КироВарна написа:kanar76 написа:Честито на феновете на Черно море!
Киро, почти познах резултата.
Благодаря,вярно е че почти позна!!!Като имаш път към ВАРНА ще черпя!!!
Нали няма да го почерпиш "почти"?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
КироВарна написа:kanar76 написа:Честито на феновете на Черно море!
forever bluet написа:Сега след като изгледах още няколко пъти на запис мача Левски-Черно море , си мисля че и Локото ще ги качи на разлика. 0-3 във Варна за Локо и 3-0 пак за Локо в Пловдив!
Готвача написа:КироВарна написа:kanar76 написа:Честито на феновете на Черно море!
КироВарна написа:Готвача написа:КироВарна написа:kanar76 написа:Честито на феновете на Черно море!
Реално ще го почерпя,защото той е готин пич и ми е аверче!Резултата го позна почти,но съвсем точно прогнозира,че ще спечелим Купата!!!
гарфилд написа:Страхотни моряци и прекрасен резултат.С цялото ми уважение към Локо Пд,на Лаута няма как да паднем с 4:0,дори да излезем без вратар и един защитник.
komentator написа:Спря да вали, ама от къде се взе тоя кучи студ като за последно. Днес е работен ден, не вярвам да има повече от 2 500 зрители, жалко че реванша не е на Тича, времето ще е хубаво тогава.
Готвача написа:КироВарна написа:Готвача написа:КироВарна написа:kanar76 написа:Честито на феновете на Черно море!
Реално ще го почерпя,защото той е готин пич и ми е аверче!Резултата го позна почти,но съвсем точно прогнозира,че ще спечелим Купата!!!
Не го познавам пича,но АКО спечелим КБ ии аз ще го почерпя като се върна,а може даже да се върна и за финала.Ще видим как ще се наредят нещата.
kanar76 написа:Готвача написа:КироВарна написа:Готвача написа:КироВарна написа:kanar76 написа:Честито на феновете на Черно море!
Не го познавам пича,но АКО спечелим КБ ии аз ще го почерпя като се върна,а може даже да се върна и за финала.Ще видим как ще се наредят нещата.
Ето как аз виждам нещата.Първо: Канара ще бъде на финала, без значение в кой край на България ще се състои. Второ: Готвача се връща за финала. Трето:"Морето" взема купата. Четвърто: Киро, Готвача и Канара празнуват.![]()
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта