kempesi написа:страхотен Люпко , страхотен Левски пред страхотната синя публика , второто полувреме беше буквално в шампионски стил,дирижирано от Маестро Петрович, това е Левски който искаме да виждаме , браво сини шампиони !
+1914
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
kempesi написа:страхотен Люпко , страхотен Левски пред страхотната синя публика , второто полувреме беше буквално в шампионски стил,дирижирано от Маестро Петрович, това е Левски който искаме да виждаме , браво сини шампиони !
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
PSvilenov написа:icko65 написа:PSvilenov написа:athom написа:Тоя малоумник коментатора за какво Вечно дерби говори?
Естествено , че ще говорят за дерби Диема Спорт. Няма да получат повече рейтинг като казват , че Левски ще играе за първи път срещу новак във Първа Лига . Не знам защо обръщате внимание толкова на това
Ние щото първо за рейтинги мислим..не ние де..за това е на туй дередже и футбола и държавата ни.
Ние не ? Никъде не съм написал , че ние или пък аз смятам че е дерби, но е нормално медиите да търсят сензация . Това че и те си го припознават за дерби си е техен личен интерес и не значи че са купени .
W84me написа:Някой може ли да направи една бърза сметка колко пари сме спестили на Ганчев и Домуза с тия 8 поредни победи?![]()
W84me написа:Някой може ли да направи една бърза сметка колко пари сме спестили на Ганчев и Домуза с тия 8 поредни победи?![]()
Serafim написа:Честита победа! Икономично, без да се хвърлят, но можеше да играят така, както след втория гол, по-освободено.
Иначе и на мен не ми хареса, че викаха "умрете селяни". Дунав са симпатичен отбор, светъл лъч в нашия футбол, наред с Верея. Не мисля, че заслужават такива скандирания, както и феновете им, които съм сигурен, че са далеч от "ултраси". Заслужават уважение! Поздравявам отбора им и феновете им.
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni, scooool, vvessel и 37 госта