LevskiZavinagi написа:Защо ми се струва, че в Мадрид нещата ще стоят по друг начин специално за този мач. Кристиано изглеждаше доста ядосан след мача.
Ядосаха ''лъва'' и на Бернабеу ще има разгром.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
LevskiZavinagi написа:Защо ми се струва, че в Мадрид нещата ще стоят по друг начин специално за този мач. Кристиано изглеждаше доста ядосан след мача.
sapio0o написа:LevskiZavinagi написа:Защо ми се струва, че в Мадрид нещата ще стоят по друг начин специално за този мач. Кристиано изглеждаше доста ядосан след мача.
Ядосаха ''лъва'' и на Бернабеу ще има разгром.Не му трябваше на Анчелоти да излиза с 4-4-2 и толкова промени наведнъж.
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
paceto написа:Гледайки ситуацията за втората дузпа все повече се убеждавам, че Моци блъска Роналдо с тялото си и заради това е дадено нарушението т.е. за препречване след като Роналдо чрез финта си се освобождаваше оставяше празно пространство да стреля към вратата и ако не беше паднал съм сигурен, че щеше да отправи удар.
Lyubooo написа:paceto написа:Гледайки ситуацията за втората дузпа все повече се убеждавам, че Моци блъска Роналдо с тялото си и заради това е дадено нарушението т.е. за препречване след като Роналдо чрез финта си се освобождаваше оставяше празно пространство да стреля към вратата и ако не беше паднал съм сигурен, че щеше да отправи удар.
ако не беше паднал! ама падна, че чак се размаза по терена! и не му е за първи път да прави такова театро!
Дузпата срещу Левски беше бутане с тяло, докато тука бутане няма! Но Роналдо знае че от дузпа по ще вкара отколкото от игрова ситуация!
и аз съм разочарован, че Роналдо от всичките си качества, реши в мача с Лудите, да покаже само театралните си! а слепите му фенове хич не коментират как в яда си, при един фал срещу него, се опита да изрита играч на Лудогорец! Заслужено си получи освиркванията и подмятанията "Меси!".
Що се касае до феновете на другите наши отбори, те могат да викат само "К+р за ЦСКА/Левски" и въобще ни им стига акъла за по остроумни скандирания, както в случая с "Меси"!
Сашето Александров трябва обаче да се вземе в ръце, че втори мач подарява победата на другия отбор! с Ливърпул върна трудна топка към вратаря, а с Реал реши да пада за нарушение (стил Роналдо) вместо да изчисти смотаното центриране! Тези грешки са все в края на мача! Дали да не го вадят по средата на второто полувреме?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта