Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък
Приятели, не разчитайте на OMV-тата. Днес ходих до 3 OMV в София, като на всичките ми казаха че нямат хартия (каквото и да означава това). Преди малко си взех от ticketpro. За сефте взимам от там дано няма проблеми 

Само СИНИТЕ
ralka_levskarka написа:Soulen написа:ralka_levskarka написа:Soulen написа:Евентуално може утре да взема 2 билета, ако все пак са останали. Някой може ли да ми даде съвет за паркиране около Герена. Не съм от София и много рядко съм ходил на домакинства, предпочитам гостувания.
Благодаря предварително
ОМВ няма ли около теб?
ОМВ-та колкото искаш. Въпроса ми е като дойда с колата до голямото село, къде да я дяна
Ела по- рано и паркирай до парка в улицата, ако се сещаш
Добре, някъде там ще търся място. Права си, че ако дойда рано едва ли ще имам проблем. Айде стига офтопик и САМО ЛЕВСКИ

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:ralka_levskarka написа:Soulen написа:Евентуално може утре да взема 2 билета, ако все пак са останали. Някой може ли да ми даде съвет за паркиране около Герена. Не съм от София и много рядко съм ходил на домакинства, предпочитам гостувания.
Благодаря предварително
ОМВ няма ли около теб?
ОМВ-та колкото искаш. Въпроса ми е като дойда с колата до голямото село, къде да я дяна
Винаги има места, повярвай ми. Израстнах в този квартал, виждал съм Герена и доста по-пълен и места винаги се намират. Ако нямаш нищо против да походиш 5 минутки имаш 2 варианта - уличките между поликлиниката и пожарната (малките улички, около Тодорини кукли) или някъде в уличката, която е успоредна на самата суха река (участъка между Тодорини кукли и Владимир Вазов най-вече). Иначе при базар "Герена" има паркоместа и в ляво и в дясно покрай блоковете, ама там си е трудна работа да намериш място, освен ако не си доста по-рано.
- Черният козел
- Контакти:
Soulen написа:Евентуално може утре да взема 2 билета, ако все пак са останали. Някой може ли да ми даде съвет за паркиране около Герена. Не съм от София и много рядко съм ходил на домакинства, предпочитам гостувания.
Благодаря предварително
Паркираш на биллата 500м преди стадиона.
Такса няма !!! Безплатно.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
В ОМВ пускат тъпия лаф, че нямат хартия, защото не им се занимава за там каквато част получават от продажната цена. Поне това е моят опит с тях в Пловдивско. Единственият път, в който ми обърнаха внимание, май безумно яката касиерка просто беше нова и не знаеше за схемата, та успях да си взема от благотворителните билети за баскетболния отбор.
- отец Онуфри
- Контакти:
Дали ще ми направят проблем, ако отида да взема билети сам? На 16 съм.
Естадиото ще се пръска!!! 

doniobbb написа:Естадиото ще се пръска!!!
Естадиото ни е много малко.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Аз си взех за А, като гледам е имало здрави опашки. Ще е лудница на мача.
[center]
[/center]
И този път ще победиш шампионе!

И този път ще победиш шампионе!
- MagicMoments
- Контакти:
Мен ми е малко жално,че естадиото се пръска на 2-3 мача в годината.Не обвинявам никой,ама българина за съжаление няма култура да посещава редовно спортни събития.При нивото на футбола и спорта като цяло в България разбирам хората,които ходят само по "дербита",но пък като гледам например как в Сърбия Партизан и Звезда ходят по над 10-15 000 на волейбол,баскетбол,а на футболните мачове си има редовно по над 15 000,а там нивото на футбола е по-зле дори и от българския,ама там хората имат изграден манталитет.Дай Боже Левски тази година да постигне някакъв успех,че хората да се мотивират да идват по-често да ходят на Гепена.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.