ППЛ: Левски (София) - Ботев (Пловдив) /1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Левски
430
61%
Равен
90
13%
Победа за Ботев
181
26%

Общо гласове: 701

THE G.A.M.E

Re: ППЛ: Левски (София) - Ботев (Пловдив) /Нд, 18.02, 17:30ч/

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 фев 2018 13:23

15 страници ден преди мач с Ботев Пд. :lol:
Вярно, че често тия са ни дразнители, ама много голямо значение отдаваме на двубой от Първенството.
Реално трябва да играем спокойно и без напрежение.
Но в случая, като гледам активноста тук и като цяло в интернет, а и около мен на други левскари, явно този мач изглежда важен.
Точно от тази гледна точка ми се иска да го вземем и то с хубава игра. Без драми. За да не се нагнети напрежение още в началото на полусезона.

Последните 2 проверки създадоха приятна тръпка при нас, имаше свежест в атака, интензивна преса, индивидуални проблясъци на някои от новите... Нормално е да има очаквания.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 17 фев 2018 13:46

THE G.A.M.E написа:15 страници ден преди мач с Ботев Пд. :lol:
Вярно, че често тия са ни дразнители, ама много голямо значение отдаваме на двубой от Първенството.
Но в случая, като гледам активноста тук и като цяло в интернет, а и около мен на други левскари, явно този мач изглежда важен.
Точно от тази гледна точка ми се иска да го вземем и то с хубава игра. Без драми. За да не се нагнети напрежение още в началото на полусезона.

Последните 2 проверки създадоха приятна тръпка при нас, имаше свежест в атака, интензивна преса, индивидуални проблясъци на някои от новите... Нормално е да има очаквания.

Защо пък да са много. За мен са много малко дори тези 15 страници, които са 150 мнения. В които има коментари и на други фенове плюс отговори. Днес всеки има нет , дори и на телефона си и всички запалени левскари влизат в спортните сайтове. Изключвам такива коти казват, че са от Левски, ама нито следят редовно нещата, нито знаят кога има мач, и почти не четат спортни сайтове. Познавам не малко такива. Та "Гонг" и "Спортал" са сред най-посещаваните. Няма как запалените, да не знаят за форума тук и ме учудва, как така поне 1000 човека редовно, не влизат да направят една прогноза или коментар, преди или след всеки мач. Ето ти минимум 100 страници за даден мач.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 17 фев 2018 14:29

Player написа:

Защо пък да са много. За мен са много малко дори тези 15 страници, които са 150 мнения. В които има коментари и на други фенове плюс отговори. Днес всеки има нет , дори и на телефона си и всички запалени левскари влизат в спортните сайтове. Изключвам такива коти казват, че са от Левски, ама нито следят редовно нещата, нито знаят кога има мач, и почти не четат спортни сайтове. Познавам не малко такива. Та "Гонг" и "Спортал" са сред най-посещаваните. Няма как запалените, да не знаят за форума тук и ме учудва, как така поне 1000 човека редовно, не влизат да направят една прогноза или коментар, преди или след всеки мач. Ето ти минимум 100 страници за даден мач.

Явно и аз съм от тези, които не дават прогнози, но то е защото съм фаталист и не обичам да говоря предварително за даден мач на Левски. Единствено познах резултата от мача ни със Септември - 2:0, но не го написах поради тази причина. За това само стискам палци нашите да бият.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 фев 2018 15:21

Играем си играта и дано бием. Поне не участваме в постановки, като Ганчевистите...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 17 фев 2018 17:41

Мача е много ключов, защото е важно да стартираме положително. Не само с победа, ами и с добра игра. Дано се получат нещата.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 17 фев 2018 19:29

Цялата група:

Митрев, Кръстев, Яблонски, Ейолфсон, Белаид, Горанов, Найденов, Паулиньо, Нашименто, Цветкович, Прохазка, Панайотов, Кабрал, Белмонт, Гомес, Вутов, Обертан, Буш, Костов, Фигейредо
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 фев 2018 19:44

Но в случая, като гледам активноста тук и като цяло в интернет, а и около мен на други левскари, явно този мач изглежда важен. .

Ами.. първо, това ще е първи мач след паузата, първи официален тази година. Досега се гледаха контроли: с лоши резултати, дали сила на черногледците, накрая дойде разгромна победа (пак в контрола) за да ентусиазира оптимистите.

Второ, ще е първи мач след ре-селекцията и подготовката, направени от Роси. С оглед на разделянето на феновете За и Против него преди Нова година е нормално всички да чакат с интерес да видят какво ще покаже отбора в първия шампионатен мач.

Сигурен съм че при сегашното ни класиране и същите резултати примерно от .. последните 5 официални мача, пак с този противник, но в мач който е просто поредния за сезона и годината интереса ще е в пъти по-малък.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

thresh
Контакти:

Мнениеот thresh » 17 фев 2018 21:32

W84me написа:Играем си играта и дано бием. Поне не участваме в постановки, като Ганчевистите...

Няма смисъл да ги коментираме тук. Те приеха купената купа на България, едва ли ще откажат подобни победи. Заради едни тенекии са готови да припознаят всеки, който им ги обещае.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 фев 2018 22:14

Това ни е първата контрола и резултатът е без никакво значение.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Върни се в “Левски”