ВЛ: Евертън - Ливърпул 03.02.2019 |18:15| 0-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: ВЛ: Евертън - Ливърпул 03.02.2019 |18:15| 0-0 FT

Мнениеот Liverpool_EC » 06 мар 2019 04:32

Изречението ти точно беше: "Не е проблем, че не взехме Ван Дайк, а че не взехме никой." И от това трябва да се разбере, че искаш някой качествен безплатен? :lol: :lol: :lol: Айде върния лентата де, кажи го кой е тоя доста качествения безплатен, кой е този толкова по-качествен от Ловрен и Матип и безплатен. Доста качествен и безплатен знаеш ли каква заплата иска? И след 6 месеца взимаш и Ван Дайк пак за голяма заплата. А питал ли си някой кой ще им ги плаща :lol: Може би Мансур, щото на Хенри не му идва много отвътре за сокър отбора му. Освен това ти пак не се усещаш как от въртене и сучене си противоречиш. Сега ще ти кажа кой взехме без пари последните години, щото си забравил- Коло Туре, Матип, Коулкър и Клаван. Айде сега ми кажи какво постигаш с тези освен да кърпиш сезон или два. Ти хем искаш бързи резултати от Клоп, хем искаш да ги постигне с трици и точно за това си противоречиш. Абе човека гради отбор за години напред бе, реалисте. Стига сте се напъвали да му търсите кусури, че само ставате за смях. Чакам та да кажеш името на въпросния безплатен, ако не го извадиш ще приема, че това беше поредната ти безсмислена къртичина в двора на Клоп :!:
И между другото, след издънката на Ловрен с/у пуйките до Нова Година направихме към 17, 18 поредни мача без загуба с двойката Матип-Клаван, преди да дойде Ван Дайк. Единствено при 3:3 с Арсенал заспаха за 10 мин , всички други мачове бяха сухи мрежи или 1 допуснат гол. Естествено, че Върджил ги нареждаше от Саутхямптън, Клоп нямаше нищо общо :mrgreen: Не се притеснявай, че си го изпуснал този момент, бил си зает да мсилиш глупости, простено ти е!
Е не се ли нарушава ритъма при положение, че имаш играчи лежащи на терена за по 2,3 мин през 5-10 мин? Не си ли виждал треньори да си ползват 3те смени последните 10 мин от мач, не за свежест, а за да нарушът ритъма на атакуващия отбор? Ама ти май си стигнал само до аклиматизацията и часовата разлика и до там, А? :mrgreen:
С Исус не съм го сравнявал (все още :mrgreen: ), използвах го за да ти дам пример как действа хорската простащина, много преди да измислят футболните форуми, където тя достигна апогея си и всеки сельо с претенции за тактит и трансферен гуру може да псува треньор борещ се за титла и градящ най-силния отбор на любимия на сельото отбор от 10 години насам :!: И затова този треньор бива псуван, обиждан и трудът му е принизяван след всеки равен ;)

JorkoByrborko69
Контакти:

