Лига Европа: ЦСКА - Титоград (Черна Гора)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Лига Европа: ЦСКА - Титоград (Черна Гора)

Мнениеот Red Warrior » 10 юли 2019 15:11

hydetoshi написа:
k_oleto написа:бе тука споменаваме над 5/6 човека, че а ни се харесали.......май мирише на титла, купа и групи ?

Аз това заключение ще го направя,едва когато мине първия мач с Лудогорец,в който сме видели, как зелените изплезват езици и нашите печелят с 2-3 гола разлика. Ако пак ще гледаме онези мърляви мачове по 0:0 ,ще е ясно ,че нещата и тази година няма да станат.

Така е. Може да ни е яд на Домуса за схеми и всичко, но докато не почнем да ги бием в шампионатните мачове аз лично няма да мога да кажа, че заслужаваме да сме шампиони. Кофти впечатление прави, че само двама от новите влизат като титуляри. Айде, ако сложим и Гълъбов са трима, но той запълва дупки. За мен титулярната двойка ЦЗ са Бодура и Чорбата. Това се видя и последните мачове на миналия шампионат.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 10 юли 2019 17:24

Браво !... първото малко бяха омотали стъпката, ма после се получи - тея ги минахте :!:
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
CSKA_99
Контакти:

Мнениеот CSKA_99 » 10 юли 2019 18:51

Като изключим двете грешки (закъснялата изкуствена засада на Гълъбов, при която можеше да ни отбележат, но Витя много добре се намеси и грешката при корнера, при която за малко да си отбележим сами) то мачът премина изцяло под наш контрол и бяхме с класи над опонента. Все пак - такива грешки са недопустими и по-класен отбор ще ни накаже със сигурност. В атака - доста добре, само Соу беше изолиран малко и не успяваше да се включи на 100% в атаките. Жеферсон - показа някакво желание за разлика от предходните месеци, но е тромав и мързелив в защита. Занев влезе и ми се стори малко надменен чак (дори към съотборниците си). Вярно, беше решен мачът вече, но все пак. Стойчо се пуска доста в атака, показа самочувствие и хъс. Като цяло добър мач за оформяне на колектива. Тепърва идват сериозните съперници обаче

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 10 юли 2019 19:06

kamilata3 написа:
Red_Neck написа:Нямам спомен Гълъбов да е започвал титуляр в официален мач за ЦСКА. Може и да греша .....
Все пак е нормално да има известно напрежение и скованост. Допусна 2-3 грешки в началото, факт, ... но после бързо се поотърси и заигра много сигурно и със самочувствие. Не е редно да го отписваме след един мач!
Мисля, че има хляб в момчето.
Ако контузията на Бодуров се задълбочи, може и да се наложи да се търси опитен ЦЗ, защото всички останали са на по 20-23-24 години.

23-24 год съвсем нормална възраст,на по 40год ли да взимаме .На запад на тази възраст са утвърдени играчи ,а тук все още са млади.

Точно там, 23-24 години е границата, след която започва физическият упадък. Той в началото не се усеща много, ама схемата с един опитен, който да вика и един млад, който да търчи и заради двамата, който си спомня, примерно, 1988/89 с Джеки и Трифон, знае, че не е най-добрата. А, като стана въпрос за тях, Трифон на тия години имаше 10-20 мача в националния отбор, Джеки даже му беше капитан.

Иначе, от вчера няма какво да се правят големи изводи, отначалото бяхме по-небрежни, иначе можехме да изиграем такъв мач, без никой да сгреши и да направиме двуцифрена разликата.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 10 юли 2019 19:29

абе няма нужда да взимаме повече футболисти. Ние цял отбор взехме. В конкретния мач и след като се наспах, мога да направя следните изводи:
- първи официален мач и пълни трибуни
- нова двойка ЦЗ
- доста нови играчи в отбора

При тези предпоставки - да направим две-три грешки в защита не е толкова страшно. Освен това, схемата на игра в този конкретен мач беше доста офанзивна. На този отбор му липсват единствено остри флангови играчи, които да преминат един-два съперника и от корнера да направят остро центриране. Но пък до сега гледахме схема на игра: пас към крилата и от там изсипани топки, сега да видим как ще е, защото: Тиаго, Кери, Фабрини, Давидов - са 10-ки Мисля, че толкова офанзивни полузащитници до сега не сме имали, а обратно: имали сме по 4-5 крила, които центрираха балонни топки - да видим сега как ще е.
На мен генерално ми харесаха. Това, че Титовци не са класа не е толкова важно, защото в тези мачове, в началото на м.7-ми, дори Барселона и Сити не са същите отбори - като във времето след септември

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 10 юли 2019 19:51

Титоград стояха добре на терена до към 30-тата минута. Ако не беше грешката на вратаря на гостите при първия гол нямам идея как щеше да се развие мача през второто полувреме. Истината е, че първата третина на двубоя изиграхме прекалено лежерно, бих казал разконцентрирано, допуснахме грешки във всички фази. Можеше да бъдем наказани. Ако играем по същия начин с Осиек ще берем ядове.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 11 юли 2019 11:36

CaptainBertorelli написа:
kiril.a.d написа:
Kiril2681 написа:
Kiril2681 написа:И още нещо - не знам колко от вас си спомнят мъката срещу Рига миналата година?! Тогава Черни буквално спаси отбора и Маестрото! А сега имаше некви 2 полуположения пред него - нека не бъдем максималисти още на 9 юли ;) А съдията кво да му коментираш...в този мач...може би спести 1-2 картона на черногорците, но при такава разлика в класите е просто несериозно да говорим за съдии

Рига бяха по-силен отбор от Титоград, в разгара на първенството. Какво му беше полуположението на едното? С част от секундата да беше закъснял, следваше дузпа или беше преодалян! Кире.а.д., поздрави:)

Недей така , Капитане, не обиждай А.Д. е съвсем друг, обиждаш ме, братче! :) Полуположение, защото Черни излезе навреме, ако не беше, щеше да си е цяло положение :) Но в крайна сметка това му е работата - дай сега да мрънкаме, че си я е свършил

А, не съм се объркал, просто като финал се обърнах към Кирето. Знам, че сте различни хора, но колкото пъти Черни ни извади, толкова пъти се сещам за Кирчо.а.д.:)

:lol: май повече пишеш отколкото четеш? - бегай да четеш че съм сложил Витя като втори играч на мача, след като ни извади първото полувреме...Да, второто една лоша преценка за излизане и посрещане на играча, но така е преценил, оглеждайки се в настигащите го защитници...Никой не е идеален...и аз съм правил грешки!
А миналата есен, като ни закопаваше, Витя, сещаше ли са за мен? ;)...или тогава още не беше станал капитан от гвардията на Мусолини :lol:

Е, точно за миналата есен се сещам. За две грешки го разпъна на кръст. Обясняваше, как си бил по-добър вратар от него:)

Естествено че ще го разпъна на кръст, а грешките му не бяха две!!! - броиш само автоголовете? Ми аз съм вратар, така че мога да броя много повече неща, от колкото някой който зяпа по терените... :) Сори, ако искаш се обиждай...
НО, зимата Витя се стегна, напарви явно чудесна подготовка и от тогава да съм го...чесъл? Няколко пъти го похвалих дори, а това е рядкост, защото всеки знае че не всеки мач, човек има ден!
НО, лошото е, че сега е незаменим титуляр!!! - а при контузия?...бразилчето...направо го разстреляха Ференцварош! И то от спасяема ситуация!!! Защо махнаха Слави Ангелов? - много добре пазеше още 2016 г.
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Върни се в “ЦСКА”