75 години Георги Аспарухов , Левски (София) - Ботев (Пловдив) / 3:2FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Левски
175
66%
Равен
13
5%
Победа за Ботев
76
29%

Общо гласове: 264

icemanbg33
Контакти:

Re: 75 години Георги Аспарухов , Левски (София) - Ботев (Пловдив) / Петък /

Мнениеот icemanbg33 » 04 май 2018 20:59

Що не играят резервите, сега влязоха, а вие ревете. Е как да стане.

Потребителски аватар
nikiobicata
Контакти:

Мнениеот nikiobicata » 04 май 2018 21:00

vvessel написа:Очаквано развитие.
За мен Найденов въобще не е за тази позиция. И в двата гола има основна вина.
Относно пазенето на играчите, когато сърбина се контузи, някои ореваха форума що бил играл. Сега половината отбор е заплашен да пропусне финала, ама що не играели.
Щото финала е много по важен от този мач.
Очаквам Ботев да пазят резултата и да играят на контри. Второто полувреме ще си разменим по един гол и ще приключим.

Това е доста хазартно мислене... Не е половин отбор... Ние в момента Де-факто играем без чист нападател. Това наистина е отбиване на номер. Пак казвам: нас ни интересува класиране за ЕКТ на всяка цена за да се изкарат някакви пари. С тази игра отписаваме всичко и го залагаме на един мач със Славия в който може да се случи всичко
Последна промяна от nikiobicata на 04 май 2018 21:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 04 май 2018 21:00

Относно пазенето на играчите, когато сърбина се контузи, някои ореваха форума що бил играл. Сега половината отбор е заплашен да пропусне финала, ама що не играели.
Очаквам Ботев да пазят резултата и да играят на контри. Второто полувреме ще си разменим по един гол и ще приключим.

Нека остави Ст. Иванов за централен, а и като извади след малко Обертан и не един ами 0 гола няма да вкараме, но можем да инкасираме една разгромна загуба за самочувствие. Не знам. Този тренер ако вземе купата сума народ ще го величае какъв стратег е, но за мен той тотално сбърка и състава и начина на игра в този мач. Дано не остане в историята.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 04 май 2018 21:01

Титулярния ни състав е толкова избистрен и безалтернативен, че отсъствието на повече от двама титуляри ще е направо фатално.
Единия ще отсъства - цветкович. Загубим ли още двама и ще буксуваме сериозно

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 04 май 2018 21:01

SANSIRO7 написа:
demon777 написа:
Jordan1914 написа:Нямаше да ме е срам да паднем от тия жълтите,но баш на 75 години от рождението на най-великият ни футболист е срамота!Да извади Обертан ,поне него да не го мислим!САМО ЛЕВСКИ!

.

Шампионската лига са я печелили пълни смешници, даже един тапир дето псуваше като каруцар и настъпваше съдиите, това не ги прави велики.

Тоя дето настъпваше съдиите цял свят го е признал зе велик футболист.... не е някой анонимник
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 04 май 2018 21:01

nikiobicata написа:

Това е доста хазартно мислене... Не е половин отбор... Ние в момента Де-факто играем без чист нападател. Това наистина е отбиване на номер. Пак казвам: нас ни интересува класиране за ЕКТ на всяка цена за да се изкарат някакви пари. С тази игра отписаваме всичко и го залагаме на един мач със Славия в който може да се случи всичко

Така е и да пита някой Италианото що при двама чисти централни нападатели няма на терена нито един?!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 04 май 2018 21:01

До днес се смеех на тирейци че са им слаби резервите. Нашите са осезаемо по- зле. Освен Белмон не виждам друг да става.
Нека видим второто полувреме. На празника на Гунди тази игра е ... несериозна.

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 04 май 2018 21:02

Тия "резерви"взимат една камара евраци,е па да бяха се позасилили малко и да си дадат малко зор.От толкова време някои не са играли,ама явно и нямат желание.Това е лошото,а постройката пак ме учудва!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 04 май 2018 21:05

demon777 написа:
SANSIRO7 написа:
demon777 написа:
Jordan1914 написа:Нямаше да ме е срам да паднем от тия жълтите,но баш на 75 години от рождението на най-великият ни футболист е срамота!Да извади Обертан ,поне него да не го мислим!САМО ЛЕВСКИ!

.

Шампионската лига са я печелили пълни смешници, даже един тапир дето псуваше като каруцар и настъпваше съдиите, това не ги прави велики.

Тоя дето настъпваше съдиите цял свят го е признал зе велик футболист.... не е някой анонимник

Признали са го шепа идиоти фенчета на два съдийски отбора, единия бивш.. Даже в Барса не беше най-добрия футболист

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 04 май 2018 21:06

SANSIRO7 написа:Признали са го шепа идиоти фенчета на два съдийски отбора, единия бивш.. Даже в Барса не беше най-добрия футболист

Можеш само да завиждаш
А рожденника днес кой го е признал?
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Върни се в “Левски”