Мнениеот JorkoByrborko69 » 06 мар 2019 17:02

cskarcheto92 написа:Липсваше ми, Дърдорко. Не се беше мяркал от доста време. Ееееее, Ливърпул загуби засега първата позиция и се появи. слОчаенОст ? Не мисла ! И ако Клоп е виновен за състоянието и наличието на играчите, то е постигнал много. Щом с играчи като Хендерсън, Джо Гомез, ТАА, Ловрен и без нападател успя да ни накара да мечтаем, то си е свършил работата. Щом сега ни нареждат до отбори като ПСЖ, Реал, Барселона, Байерн, Манчестър Сити, Ювентус, то Клоп е свършил нещо.Времена, в които дори не бяхме близо до тези отбори преминаха. Щеше ли да мачка Пеп, ако бе с такива играчи ? Този човек е велик като футболист, а и като треньор, но винаги е работил за отбори с възможности. Барса, Байерн, Сити. Мога да ви кажа, че следващата дистинация ще е може би ПСЖ, Ювентус или в някой друг отбор с добри играчи и добре финансово подрепен отбор. Някой по-горе беше казал, че със средставата, които е разполагал Клоп е трябвало да надмине Брендън Роджърс. С какво разполага Клоп ? Продадохме Коу и за тези пари взехме ВВД и Алисон. Играчи от огромна класа и едни от най-добрите в момента за своята позиция. Успяхме да вземем и Фабиьно, Кейта и Шакири. Това е разликата от миналата кампания. За парите, които дадохме, нямаше как да попаднем на по-добри. Фабиньо има бъдеще в отбора, а това се отнася и за Кейта и Шакири. Кейта, когато покаже, че е готов за титуляр ще се наложи в състава. Всички знаем, че Шакири бе взет за резерва и ще е лъжа ако не си го признаем. Разликата между БР и Клоп, е че единият разчита на количеството, а другият на качеството. Сравнете играчите, които бяха дошли след продажбата на Суарез и тези от на Коу. Твърде рано е да казваме - "Казах ли ви" . Ясно е, че това ще го има при каквото и да е било развитие.
ПС: Хубаво е да нападате Клоп, всеки си има свое виждане. Но кой би могъл да замени "некадърника" ? По-горе споменаха Конте. Конте, който стана шампион в един слаб сезон на Сити, които завършиха трети. Видяхме разликата през миналото първенство, когато бе на 30 точки от Пеп. А за Стиви Джи му е още рано. Не трябва да бъде употребяван, защото е легенда и го обичаме. При първи слаб сезон ще бъде набеден за некадърник. Може би след 4-5 години, когато натрупа опит ще е перфектен избор и изпълнена мечта за голяма част от нас. Единственият, който бих подкрепил за заместник на Клоп е Чоло Симеоне. Енергията и агресията, която притежава и това, че се бори срещу Барса и Реал в Испания го прави голям треньор.

Приятелю драги, забъркал си една "манджа с грозде" още в първото изречение по темата дето изреди 4 футболиста : () ! Какво общо имат играчи (повтарям ИГРАЧИ) като Джо Гомез, ТАА със бездарници като Стреса и хърватското ромче ? Защо ги изреди така и не разбрах? И не съм никога казал, че сме нямали нападател - а без централен нападател, диалектно казвано от лаиците "таран"... Но за теб и тук няма тазлика както разбирам... Не знам кой кога и как ни е "нарежда" до отбори като: ПСЖ, Реал, Барселона, Байерн, Манчестър Сити, Ювентус..., но ясно виждам какъв "великолепен актив" имаме засега срещу отборите в Англия от топ6... А това няма да "репликирам": "...слОчаенОст ? Не мисла ! ..." Не ми прави голямо впечатление: явно си бил доста развълнуван да поспориш малко с моята особа и си пообъркал в стреса си някои букви - и на мен ми се случва! Коментарите за трансферите ти са живо потвръждение на мнението ми по-горе: Наистина взехме класни футболисти - но докога ще търкат пейката.... докато му дойде кефа на Очилатия гений ? 4-5 години казваш - ми те минаха вече почти 4 - ако трябва да изчакаме още 5 - къде отиваме.... ??? И при тия изсипани огромни средства ??? За Симеоне не споря - наистина е от висока класа и тук си прав ! Просто Клопможе да е наистина от висока класа - но в Англия някак си не се вписва: Особенно със неговите импулсивни и глуповати, понякога дори безкрайно тъпи изказвания като например това от сорта , че вятъра ни е попречил да надиграем Евертън :) . Това като го прочетох не ми бе до смях, а се засрамих . Досега толкова тъпо изказване не съм чел, вярвай ми !!! И то от треньор със самочувствие , че има интелект и култура? Иначе аз лично много бих искал , ако някога сменят Клоп да видя начело или Анчелоти или пък Зизу. Те наистина огат да донесат титли и трофеи. Просто на Клоп му е слаба психиката и е доста неуравновесен за лига като тази в Англия !
p.s. И не приемай репликата ми като "заяждане". Просто с някои неща не съм съгласен , а пък се ядосвам когато ми приписват неща които не казвам и не правя. Не, че се имам за идеален, а напритив, не съм и правя доста често грешки, а и ако се прибавят и несъществуващи такива..ми иде нагорно .

