Левски (София) - Пирин(Благоевград) |30.08.2015|0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: Левски (София) - Пирин(Благоевград) |30.08.2015|0:0 FT

Мнениеот Kris_men2000 » 30 авг 2015 22:54

Ловя бас с който иска ,че накрая класирането ще е.1.Лудогорец 2. Литекс 3. Берое 4.Славия 5.Левски и т.н.А купата или ще е разиграят на ТОТО или ще е спечели Левски с много силен отбор от тройката.Но ако Левски не е готов за Европа пак ще направят нулева година с много ама много"НАПРЕГНАТ" финал за купата.И след това оправдания ,ама ние градим отбор от юноши за следващата година и нали знаете ,че плащаме много пари и задължения.НО МЕН ТОВА ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА И ИЗОБЩО НЕ МИ ПУКА КАКВО ПРАВИТЕ ГОСПОДА СКАПАНИ АМАТЬОРИ.АЗ ИСКАМ МОЯТ ЛЕВСКИ ДА ПОБЕЖДАВА ВИНАГИ И ДА Е ЩАМПИОН ВСЯКА ГОДИНА.ДРУГОТО Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ И ПРАХ В ОЧИТЕ НА ВЕРНИТЕ ЛЕВСКАРИ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

miasanmia1900
Контакти:

Мнениеот miasanmia1900 » 30 авг 2015 22:56

Чудя се дали да го повтарям пак?И друг път съм го казвал...Левски само съществува в А група и то съвсем умишлено.Никаква титла поне още 4 години или докато не дойде някой,който да седне на пресконференцията и да заяви ,че ще върне отбора там където му е мястото.Човек или група от хора с ясни пари и цели,а не просто подаяния да ни има.Ако някой иска ще обясня точната ситуация и хронология на събитията защо сега сме на това дередже.Ще започна от далечната 2010 година...И тук не става въпрос изобщо за някакви конспирации,а за солидни факти...

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 30 авг 2015 22:57

W84me написа:Много станаха изненадващите резултати. Дано първенството е станало равностойно, но не мисля...

И кой отбор се откроява толкова над останалите, та да се търсят конспирации всеки път когато фаворита в даден мач не бие? Не виждате ли, че тая година всички играят ганкиното. Години наред реваха тука разни, че само в България нямало изненади. Да сме видяли как в Англия всеки можел да бие всеки. Сега и тука стана така, но нееееее....тото било.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 30 авг 2015 23:01

ДА ЖИВЕЕ ТОТО МАФИЯТА.Нека черното тото да продължава с пълна сила.И без това футбол в България няма от 10 години.Аматьорщината властва с пъна сила.Да живеят пълните и безкрупулни аматьори ръководещи българският футбол.А нещастните Аматьори ръководещи ЛЕВСКИ са просто жалки нищожества без морал и чест.те са просто жалки и нищожни роби без мнение и чест.Безгръбначни продажни същества.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 30 авг 2015 23:02

Kris_men2000 написа:Ловя бас с който иска ,че накрая класирането ще е.1.Лудогорец 2. Литекс 3. Берое 4.Славия 5.Левски и т.н.А купата или ще е разиграят на ТОТО или ще е спечели Левски с много силен отбор от тройката.Но ако Левски не е готов за Европа пак ще направят нулева година с много ама много"НАПРЕГНАТ" финал за купата.И след това оправдания ,ама ние градим отбор от юноши за следващата година и нали знаете ,че плащаме много пари и задължения.НО МЕН ТОВА ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА И ИЗОБЩО НЕ МИ ПУКА КАКВО ПРАВИТЕ ГОСПОДА СКАПАНИ АМАТЬОРИ.АЗ ИСКАМ МОЯТ ЛЕВСКИ ДА ПОБЕЖДАВА ВИНАГИ И ДА Е ЩАМПИОН ВСЯКА ГОДИНА.ДРУГОТО Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ И ПРАХ В ОЧИТЕ НА ВЕРНИТЕ ЛЕВСКАРИ.

Тия конспирации ги слушам всяка година. От началото на първенството само пренареждате крайното класиране след всеки кръг. като са ви толкова ясни нещата залагаш апартамента на това, което си написал и си оправяш живота. Само че ти няма да го направиш, защото само си плямпаш по форумите и си придаваш много важност, а на практика "информацията" ти е въздух. Само гониш хората от стадионите.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 30 авг 2015 23:02

Мисля, че с днешния резултат дадохме много сериозна заявка, че ще си гарантираме мястото в групата доста преди последния кръг.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 30 авг 2015 23:08

Popokatepetal написа:
W84me написа:Много станаха изненадващите резултати. Дано първенството е станало равностойно, но не мисля...

