не е и толкова показателно. От следващите ви две гостувания ще се види къде ще се движите в първенството.

А вие с кой от по-качествените отбори в първенството се играли навън и сте били? С отборите от първата осмица единствено Арда. Просто програмата ви беше такава, че гостувахте на слабаците и успяхте да вържете някакъв по-сериозен точков актив. Не знам колко несериозно сме ви били и ненадиграли при положение, че вие за цял мач нямате точен удар в рамките на вратата, повече от половината ви отбор е с жълти картони и владението на топката е 66 на 34 в полза на Левски :lol: .
Както и да е - радвайте се на постигнатото до момента, защото е над очакванията ви, което не кореспондира обаче особено с играта ви.

Бихмв така мъчния ви Етър с 5:0 най-малкото. Бихме Берое с 3:0, бихме и оранжевите като домакини. Вие последните два мача като домакини не ги взехте.
Идеята беше, че програмата на двата отбора беше горе-долу близка и сега предстоят трудните гостувания. Но с тази разлика, че нашето по-трудно преди зимата е в Разград, а след паузата и презареждане на батериите идват другите, докато вие сега имате мачове с нас и Берое.
А и двата отбора имат само един състав и къса скамейка, това е ясно.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 ное 2019 06:19

sinqkrepost1914 написа:Отново никаква игра, отново мъка за гледане. Нищо качествено.

Това не е толкова важно.
В тия мачове трябва и характер, а се видя, че и това нямат нашите..

Колкото това.
:!:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 ное 2019 06:43

realno написа:...треньора не е над Левски. ....

Отдавна написах, че за пореден път, "Левски" има по-добър отбор, отколкото треньор. Но лично аз съм против смяната му до края на сезона, защото трябва да се спрат тези смени на треньора. Хубси е на нивото на Стоев, Мастиката, Белия - "треньор от кариерата" - не е неук и "некадърен", врял и кипял е, но и е на средно или малко над средно ниво за България (което не е много). Треньор, който може да окомплектова един екип, но дотам. За тях в пълна степен важи максимата: "това, на което му е дадено да пълзи, не може да полети". Надявам се до края на сезона да направи, именно това - да направи един екип на терена, който да свикне един с друг, да си знаят и кътните зъби, да си помагат, а другия сезон с него или с друг, при запазен състав, да надградим. А иначе, продължавам да обвинявам само един човек за всичко. Докато този човек е там, не виждам нищо положително.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 11 ное 2019 07:17

Хубчев говори за някаква умора .. смях.
Каква умора като са изиграли 3 мача за един месец, два от които домакински срещу тотални слабаци тая година ? Даже Витоша игрово са по-добре от Дунав и Етър, и тоя ще ми говори за умора..
Единственото хубаво в изказването му след мача е, че отказа да коментира съдийството, което е и белег, че сам вижда колко тотално зле играе отбора. И с дузпа и без, и с точка или без, все тая. Тотал щета сме игрово. Ялово, ялово, мъчно ..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Red_Jambol
Контакти:

Мнениеот Red_Jambol » 11 ное 2019 10:00

За тези за които искат става. За другите не. Видно е и с просто око какво е положението. И тук въпросът е собственика готов ли е да налее един много сериозни суми в следващите няколко години за да изравни нивото с Каузата или ще го караме ей така и ще се борим за баражче и участие в ЕКТ за първи и евентуално втори предварителен кръг.
По-скоро съм готов да заложа, че отговорът е не и ще си кретаме ей тъй още с години. Но знае ли човек? Ще видим[/quote]

Собственика може и да налее сериозни пари след Нова година, но не този, а новия собственик, който ще има Левски. Сегашният собственик, чрез сина си ще строи Българска Армия. И понеже новия собственик ще е брата на Каузата, остава да се надявате, че чисто по братски ще се наливат по равно пари в двата отбора и да се молите с времето Каузата да стане ваш сателит, а не обратното.
На твърдението -"това няма как да стане", не забравяйте, че в БГ и особено в БГ футбола всичко е възможно и от много години няма естествени процеси.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 11 ное 2019 10:03

Не го зативам Хубси, но само погледнете резервите ни за този мач. Загубата макар и неочаквана си е закономерна - просот се потвърди за пореден път - контузии, матовиран противник, пуснат малко по дърварски и груб футбол _ лошо нареден състав и воала. Здравко след добрия мач се загуби и за да не правят смени трябваше Хубс да направи вътрешпна ротация - Павлин на крилото, Здравко на другото и нападач Стаси,а Алар да връзва играта. Можеше и да не се получи, но се видя че и по Хубчев стайл не стават нещата. Видя се чсме далеч най=вече игрово, а и излипсва това, което ююхубс твърдеше - нямаше и помен от настроението в отбора, играхме като отбор събран на бързо от играчни, на които им е все тая.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 11 ное 2019 10:11

Red_Jambol написа:За тези за които искат става. За другите не. Видно е и с просто око какво е положението. И тук въпросът е собственика готов ли е да налее един много сериозни суми в следващите няколко години за да изравни нивото с Каузата или ще го караме ей така и ще се борим за баражче и участие в ЕКТ за първи и евентуално втори предварителен кръг.
По-скоро съм готов да заложа, че отговорът е не и ще си кретаме ей тъй още с години. Но знае ли човек? Ще видим

Собственика може и да налее сериозни пари след Нова година, но не този, а новия собственик, който ще има Левски. Сегашният собственик, чрез сина си ще строи Българска Армия. И понеже новия собственик ще е брата на Каузата, остава да се надявате, че чисто по братски ще се наливат по равно пари в двата отбора и да се молите с времето Каузата да стане ваш сателит, а не обратното.
На твърдението -"това няма как да стане", не забравяйте, че в БГ и особено в БГ футбола всичко е възможно и от много години няма естествени процеси.

Това го чух още през пролетта от шофьор на тир който идва до работата беше от Разрад.Домуса бил приключвал с отбора от Разград :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 11 ное 2019 10:18

Тука чета ебаси оправданията. :) Мотивиран ни бил съперника, хах, че със свалени гащи ли са длъжни да ни излизат? Немали сме играчи, някои от титулярите били контузени. Понеже Царско село или Славия, примерно, имат много по-дълга скамейка и по-добри играчи, та си ги биха жълтите като гости. Само на нас все нещо ни пречи. Съдии, контузии, мотивиран съперник и т.н. само Хубчев е винаги невинен.

Red_Jambol
Контакти:

Мнениеот Red_Jambol » 11 ное 2019 10:48

Това го чух още през пролетта от шофьор на тир който идва до работата беше от Разрад.Домуса бил приключвал с отбора от Разград :roll:[/quote]

Е, моята информация не е от шофьор на тир и с оглед източника ми, вярвам, че така щесе случи. Дали проекта в Разград приключва и кога ще се случи, времето ще покаже. Лошото е , че след като червеното пооранжевя, предстои синьото да позеленее.

Върни се в “Левски”