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 06 мар 2019 18:04

Liverpool_EC написа:Изречението ти точно беше: "Не е проблем, че не взехме Ван Дайк, а че не взехме никой." И от това трябва да се разбере, че искаш някой качествен безплатен? : Айде върния лентата де, кажи го кой е тоя доста качествения безплатен, кой е този толкова по-качествен от Ловрен и Матип и безплатен. Доста качествен и безплатен знаеш ли каква заплата иска? И след 6 месеца взимаш и Ван Дайк пак за голяма заплата. А питал ли си някой кой ще им ги плаща Може би Мансур, щото на Хенри не му идва много отвътре за сокър отбора му. Освен това ти пак не се усещаш как от въртене и сучене си противоречиш. Сега ще ти кажа кой взехме без пари последните години, щото си забравил- Коло Туре, Матип, Коулкър и Клаван. Айде сега ми кажи какво постигаш с тези освен да кърпиш сезон или два. Ти хем искаш бързи резултати от Клоп, хем искаш да ги постигне с трици и точно за това си противоречиш. Абе човека гради отбор за години напред бе, реалисте. Стига сте се напъвали да му търсите кусури, че само ставате за смях. Чакам та да кажеш името на въпросния безплатен, ако не го извадиш ще приема, че това беше поредната ти безсмислена къртичина в двора на Клоп
И между другото, след издънката на Ловрен с/у пуйките до Нова Година направихме към 17, 18 поредни мача без загуба с двойката Матип-Клаван, преди да дойде Ван Дайк. Единствено при 3:3 с Арсенал заспаха за 10 мин , всички други мачове бяха сухи мрежи или 1 допуснат гол. Естествено, че Върджил ги нареждаше от Саутхямптън, Клоп нямаше нищо общо :mrgreen: Не се притеснявай, че си го изпуснал този момент, бил си зает да мсилиш глупости, простено ти е!
Е не се ли нарушава ритъма при положение, че имаш играчи лежащи на терена за по 2,3 мин през 5-10 мин? Не си ли виждал треньори да си ползват 3те смени последните 10 мин от мач, не за свежест, а за да нарушът ритъма на атакуващия отбор? Ама ти май си стигнал само до аклиматизацията и часовата разлика и до там, А?
С Исус не съм го сравнявал (все още , използвах го за да ти дам пример как действа хорската простащина, много преди да измислят футболните форуми, където тя достигна апогея си и всеки сельо с претенции за тактит и трансферен гуру може да псува треньор борещ се за титла и градящ най-силния отбор на любимия на сельото отбор от 10 години насам :!: И затова този треньор бива псуван, обиждан и трудът му е принизяван след всеки равен

Аха, ясно, значи изречението "Не е проблем, че не взехме Ван Дайк, а че не взехме никой" в твоята глава звучи "Не ни трябва Ван Дайк, по-добре да вземем друг"? Това звездите ли ти го говорят? :lol: Колкото и да се напъваш, няма начин да ме изкараш, че не съм искал ВВД. Просто този път няма как да ти се получи. Винаги съм го харесвал, винаги съм го искал и в момента без конкуренция е любимия ми играч в Ливърпул. Така че по-добре поспри с тези напъни, нелепо е. По-добре развий темата как съм посмял да нарека Салах добър футболист :lol:
Кой качествен защитник за без пари сме можели да вземем, който е по-добър от Матип и Ловрен? Айде помисли кое име се спрягаше тогава. Бенедикт Хьоведес. Човекът заяви, че иска да играе във ВЛ и след като не получи оферта, в последния ден от прозореца отиде под наем в Юве за 3 млн.евро. Да, не е свободен трансфер, но е без пари. Мисля, че откупната му цена беше под 20 млн. евро. Ето ти опитен, класен защитник, който можеше да ни подсили за без пари и за запълни дупките до идването на ВВД, че и до днес щеше да е опция. Или може би проблемът е, че щеше да иска заплата като Роналдо?
Викаш след мача с Тотнъм защитата ни станала желязо. Само че това беше края на октомври, като преди това бяхме допуснали 16 гола в 9 мача :!: :idea: :oops: :o Това на добра защита ли ти прилича? Като добавим и допуснатите 9 гола в 8 мача за ШЛ, положението е скандално. Викаш Клоп с Матип и Клаван си е идеалка, за какво му е ВВД :lol:
Викаш трите принудителни смени на Юнайтед през първото полувреме нарушили ритъма на милинкия Клопчо. А през второто полувреме, когато нямаше нито една тяхна смяна, когато бяха осакатени с три принудителни смети и един Рашфорд на куц крак, тогава кой му наруши ритъма? Кой попречи цяло второ полувреме да създадем поне едно голово положение? Вятъра? Тревата? Публиката? Подреждането на планетите? Курса на паунда? М? :roll:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 06 мар 2019 23:26

Е как да се разбере изказването " Не е проблема, че не взехме Ван Дайк...", да разбираме, че много си го искал так ли :lol:
Нищо де, не съм те разбрал, важното е че вече ти е любимия футболист и ти се насълзяват очите докато го гледаш.
Бенедикт Хьоведес! Помня, че беше в мокрите сънища на някои от форума. И основния довод беше, че е безплатен :idea: Не се гледа каква работа ще ни свърши, а че е безплатен!!!! И викаш този класен защитник, дето цял живот никой не го поиска от Шалке искал във ВЛ? И как, като е толкова класен и без пари, никой не го покани в Англия бе, тарикат. Айде ние се преебахме да не го вземем, ами Лестър , нещо Евертън, Саутхямптън поне? Казал, че иска във ВЛ... Е сега му се сбъдна мечтата, във Вишата Лига е...на Русия. Една година по-късно, ще върши работа на Локомотив М, но ти държиш, че той щял да ни оправи защитата въпросната есен :oops: В Ювентус изигра ли поне 10 мача класния, ако ще и резрва? Каква разлика щеше да ти направи Хьоведес през тези 5,6 месеца бе, разбирач. Щяхме с него да се борим със Сити ли? Ми той Клоп и без него си излезе от групите и си беше в топ 4. Ей човек направо е потресаващо мисленето ти. 7,8 години ревахме от посредствени футболисти, обаче ти продължаваш да държиш да се пълни отбора с такива, и едновремено с това държиш да се вдигат купи. Как не ти писна да си държиш на глупостите...и после викаш Клоп бил инат, а :lol: "Не е проблем, че не взехме ВанДайк, проблема е че не взехме... Бенедикт Хьоведес" :mrgreen: "Ван Дайк ми е любимия играч, направо ми се доплаква, като го гледам" :mrgreen: Голя, ляв, завой :!:
На мача Юнайтед -Ливърпул никога не е имало значение моментната форма, играчите или класирането. Ние сме били с много по-смешни отбори от тяхния преди 2 седмици, а те шампиони и пак не са ни били. Хубаво е, че се надъхвате, ама това е дерби и дали на куц крак или не, мача винаги е троен. Ей ги точно в момента и ПСЖ се мъчат с/у същия състав и същата схема. Даже малко по-куц им е състава на Юнайтед в момента ;)
Пак ти казвам, от злоба даже не слушате какво казва Клоп, а само се надъхвате и после...издишате. Над 10 пъти е повтарял, че той е виновен при неуспехи. Колко по-ясно да ви го каже????? Ако ти и Жорко се хващате за вятъра и тревата...еб@си балъците дето сте, честно :mrgreen:

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 06 мар 2019 23:49

Бате, ти да не се прибра в България? Нещо в много нетипични часове почна да пишеш. Ако си се прибрал, добре си дошъл! :)
Хьоведес не е Хумелс, факт. Но е много по-добър от Матип и беше национал дълго време. Нали не се съмняваш в Льов? Явно е видял нещо в него. Национал на Германия не се става току така. И никой не го е искал вместо ВВД, а като временно решение. Дай да зарежем тая тема, минало заминало. Важното е, че имаме в отбора си най-добрия защитник в света и ще му се радваме дълго време, съдейки от последните му изказвания, че иска да бъде легенда на клуба.
За мача с Юнайтед си прав, така е. Този мач винаги е троен. Не ме разбирай погрешно, не се дразня от това, че не спечелихме на Олд Трафорд, а че не опитахме да спечелим. Плахи и предпазливи бяхме, прекалено респектирани. А гоним титла, мамка му.
Днешният мач не знам, ама снощи гледа ли? Надявам се и Клоп да е гледал. От този отбор на Аякс поне трима ги взимам веднага. Айде приятно гледане и със здраве. Другия мач отива към продължения, така че дълга вечер ни очаква.

Върни се в “Ливърпул”