delqnski47 написа:[offtopic]Оня с трите букви ника...
Айде де,айде знам че те сърбят пръститеДавай за да стрелям.Само покажи муцуна...писна ми са седя с тва AWP...[/offtopic]
[offtopic]Тука не мога се меря с тебе, но на CS Go ще ти скрия AWP то

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа:[offtopic]Оня с трите букви ника...
Айде де,айде знам че те сърбят пръститеДавай за да стрелям.Само покажи муцуна...писна ми са седя с тва AWP...[/offtopic]
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
OOP написа:delqnski47 написа:[offtopic]Оня с трите букви ника...
[offtopic]Тука не мога се меря с тебе, но на CS Go ще ти скрия AWP то[/offtopic]
Air_Smuggler_FU написа:Не съм хейтър и не ми е работа да пиша в тоя форум, но нещо ми направи впечатление. Г-н Гриша Ганчев извикал на разговор чужденците в отбора... Не е важно какво са си говорили, но това ако не разделение на отбора, здраве му кажи.
И едните и другите могат да си тълкуват както си искат тази среща-разговор, но разделението е факт, при това направено от най-важния човек в клуба... Не съм наясно с разговора, но така не се прави, един колектив не се дели по разни признаци. Със сигурност е повлияло зле и на двете страни, започнали са клюки, слухове, недоверие, съмнения и т.н.
И резултата, както виждаме, не е добър...
защо написа:Няма как да са толкова зле кондиционно във втория кръг. Само се чудя кого бойкотират, с тия трима треньори и 15 директори и да спечели стачката, нема да разберат...
Kiril2681 написа:защо написа:Няма как да са толкова зле кондиционно във втория кръг. Само се чудя кого бойкотират, с тия трима треньори и 15 директори и да спечели стачката, нема да разберат...
Абе има как! Ако са претренирани, сега биха били точно такива - тежки и бавни! ФП неслучайно си е наука
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта