Ремонт на стадион Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Re: Един милион от държавата за "Тича"

Мнениеот svence » 09 юни 2015 20:16

tmanolov написа:Кире, нищо не си разбрал, за съжаление. Спорът е един-единствен - защо се дава на едни, а не са дава на всички. И защо, когато се даде на Левски или ЦСКА, всички мрънкат колко било зле това, а когато се даде на Черно море, Берое, Лудогорец и т.н., феновете им, а и не само те, квичат как това било повече от прекрасно.

Да го синтезирам - за Левски и ЦСКА държаванта помощ е нещо лошо, но за Черно море е нещо прекрасно. Двоен стандарт? Шизофрения? You name it!

А и да не забравя основния "аргумент" - на чорбата и говедата са им давали преди, а нашите ТИМ-аджии са най-добрите мутри на всички земни кълбета, света вода ненапита, не са като онези клошари титатните или Борат. Чистички, ама чистички. Аргументите ви най-общо се свеждат до любимия комунистически слоган, кагото ги питаха защо икономиката не върви - А вие защо биете негрите?

Аз за това питах, дали е добре Държавата да дава пари на клубовете, че се обърках :roll: :?
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
soko82
Контакти:

Мнениеот soko82 » 09 юни 2015 20:17

ShooterMan написа:Ааааа това са вашите братя, нали сте братя с циганите и турците :idea:

Ааа за на янко ага братята да сетих се,щото на турча съм виждал цигани и затва се обърках.
Синьо-бяло бият нашите сърца,само СПАРТАК ВАРНА оттук до края на света ооооооооооо СПАРТАК ВАРНА един единствееен е на светаааа!!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 09 юни 2015 20:25

soko82 написа:
Готвача написа:
soko82 написа:Поредните галеници на властта,но това за тях далеч не е новост...тича-малката чорба.Навремето даже ги беше страх да играят на ст. Спартак и местната власт ни заставяше да играем на градския но и там ги шибахме анално.Оттам идва фразата-и на луната да играем пак ще ви бием с известни неприятни последствия за автора на фразата.

Отбор,който за цялата си история няма НИТО ЕДНА победа на терена на съперника на ниво А група,тръгнал да ми говори за страх.Но пък това "поредните" ме радва,стига да уточниш кои са другите.И да не забравя да те попитам за пореден път/тъкмо си се появил отново и за малко/ти на кой отбор си фен точно?

Веске,нямаме победа щото ишков ви подаряваше хиксчета.Поредните освен вас са Ботев/преди аферата ктб/,Лудогорец и Берое.Фен съм на СПАРТАК ВАРНА!

Ишков не ни е подарявал нищо,точно на нас.Просто нямаше за какво.А и Ишков беше при вас няколко години.Къде бяха сините герои през останалите?Нямате победа и това е факт.А сега ми кажи на кой точно Спартак си фен,ако не си разбрал добре въпроса.На този на Ишков ли,на Янко ага ли,на този на феновете,на оня Владислав,на Инжстрой...То голяма обърквация,сигурен съм че и ти не знаеш точно,затова те питам моме,не че ме интересува много.Въпроса е дали си правилно ориентиран/във футболната игра и фенщината имам в предвид/.Няма да те питам като колегата с кой си бъркаш по дупките.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 09 юни 2015 20:32

soko82 написа:
КироВарна написа:
soko82 написа:
Готвача написа:
soko82 написа:Поредните галеници на властта,но това за тях далеч не е новост...тича-малката чорба.Навремето даже ги беше страх да играят на ст. Спартак и местната власт ни заставяше да играем на градския но и там ги шибахме анално.Оттам идва фразата-и на луната да играем пак ще ви бием с известни неприятни последствия за автора на фразата.

Отбор,който за цялата си история няма НИТО ЕДНА победа на терена на съперника на ниво А група,тръгнал да ми говори за страх.Но пък това "поредните" ме радва,стига да уточниш кои са другите.И да не забравя да те попитам за пореден път/тъкмо си се появил отново и за малко/ти на кой отбор си фен точно?

Веске,нямаме победа щото ишков ви подаряваше хиксчета.Поредните освен вас са Ботев/преди аферата ктб/,Лудогорец и Берое.Фен съм на СПАРТАК ВАРНА!

Разбрахме вече,че си фен на Спартак Вн.Но ми се струваш самотен нещо!Защо не извикаш и другия фен на несъществуващия ви отбор?

Кире,познавам около 1000 СПАРТАКЛИИ,кой от тях да повикам?

На мен не ми трябва никой!Ако сте толкова много и толкова силни,вземете да си оправите отбора!!!На мен лично ми липсва Варненското дерби!А ако не можете да се стегнете малко,говорете празни приказки в нашия форум!Не ми пречите,свикнал съм!

Потребителски аватар
soko82
Контакти:

Мнениеот soko82 » 09 юни 2015 20:36

Готвача написа:
soko82 написа:
Готвача написа:

Ишков не ни е подарявал нищо,точно на нас.Просто нямаше за какво.А и Ишков беше при вас няколко години.Къде бяха сините герои през останалите?Нямате победа и това е факт.А сега ми кажи на кой точно Спартак си фен,ако не си разбрал добре въпроса.На този на Ишков ли,на Янко ага ли,на този на феновете,на оня Владислав,на Инжстрой...То голяма обърквация,сигурен съм че и ти не знаеш точно,затова те питам моме,не че ме интересува много.Въпроса е дали си правилно ориентиран/във футболната игра и фенщината имам в предвид/.Няма да те питам като колегата с кой си бъркаш по дупките.

Весинка,имах те за умен човек,дърта скумрия си...може ли точно ти от цяла Варна да не си разбрал че ишков ви подаряваше хиксчета-защо,ами за да не загубите мача бе не е ли лесно за разбиране,с конкурс ли ви назначават там олигофрените под козирката?Караш ме за втори път да ти отговарям на един и същ въпрос-фен съм на СПАРТАК ВАРНА пък ти както искаш го кръщавай,перифразирай,съкращавай и каквото там искаш.
Синьо-бяло бият нашите сърца,само СПАРТАК ВАРНА оттук до края на света ооооооооооо СПАРТАК ВАРНА един единствееен е на светаааа!!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 09 юни 2015 20:53

Не така с рогите соко.Немой така,че олигофрените живееха в задният ви двор.Няма как да си забравил това,защото си част от тях.Но въпросчето е следното,разбираемо зададено за да бъде разбрано дори и от умствен инвалид като теб.За кой точно Спартак беше ти,когато двата играха един срещу друг.И когато "феновете" на единия,биха "феновете" на другия и облечени в сини не знам какво си,късаха други сини такива.Зная че ти е гадно,но не можете да избягате от миналото си,дори и в небитието.То винаги ще бъде част от вас,искате или не.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 юни 2015 20:56

http://topsport.ibox.bg/news/id_158642211 - Кефят ме статиите как почват! Навсякъде вместо Черно Море просто се пише ГОРДОСТТА НА ВАРНА 8-) / Нито дума на каменарските любители на сюнетите :lol: .
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
soko82
Контакти:

Мнениеот soko82 » 09 юни 2015 21:02

[quote="Готвача"]Не така с рогите соко.Немой така,че олигофрените живееха в задният ви двор.Няма как да си забравил това,защото си част от тях.Но въпросчето е следното,разбираемо зададено за да бъде разбрано дори и от умствен инвалид като теб.За кой точно Спартак беше ти,когато двата играха един срещу друг.И когато "феновете" на единия,биха "феновете" на другия и облечени в сини не знам какво си,късаха други сини такива.Зная че ти е гадно,но не можете да избягате от миналото си,дори и в небитието.То винаги ще бъде част от вас,искате или не.[/quo Видял си ти роги ама друг път,не знаех че си такваз нежна душица.Радвам се че ме удостояваш със собствената си титла затова ще ти отговоря изчерпателно но показваш гнусната си византийска същност,аз те похвалих а ти се опитваш да ме обидиш след като знаеш че няма как да стане ;) .Винаги съм бил срещу янко ага ,още преди да убие СПАРТАК с помощта на общината и тим.Естествено че след като се намърда там нямаше как да го заобичам но да те успокоя че не съм късал никакви други фанелки освен зелени.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 09 юни 2015 21:03

Дано не си останат само с обещанията ! Има огромна нужда от ремонт това подобие на стадион. Тази новина я знаем още от преди месец и няма нищо общо със спечелването на купата от "моряците". Червена Варна ще е доволна от този ремонт.

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 09 юни 2015 21:14

MAXIMUS написа:Дано не си останат само с обещанията ! Има огромна нужда от ремонт това подобие на стадион. Тази новина я знаем още от преди месец и няма нищо общо със спечелването на купата от "моряците". Червена Варна ще е доволна от този ремонт.

Червена Варна,Синя Варна,Тъмносиня Варна,Лудогорец Варна,Берое Варна,Долнонанагорнище Варна-явно Варна заслужава да е столица на България!!!!
Черно море-първият шампион по футбол в България

Върни се в “Черно море”