Ритахме се, блъскахме се, Левски надигра Лудогорец (които май решиха да са ни на нивото на балтиите, не знам дали другото не им се получи просто), защото не се покрихме да пазим резултат от 60-тата минута, както във всички мачове досега. Съдбата ни се усмихна, сега само да не си повярваме, че нещо се е променило - независимо с кого се играе, ако няма битка 90 минути, няма да има и победи.
Интересно защо Домуса не се беше подсигурил и тоя мач, може би го залъгахме колко сме слаби, та съдията свири 50:50 (по 2-3 опростени картона и на двата отбора според мен).
Здраве да е, аз щях да съм доволен независимо от тоя гол накрая, защото момчетата се бориха. Дано само пак не проспиват мачове оттук нататък.
ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 21:15 / събо
bold написа:От доста време не сме играли така надъхано. Доста добра тактика на Петрович.
аз лично никаква тактика не видях. Безцелно ритане на топката и краката на противника. С такава игра само в Бг може да успеете, видя се срещу Марибор сте абсолютни аматьори.
- сини шампиони
samo_levski написа:IvailoRz написа:samo_levski написа:страхотен мач. ние ги бихме, остава виктория пилзен да ги убие и да се закриват.
Хаха ,колко сте жалки ! И да ни убие какво ?!Имаме мачове до края на годината в Европа.
имайте си ги, бе, цъкайте си кренвирши, лютеница и изкуствен патриотизъм. няма проблем.
днес къде ви беше публиката? що не идва да си подкрепя отбора във вътрешното?
Те бяха там:
Има ли лудогорци
Има
Колко сме
Трима

И само Левски оле
ELFen написа:kolop написа:borimir3 написа:Страхотен мач Левски смачкаха Лудите,браво ..браво. Кви са тези ЛудогорецБраво бъдещ евробоец ,направо изплашиха Домусчиев и взеха важна победа
както се казва , даже и съдята не можа да им помогне !
...
шшшш за съдията само да не чувам реч...рамо като от времената на Милко Балев удари за синята лавина и за футбол по-малко, че такъв нямаше много, то ша си проличи накрая де
какъв балев те гони бе , ти в коя година живееш , я излез от дупката или Краев така ви набута ,че не можете да се оправите и след 5 години , споко , те Пилзен ще ви довършат
bold написа:От доста време не сме играли така надъхано. Доста добра тактика на Петрович.
респект за Люпко , това е треньора ,това е отбора , това е шампиона , само Левски !
Corwin написа:Интересно защо Домуса не се беше подсигурил и тоя мач, може би го залъгахме колко сме слаби, та съдията свири 50:50 (по 2-3 опростени картона и на двата отбора според мен).
Та той е уредил Пилзен, ние сме ниска карта за него

-
- Контакти:
Тъпо интервю на Дерменджиев. Не съм го чувал така да говори, обикновено е обективен и честен.
Земете някоя друга точица до ноември, чеее...после НЯМА
ша са останали само калъфки, хах

висша математика:31 ≠ 4 

-
- Контакти:
слушайки физкултурника на лудогорец и направо умирам от кеф. колко го е яд човечеца, направо си излиза от кожата. излезна с най-доброто си срещу нас, но след мача "ми имаме мач през седмицата", не сме се напъвали. айде бе
"ама те ни ритаха и ни биха, ама те такова, ама те онакова, пък ние добричките душички, никога никого не сме ударили, контузили и тн..." много жалък тоя дерменджиев.

"ама те ни ритаха и ни биха, ама те такова, ама те онакова, пък ние добричките душички, никога никого не сме ударили, контузили и тн..." много жалък тоя дерменджиев.

ELFen написа:Земете някоя друга точица до ноември, чеее...после НЯМАша са останали само калъфки, хах
Дейба, толкова ли боли тая загуба