ЦСКА - Черно Море - 1:3

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Re: ЦСКА-Черно Море

Мнениеот OOP » 20 юли 2019 21:18

delqnski47 написа:[offtopic]Оня с трите букви ника...
Айде де,айде знам че те сърбят пръстите :mrgreen: Давай за да стрелям.Само покажи муцуна...писна ми са седя с тва AWP...[/offtopic]

[offtopic]Тука не мога се меря с тебе, но на CS Go ще ти скрия AWP то :)[/offtopic]
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 юли 2019 21:19

OOP написа:
delqnski47 написа:[offtopic]Оня с трите букви ника...
Айде де,айде знам че те сърбят пръстите :mrgreen: Давай за да стрелям.Само покажи муцуна...писна ми са седя с тва AWP...[/offtopic]

[offtopic]Тука не мога се меря с тебе, но на CS Go ще ти скрия AWP то :)[/offtopic]

[offtopic]Хехехе...добре :lol:[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Air_Smuggler_FU

Мнениеот Air_Smuggler_FU » 20 юли 2019 21:29

Не съм хейтър и не ми е работа да пиша в тоя форум, но нещо ми направи впечатление. Г-н Гриша Ганчев извикал на разговор чужденците в отбора... Не е важно какво са си говорили, но това ако не разделение на отбора, здраве му кажи.

И едните и другите могат да си тълкуват както си искат тази среща-разговор, но разделението е факт, при това направено от най-важния човек в клуба... Не съм наясно с разговора, но така не се прави, един колектив не се дели по разни признаци. Със сигурност е повлияло зле и на двете страни, започнали са клюки, слухове, недоверие, съмнения и т.н.

И резултата, както виждаме, не е добър...

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 20 юли 2019 21:37

Air_Smuggler_FU написа:Не съм хейтър и не ми е работа да пиша в тоя форум, но нещо ми направи впечатление. Г-н Гриша Ганчев извикал на разговор чужденците в отбора... Не е важно какво са си говорили, но това ако не разделение на отбора, здраве му кажи.

И едните и другите могат да си тълкуват както си искат тази среща-разговор, но разделението е факт, при това направено от най-важния човек в клуба... Не съм наясно с разговора, но така не се прави, един колектив не се дели по разни признаци. Със сигурност е повлияло зле и на двете страни, започнали са клюки, слухове, недоверие, съмнения и т.н.

И резултата, както виждаме, не е добър...

Ами, очаква се българите да знаят къде играят и какви са очакванията към този отбор. Докато чужденците идват от средняшки отбори, в които е нормално на 2-3 мача да загубиш 1-2. Само че тук, в ЦСКА, в Левски, това просто не върви. Някой трябва да им го набие в канчетата!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 20 юли 2019 21:39

За мен има две хипотетични причини за всичкото това излагане - объркана подготовка или бойкот към тримата тенори! Дано не са и двете заедно, щото тогава нищо няма да помогне!

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 20 юли 2019 21:40

Няма как да са толкова зле кондиционно във втория кръг. Само се чудя кого бойкотират, с тия трима треньори и 15 директори и да спечели стачката, нема да разберат...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 20 юли 2019 21:43

защо написа:Няма как да са толкова зле кондиционно във втория кръг. Само се чудя кого бойкотират, с тия трима треньори и 15 директори и да спечели стачката, нема да разберат...

Абе има как! Ако са претренирани, сега биха били точно такива - тежки и бавни! ФП неслучайно си е наука

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 20 юли 2019 21:58

Kiril2681 написа:
защо написа:Няма как да са толкова зле кондиционно във втория кръг. Само се чудя кого бойкотират, с тия трима треньори и 15 директори и да спечели стачката, нема да разберат...

Абе има как! Ако са претренирани, сега биха били точно такива - тежки и бавни! ФП неслучайно си е наука

На втората седмица? Требва да си голем майстор. Нещо като помощникът на Мърфи, който го накарал да формулира закона си.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 юли 2019 22:00

Аз не мога да разбера, на кой отбор изобщо са му нужни трима тЕнори? Ми то си е като орел, рак и щука. Ако пък се слуша мнението само на един, другите двама за какво са?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 20 юли 2019 22:05

Що говорите за трима?
Треньор е Митов. Дедо е консултант, а Пената си е почетен президент и не им се меси. Предполагам, че ще махат Митов.

Върни се в “ЦСКА”