Е как да се разбере изказването " Не е проблема, че не взехме Ван Дайк...", да разбираме, че много си го искал так ли
Нищо де, не съм те разбрал, важното е че вече ти е любимия футболист и ти се насълзяват очите докато го гледаш.
Бенедикт Хьоведес! Помня, че беше в мокрите сънища на някои от форума. И основния довод беше, че е безплатен

Не се гледа каква работа ще ни свърши, а че е безплатен!!!! И викаш този класен защитник, дето цял живот никой не го поиска от Шалке искал във ВЛ? И как, като е толкова класен и без пари, никой не го покани в Англия бе, тарикат. Айде ние се преебахме да не го вземем, ами Лестър , нещо Евертън, Саутхямптън поне? Казал, че иска във ВЛ... Е сега му се сбъдна мечтата, във Вишата Лига е...на Русия. Една година по-късно, ще върши работа на Локомотив М, но ти държиш, че той щял да ни оправи защитата въпросната есен

В Ювентус изигра ли поне 10 мача класния, ако ще и резрва? Каква разлика щеше да ти направи Хьоведес през тези 5,6 месеца бе, разбирач. Щяхме с него да се борим със Сити ли? Ми той Клоп и без него си излезе от групите и си беше в топ 4. Ей човек направо е потресаващо мисленето ти. 7,8 години ревахме от посредствени футболисти, обаче ти продължаваш да държиш да се пълни отбора с такива, и едновремено с това държиш да се вдигат купи. Как не ти писна да си държиш на глупостите...и после викаш Клоп бил инат, а

"Не е проблем, че не взехме ВанДайк, проблема е че не взехме... Бенедикт Хьоведес"

"Ван Дайк ми е любимия играч, направо ми се доплаква, като го гледам"

Голя, ляв, завой
На мача Юнайтед -Ливърпул никога не е имало значение моментната форма, играчите или класирането. Ние сме били с много по-смешни отбори от тяхния преди 2 седмици, а те шампиони и пак не са ни били. Хубаво е, че се надъхвате, ама това е дерби и дали на куц крак или не, мача винаги е троен. Ей ги точно в момента и ПСЖ се мъчат с/у същия състав и същата схема. Даже малко по-куц им е състава на Юнайтед в момента
Пак ти казвам, от злоба даже не слушате какво казва Клоп, а само се надъхвате и после...издишате. Над 10 пъти е повтарял, че той е виновен при неуспехи. Колко по-ясно да ви го каже????? Ако ти и Жорко се хващате за вятъра и тревата...еб@си балъците дето сте, честно