КБ 1/8 финал: Локомотив (Пловдив) - Ботев (Пловдив)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Re: КБ 1/8 финал: Локомотив (Пловдив) - Ботев (Пловдив)

Мнениеот T&T » 25 окт 2014 18:26

smurfcho написа:Пак ви казвам радвайте се, че не ви дадохме 400 билета и да ви устроим клетка на пътеката с арматура навсякъде, защото имаше и такъв вариант!

Това, че част от феновете на Локомотив са комплексари, съвсем не означава, че такива са и членовете на ръководството на клуба. Отпуснатите ни 600 билета явно са следствие на постигнат баланс между разума на Колев, Ботушаров и Терзиев и идиотията на част от черно-белите фенове.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 25 окт 2014 19:18

T&T написа:
smurfcho написа:Пак ви казвам радвайте се, че не ви дадохме 400 билета и да ви устроим клетка на пътеката с арматура навсякъде, защото имаше и такъв вариант!

Това, че част от феновете на Локомотив са комплексари, съвсем не означава, че такива са и членовете на ръководството на клуба. Отпуснатите ни 600 билета явно са следствие на постигнат баланс между разума на Колев, Ботушаров и Терзиев и идиотията на част от черно-белите фенове.

Фокусирам негативна комплексарска енергия върху теб!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 25 окт 2014 19:19

Аз сега осъзнавам колко е скандално жълтурите да казват, че са интелигентни и с чувство за хумор :lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 25 окт 2014 19:35

wannabe написа:Аз сега осъзнавам колко е скандално жълтурите да казват, че са интелигентни и с чувство за хумор :lol:

Това, което жълтите твърдят - че Цв. В. е невинен и жертва на някаква световна конспирация, дали е плод на интелекта им или на чувството им за хумор? :) ? :) ?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 25 окт 2014 20:03

За пореден път ще ви гази жълто-черният валяк. Време е да подравним гетото!

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 25 окт 2014 20:09

demy27 написа:
wannabe написа:Аз сега осъзнавам колко е скандално жълтурите да казват, че са интелигентни и с чувство за хумор :lol:

Това, което жълтите твърдят - че Цв. В. е невинен и жертва на някаква световна конспирация, дали е плод на интелекта им или на чувството им за хумор? :) ? :) ?

Чувство за хумор :lol: Плод на интелект е обърната им хореография :lol:
88 години СЛАВА

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 25 окт 2014 20:11

Жълто-черен Пловдив написа:За пореден път ще ви гази жълто-черният валяк. Време е да подравним гетото!

Мариян Огнянов (rom ot lom), Dormushali Saidhoja, Serkan, Irfan don't like this :(
88 години СЛАВА

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 25 окт 2014 20:28

wannabe написа:
demy27 написа:

Чувство за хумор :lol: Плод на интелект е обърната им хореография :lol:

А подпалването на стадиона в Бургас и нахлуването на терена в София е плод на аристократизма им :)
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 25 окт 2014 21:21

„Вече съм по-добре. Вчера ме прегледаха в „Пирогов“ и после се прибрах с отбора в Пловдив. Не мисля, че има нещо тревожно със състоянието ми. Докторът обаче ми казва, че сигурно няма да мога да играя срещу „Ботев“. Аз обаче не смятам така, искам да изляза на терена. За Локомотив съм готов на всичко“, заяви 21-годишният Бирсент Карагерен.

Такива моменти са ни нужди, за да ни напомнят, че ние пишем история. Ние показваме, че футболът и парите невинаги са свързани. Ние правим утопичната идея за футбола - реалност! Знам, че момчетата ще се раздадат във вторник. Имаме много по-важни мачове от този, но това е въпрос на чест.

САМО ЛОКО!!!

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 25 окт 2014 22:04

Както и да завърши този мач, ние сме победители. Докато ние се борим в ужасната българска действителност за чест, достойнство и чист футбол, неградските се чудят каква свирка да извъртят на един от най-големите престъпници в днешната ни история с надежда да им купува кебапчета и пепси. Но както са казали сърбите, "ово е стандарт". Някои неща не могат да се променят или купят с пари. Тези момчета кефят максимално. Бащата на пейката. Ако оцелеем финансово ще съм супер доволен от този сезон.

Върни се в “Локо Пловдив”