Какво липсва на Лудогорец?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Re: Какво липсва на Лудогорец?

Мнениеот KAT90 » 25 сеп 2014 11:46

TristaNNN написа:
KAT90 написа:Пускам този въпрос/мнение главно към зелените като няма никаква нападка или злоба, или нещо от такова естество.Ще помоля и за по-въздържани коментари от наши и сини, за да не заключват темата и да не става махленски спор.Бъдете хора, а не фенове с цветни очила!!!
Отбора наистина има всичко и това не трябва да е повод за завист от никого.Л-ец има всичко-стадион, финанси, играчи, правилен мениджмънт, за което ги поздравявам, НО няма най-важното....не феновете :lol: Нямат Феърплей и уважение към останалите отбори.Нещото, което е най-важно в спорта.И липсата на тези неща се проявиха от хора, от които най-малко трябва.Българските футболисти и ръководство.Че А група е слаба и отборите са слаби е ясно, но не означава да говориш как всички са некадърни и слаби, и не са ти на нивото.Все пак, както се казва "живеете и ядете" под един покрив.Помнете откъде тръгнахте.Помнете какваонаправи Абало след като вкара! Чужденците в отбора освен, че са добри, показват коректност и добро отношение, за разлика от местни герои.Не знам дали фенклубовете ви организират срещи с ръководството, но феновете на Л-ец ще прочетат това и не е лошо да обсъдят тези неща, за да си дойдат нещата на място, пък си ставайте шампиони колкото искате.
Помня пролетта на тази година когато бях на РД и гледах първия мач с/у Валенсия на айфон и виках за тях! :lol:
Е сега пък за първи път в живота си ще подкрепям Левски в А група! :lol:

А ти от кои си в крайна сметка?

На омразните ти ЦСКА :lol: А към CSKA632575667 май си объркал ника малко.Иначе от повечето коментари на техни деятели това се подразбира.Намери коментари на Владо и Дяков, а после на Кишада, Марселиньо, Моци.Виж каква е разликата между тях.А вторите са и по-класни.Няма да за споменавам Домуса!
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 сеп 2014 11:58

cska-632 написа:...Чети внимателно. ФК-то е присоило името на един български герой и тогава родолюбивите българи са станали негови фенове само заради името и нищо повече...

:lol: :lol: :lol: Бу-ха-ха-ха-а! Умно! :lol: А друга голяма част родолюбиви българи са станали фенове на ЦДВ, ОНВ, ЦДНВ, ЦДНА и както там сте се наричали през годините заради любовта към родната казарма!... :lol: :lol: :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 25 сеп 2014 12:13

Прави са Сини и Червени-Левски и ЦСКА са история,скоро там ще си останат.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 25 сеп 2014 12:18

На Лудогорец му липсва това, което липсваше и на Левски преди 7-8 години, и на ЦСКА през 80-те години. Не може в Шампионата да има един отбор, който да е с две класи над другите. Става безинтересно, на играчите на силните почва да им липсва мотивация, а на подгласниците им примирението, че няма как да са първи. Искам да имаме поне 5-6 отбори силни, без финансови проблеми, с прилични стадиони и задължително перфектни терени. За сега Берое изглеждат, като най-добрия конкурент на Лудогорец (дано го покажат в мача с ЦСКА), но едва ли ще могат да се борят дълго за титлата. Ако имаме силни отбори в различни краища на стараната, ще бъде супер, както и силни Левски и ЦСКА. Важно е да може всеки да загуби навсякъде след битка на терена.
На цесекарите ще кажа, че Лудогорец не им пречи, напротив помага им и момента, в който го разберат ще тръгнат нагоре. Същото важи и за Левски, но явно феновете на тези отбори толкова са свикнали, че няма други отбори, че все още не могат да проумеят (разбира се малка част от тях, повечето са си нормални хора) какво се случва.
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 сеп 2014 12:21

petko.h.markov написа:Акцента на моето мнение е "народопсихологията".Георги Марков да си говори каквото си иска-въобще не ме интересува.
Ако прегледаш мненията за мача с Реал,ще видиш една дебело подчертана тенденция-ще ви бият с много и ДАНО да стане.Само че едните играят с Реал,а другите с Монтана например.Феновете на Ливърпул са изпратили с ръкопляскане
отбора и публиката на Лудогорец.Тук това,кога мислиш ще го видим?Липсва уважение към труда и успеха на другия,които и да е той.Даже един наш фен беше много горд от това,че не прикрива завистта си към Лудогорец.Защото
от ШЛ ще спечелят много пари и разликата между двата клуба ще стане ОГРОМНА.Вместо да се стремиш да се развиваш
и просперираш ти правиш най-лесното-Завиждаш.Ето това се набива на преден план,като четеш мненията във форумите.

Съгласен съм! Така е, но пак ти казвам - това е само едната страна на монетата. Както ти виждаш завистта спрямо Лудогорец, която е безспорна, така аз виждам комплексите и неуважението спрямо нашия отбор. За да има уважението, то трябва да е взаимно! Дълбоко признание за успехите на Лудогорец, но то не бива да преминава в обиди и пренебрежително отношение! Между другото преди време Лудогорец беше посрещнат с аплодисменти от публиката на Ботев в Коматево именно, заради доброто им представяне в Европа, а в последния мач помежду им Петричев беше обиждан и плют. Значи, причината не се крие само в непризнание на успехите, а и някъде другаде. Питай, феновете на Ботев, защо нишката се е скъсала и няма взаимно уважение!

Потребителски аватар
MKirchev
Контакти:

Мнениеот MKirchev » 25 сеп 2014 12:24

Конкуренция в България, това им липсва
Който се прави на врял и кипял, обикновено дрънка врели — некипели.
Някои се броят на пръсти, други я карат през пръсти, трети не си мръдват пръста, но винаги са готови да те посочат с пръст или показвайки ти среден пръст да те оставят с пръст в устата

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 25 сеп 2014 12:37

Teo написа:Тоя клуб няма бъдеще... :idea:

ааа,има във В група ,утре като гръмнат Домуса или като го набутат зад решетките и никой няма да си спомня за този отбор
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 25 сеп 2014 12:40

RedeviL написа:
petko.h.markov написа:Акцента на моето мнение е "народопсихологията".Георги Марков да си говори каквото си иска-въобще не ме интересува.
Ако прегледаш мненията за мача с Реал,ще видиш една дебело подчертана тенденция-ще ви бият с много и ДАНО да стане.Само че едните играят с Реал,а другите с Монтана например.Феновете на Ливърпул са изпратили с ръкопляскане
отбора и публиката на Лудогорец.Тук това,кога мислиш ще го видим?Липсва уважение към труда и успеха на другия,които и да е той.Даже един наш фен беше много горд от това,че не прикрива завистта си към Лудогорец.Защото
от ШЛ ще спечелят много пари и разликата между двата клуба ще стане ОГРОМНА.Вместо да се стремиш да се развиваш
и просперираш ти правиш най-лесното-Завиждаш.Ето това се набива на преден план,като четеш мненията във форумите.

Съгласен съм! Така е, но пак ти казвам - това е само едната страна на монетата. Както ти виждаш завистта спрямо Лудогорец, която е безспорна, така аз виждам комплексите и неуважението спрямо нашия отбор. За да има уважението, то трябва да е взаимно! Дълбоко признание за успехите на Лудогорец, но то не бива да преминава в обиди и пренебрежително отношение! Между другото преди време Лудогорец беше посрещнат с аплодисменти от публиката на Ботев в Коматево именно, заради доброто им представяне в Европа, а в последния мач помежду им Петричев беше обиждан и плют. Значи, причината не се крие само в непризнание на успехите, а и някъде другаде. Питай, феновете на Ботев, защо нишката се е скъсала и няма взаимно уважение!

Последното няма как да го направя.Петричев мисля,че с думи едва ли е обидил някого.Мисля,че съдиите направиха
това с грешните и тенденциозни отсъждания.Аз се абстрахирам от дребните неща-кой какво казал,кой как го разбрал.
Гледам само на футбола,който играят и как успяват.Иначе нали знаеш,че на всеки можеш да намериш кусури и причини да го мразиш.Футболистите не блестят с кой знае какъв интелект,важното как си вършат работата на терена.

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 25 сеп 2014 12:41

RedeviL написа:

Че има завист от наши и от сини е ясно, но тя е при много малко на брой хора, хора без ценности и морал.Истинската завист и комплекси са от по-малки отбори, защото не са могли да се противопоставят и както каза използват Л-ец, за да се почувстват значими.Аз, както сигурно и много други не изпитваме това, защото сме ставали свидетели на много успехи и силни периоди на отборите си, но има и моменти като този.А и съм забелязал, хейтърите тук, които обиждат софийските отбори, даже повечето не са фенове на Л-ец.Правете си изводите какви са и кои засягат тази "омраза", която в случая няма нищо общо с успехите им.Човек трябва да се учи от по-добрия и да бъде като него, а не да завижда!
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 сеп 2014 12:47

KAT90 написа:
RedeviL написа:

Че има завист от наши и от сини е ясно, но тя е при много малко на брой хора, хора без ценности и морал.Истинската завист и комплекси са от по-малки отбори, защото не са могли да се противопоставят и както каза използват Л-ец, за да се почувстват значими.Аз, както сигурно и много други не изпитваме това, защото сме ставали свидетели на много успехи и силни периоди на отборите си, но има и моменти като този.А и съм забелязал, хейтърите тук, които обиждат софийските отбори, даже повечето не са фенове на Л-ец.Правете си изводите какви са и кои засягат тази "омраза", която в случая няма нищо общо с успехите им.Човек трябва да се учи от по-добрия и да бъде като него, а не да завижда!

По-добрият трябва да е такъв, благодарение на собствените си възможности, сили и труд, а не да му се осигурява "по-доброто" на тепсия, като се потискат другите, които също могат да са добри, за да може той да изпъкне, като по-добър.
Плювките по Лудогорец започнаха още след първият им мач в А група. А за уважението.... когато треньорът ти говори за "говежди стадион" и тропа с юмрук по масата на пресконференция, аз не го намирам за уважение, а ти?!
Последна промяна от Кашчей на 25 сеп 2014 12:50, променено общо 2 пъти.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Лудогорец”