Галин Иванов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

гражданин от село

Re: Галин Иванов е новият треньор на ЦСКА!

Мнениеот гражданин от село » 05 апр 2015 18:08

Под каква форма ще се освободим от всички без да се набутаме още?ѝйде,някои ще ги пробутаме за жълти стотинки,други може и по взаимно съгласие,ама ще останат и някои,които ще си искат парите до края на договора,щото другаде няма кой да ги вземе.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 05 апр 2015 18:17

гражданин от село написа:Под каква форма ще се освободим от всички без да се набутаме още?ѝйде,някои ще ги пробутаме за жълти стотинки,други може и по взаимно съгласие,ама ще останат и някои,които ще си искат парите до края на договора,щото другаде няма кой да ги вземе.

И аз това се питам, не знам...Нямам представа, да му мисли новото ръководство.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 05 апр 2015 18:18

гражданин от село написа:Под каква форма ще се освободим от всички без да се набутаме още?ѝйде,някои ще ги пробутаме за жълти стотинки,други може и по взаимно съгласие,ама ще останат и някои,които ще си искат парите до края на договора,щото другаде няма кой да ги вземе.

Спокойно. Сега всички са на наша страна. Руди, Градев, журналисти, Киро Гела, както и всички институции :) Просто ще се отсъжда в наша полза :)

Venko123
Контакти:

Re: Браво Галине !!!

Мнениеот Venko123 » 05 апр 2015 18:23

Какви 10 000? Заради всичките тия циркове и заради всички тия клоуни - Томов, Манджуков, Инджов и останалите, до края на сезона на домакинските мачове я има по 1000 човека, я не. Поне така мисля аз.

Хората искат просто да гледат футбол и да говорят за футбол, не да гледат жалък цирк и жалки декларации през час и от двете страни!

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 05 апр 2015 18:30

Venko123 написа:Какви 10 000? Заради всичките тия циркове и заради всички тия клоуни - Томов, Манджуков, Инджов и останалите, до края на сезона на домакинските мачове я има по 1000 човека, я не. Поне така мисля аз.

Хората искат просто да гледат футбол и да говорят за футбол, не да гледат жалък цирк и жалки декларации през час и от двете страни!

От утре в историята на ЦСКА започва нова глава.
Още утре в ЦСКА ще започне изчистването на проблемите заради, които до сега се говореше предимно негативно за клуба ;)
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

redfanbg
Контакти:

Мнениеот redfanbg » 05 апр 2015 18:34

Явно си запознат с неща доста навътре в кухнята от новите ръководители. Открехни малко вратата, какво ще започне от утре...

TheKoi4i
Контакти:

Мнениеот TheKoi4i » 05 апр 2015 18:35

Тая декларация сериозна ли е? Имам предвид, че сякаш е писана от Киро Гела. Нека автора да обясни дали наистина това е написано сериозно?

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 05 апр 2015 18:36

ASENOVSKI VOYN написа:
Venko123 написа:Какви 10 000? Заради всичките тия циркове и заради всички тия клоуни - Томов, Манджуков, Инджов и останалите, до края на сезона на домакинските мачове я има по 1000 човека, я не. Поне така мисля аз.

От утре в историята на ЦСКА започва нова глава.
Още утре в ЦСКА ще започне изчистването на проблемите заради, които до сега се говореше предимно негативно за клуба ;)

Всички чакаме утрешния ден да видим дали ще е за добро......!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 апр 2015 18:38

Чакай и аз да седна докато има свободни места на първите редове.Ха така,сега вече чакам да чуя какво ни чака? :lol:

Върни се в “ЦСКА”