Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Обективен
Контакти:

Re: Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък

Мнениеот Обективен » 18 юли 2016 23:25

Приятели, не разчитайте на OMV-тата. Днес ходих до 3 OMV в София, като на всичките ми казаха че нямат хартия (каквото и да означава това). Преди малко си взех от ticketpro. За сефте взимам от там дано няма проблеми :lol:
Само СИНИТЕ

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 18 юли 2016 23:26

ralka_levskarka написа:
Soulen написа:
ralka_levskarka написа:
Soulen написа:Евентуално може утре да взема 2 билета, ако все пак са останали. Някой може ли да ми даде съвет за паркиране около Герена. Не съм от София и много рядко съм ходил на домакинства, предпочитам гостувания.

Благодаря предварително :)

ОМВ няма ли около теб? :roll:

ОМВ-та колкото искаш. Въпроса ми е като дойда с колата до голямото село, къде да я дяна :roll:

Ела по- рано и паркирай до парка в улицата, ако се сещаш

Добре, някъде там ще търся място. Права си, че ако дойда рано едва ли ще имам проблем. Айде стига офтопик и САМО ЛЕВСКИ 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 18 юли 2016 23:27

Soulen написа:
ralka_levskarka написа:
Soulen написа:Евентуално може утре да взема 2 билета, ако все пак са останали. Някой може ли да ми даде съвет за паркиране около Герена. Не съм от София и много рядко съм ходил на домакинства, предпочитам гостувания.

ОМВ няма ли около теб? :roll:

ОМВ-та колкото искаш. Въпроса ми е като дойда с колата до голямото село, къде да я дяна :roll:

Винаги има места, повярвай ми. Израстнах в този квартал, виждал съм Герена и доста по-пълен и места винаги се намират. Ако нямаш нищо против да походиш 5 минутки имаш 2 варианта - уличките между поликлиниката и пожарната (малките улички, около Тодорини кукли) или някъде в уличката, която е успоредна на самата суха река (участъка между Тодорини кукли и Владимир Вазов най-вече). Иначе при базар "Герена" има паркоместа и в ляво и в дясно покрай блоковете, ама там си е трудна работа да намериш място, освен ако не си доста по-рано.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 18 юли 2016 23:37

Паркираш на биллата 500м преди стадиона.
Такса няма !!! Безплатно.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 19 юли 2016 00:27

В ОМВ пускат тъпия лаф, че нямат хартия, защото не им се занимава за там каквато част получават от продажната цена. Поне това е моят опит с тях в Пловдивско. Единственият път, в който ми обърнаха внимание, май безумно яката касиерка просто беше нова и не знаеше за схемата, та успях да си взема от благотворителните билети за баскетболния отбор.

Потребителски аватар
отец Онуфри
Контакти:

Мнениеот отец Онуфри » 19 юли 2016 00:48

Дали ще ми направят проблем, ако отида да взема билети сам? На 16 съм.

Image

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 19 юли 2016 02:18

doniobbb написа:Естадиото ще се пръска!!! :twisted:

Естадиото ни е много малко.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 19 юли 2016 05:38

Аз си взех за А, като гледам е имало здрави опашки. Ще е лудница на мача.
[center][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 19 юли 2016 08:18

Мен ми е малко жално,че естадиото се пръска на 2-3 мача в годината.Не обвинявам никой,ама българина за съжаление няма култура да посещава редовно спортни събития.При нивото на футбола и спорта като цяло в България разбирам хората,които ходят само по "дербита",но пък като гледам например как в Сърбия Партизан и Звезда ходят по над 10-15 000 на волейбол,баскетбол,а на футболните мачове си има редовно по над 15 000,а там нивото на футбола е по-зле дори и от българския,ама там хората имат изграден манталитет.Дай Боже Левски тази година да постигне някакъв успех,че хората да се мотивират да идват по-често да ходят на Гепена.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.

Върни се в “Левски”