bobo_13 написа:james написа:Абе бай Село , ти наистина ли си мислиш ,че можете по нещо да се равнявате с Локомотив , ти наистина ли си мислиш ,че на тези мачове с чуждите отбори сте били повече от Локомотивците на стадиона. Нямаш си и най-малка представа какво е отбора ти да се равнява с най-силните в света. Вие за четири години не можахте дори една звезда да произведете , освен защитникът-вратар. Освен власт нямате нищо друго . И като сте толкова големи защо трябваше в предварително решен мач съдията да ви обръща мача от 1:1 на 2:0 . При Стойчо и Петев поне футболно вървяхте напред , след това всичко бе провал и двата мача в Надежда тази година ни ги взехте с безкрайни обратни отсъждания , за вас всичко свърши. И един малък въпрос- ти на кой беше привърженик преди 5 години ? Не ми отговаряй знам.
Защото Данчо Тъча игра с ръка преди да вкара гола. По правилата на футбола това е фал. Не знам колко са били феновете на Лц, но мача с/у Реал го гледах в един приятел, който живее на Гурко, близо до Спортната палата. СЛед гола на Лц, такъв рев и вой се чу от Васил Левски, че прозорците щяха да паднат. Повярвай ми бил съм на мачове на стария Уембли на националния отбор на Англия, бил съм на мачове на Алианц Арена и на Джузепе Меаца, но такъв ентусиазъм и сила не бях чувал откакто бях на Меаца и Милито вкара на Барса. Щом тези "малко" фенове на Лц успяха да направят такъв шум......ЕВАЛА.
Незнам кога Левски и Локо са се равнявали на големите в света, но в последните 2 години Лц игра с Лацио, Валенсия, Реал, Ливърпул, Базел, ПСВ и т.н. и дори постигна победи с/у някои от тези отбори.
П.П. Аз винаги съм бил и ще си остана привърженик само на един отбор у нас...и това е Етър. Дори и във В група си ходя на мачовете им, по-често на гостуванията им, особено ако са близо до София. Аз нямам нищо общо с Разград, Лц и т..н.нито съм им фен или запалянко. Гледах им само мачовете от ШЛ.
Бобо ,това са български фенове и като такива е нормално да се радват за български отбор .Все пак ,не всеки път ти идва Реал ,еле па да му вкараш гол.
П.П.То оставаше и с такива отбори на стадиона да има 2000 зрители.