И кой отбор се откроява толкова над останалите, та да се търсят конспирации всеки път когато фаворита в даден мач не бие? Не виждате ли, че тая година всички играят ганкиното. Години наред реваха тука разни, че само в България нямало изненади. Да сме видяли как в Англия всеки можел да бие всеки. Сега и тука стана така, но нееееее....тото било.

Брато. В Англия играят професионални актьори и тотото трудно си личи както и в Испания(Барселона-Севилия-5:4). Тука играят пълни и нещастни аматьори и тотото си личи от 100 километра.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Re: Левски (София) - Пирин(Благоевград) |30.08.2015| 20:00

Мнениеот popokutepetel » 30 авг 2015 23:09

demon777 написа:
popokutepetel написа:
Eminem написа:Рядко може да се види толкова жалка игра. Трябва да се радваме, че спечелихме точка срещу последния в класирането и сигурен изпадащ. Ако имаш чест и достойнство - оставка. И НЕ става въпрос за треньора.

Ами то треньора си го каза - с тази селекция толкова кретане в долната половина на класирането. Там където Тонев и Прасето са стъпили трева не никне.

До преди 3 месеца ревахте против Батков .... сега Тонев Ви е виновен.... кой тря да Ви вземе белкем се класирате в топ 4

Пич аз срещу Батков не съм ревал, а разните продажни боклукчета дет Тонев си ги захранваше. Тия дет съблякоха Петев и т.н. Дебелият никога не ми е бил симпатичен, но той направи и правеше за Левски каквото можеше. Откакто обаче в отбора влезе тотаджийския буфер и хората на Прасето нещата станаха кошмарни - далавери, продажба на мачове, че и шампионска титла продадоха. Видяхме го тоя боклук какво сътвори и къде е сега Локо Сф. Още година-две в Левски и ние ще сме там.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 30 авг 2015 23:13

Popokatepetal написа:
Kris_men2000 написа:Ловя бас с който иска ,че накрая класирането ще е.1.Лудогорец 2. Литекс 3. Берое 4.Славия 5.Левски и т.н.А купата или ще е разиграят на ТОТО или ще е спечели Левски с много силен отбор от тройката.Но ако Левски не е готов за Европа пак ще направят нулева година с много ама много"НАПРЕГНАТ" финал за купата.И след това оправдания ,ама ние градим отбор от юноши за следващата година и нали знаете ,че плащаме много пари и задължения.НО МЕН ТОВА ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА И ИЗОБЩО НЕ МИ ПУКА КАКВО ПРАВИТЕ ГОСПОДА СКАПАНИ АМАТЬОРИ.АЗ ИСКАМ МОЯТ ЛЕВСКИ ДА ПОБЕЖДАВА ВИНАГИ И ДА Е ЩАМПИОН ВСЯКА ГОДИНА.ДРУГОТО Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ И ПРАХ В ОЧИТЕ НА ВЕРНИТЕ ЛЕВСКАРИ.

Тия конспирации ги слушам всяка година. От началото на първенството само пренареждате крайното класиране след всеки кръг. като са ви толкова ясни нещата залагаш апартамента на това, което си написал и си оправяш живота. Само че ти няма да го направиш, защото само си плямпаш по форумите и си придаваш много важност, а на практика "информацията" ти е въздух. Само гониш хората от стадионите.

Залога вече съм го направил.А като си такъв разбирач и фен на продажници значи си или много заблуден или просто гледаш картинки по телевизора и грам не разбираш от футбол.Но все пак приятно гледане на това подобие на футбол.И дано направят билетите по 50 лв.тогава ще те видя колко си мъжкар .

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 30 авг 2015 23:16

Kris_men2000 написа:
Popokatepetal написа:

Брато. В Англия играят професионални актьори и тотото трудно си личи както и в Испания(Барселона-Севилия-5:4). Тука играят пълни и нещастни аматьори и тотото си личи от 100 километра.

Като си личи, ти защо не го цъкаш? Колко пари изкара тоя кръг от изненадите, които си бил предвидил?

Върни се в “Левски”