ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) / 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) / 01.04. /
Време е за ритуално да се самоубият всички на терена. Прохазка я бие като третокласник, ебахти жалката картинка е Левски. Какъв отбор, какво нещо, тея мишоци не могат да си вържат 2 паса.
-
- Контакти:
W84me написа:sandi74 написа:Толкова измислена дузпа рядко се свири дори и на Герена..... язък за подаръка
Нищо не се видя на повторението. Предполагам, че е имало контакт, Берое не спориха много.
Имаше контакт, но не е дузпа.
Айде Бeрoe да играе така и на порутената Армия, или там ще са тихи и кротки 

Сините могат да бъдат доволни, че приключиха първото полувреме само с един гол във вратата им.
Десния бек на Берое е, като "Роберто Карлош".
Толкова слаб отбор на Левски абсолютно никога не съм гледал и определено основната вина е в треньорския щаб.
Десния бек на Берое е, като "Роберто Карлош".
Толкова слаб отбор на Левски абсолютно никога не съм гледал и определено основната вина е в треньорския щаб.

-
- Контакти:
Дузпи не може да бием
!Вратарите на ниво Б група
!Няма как да печелим мачове,дори и Мауриньо и Гуардиола да са ни треньори!

С този триньор толкова. Следващият мач, още по-малко публика. Дойде краят на март и прогнозите ми от есента се потвърждават сериозно.
-
- Контакти:
Cooler написа:Айде Бирои да играе така и на порутената Армия, или там ще са тихи и кротки
Смешни ставате вече...
-
- Контакти:
Перниш е поне два пъти по-добър вратар от Митрев, дето си мисли, че е Нойер или Тер Щеген. А ние гол не виждам как ще вкараме, ако ще и до утре да се играе тоя мач.
-
На мен ли само невероятната тактическа дисциплина на сеньорето ми идва вече много в повече?
Регресът спрямо изключително постната и неатрактивна игра е видим. Но се чудя какво трябва да се случи, че този отбор да бъде малко по-изнесен напред и да направи някакъв що годе натиск при негативен резултат. То ясно е, че за Роси 0:0 не е негативен, но все пак като губиш...........
Регресът спрямо изключително постната и неатрактивна игра е видим. Но се чудя какво трябва да се случи, че този отбор да бъде малко по-изнесен напред и да направи някакъв що годе натиск при негативен резултат. То ясно е, че за Роси 0:0 не е негативен, но все пак като губиш...........
icemanbg33 написа:W84me написа:sandi74 написа:Толкова измислена дузпа рядко се свири дори и на Герена..... язък за подаръка
Нищо не се видя на повторението. Предполагам, че е имало контакт, Берое не спориха много.
Имаше контакт, но не е дузпа.
И от кога, когато има контакт не се свири дузпа.