МК Донс - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

chakalat
Контакти:

Re: МК Донс - Манчестър Юнайтед

Мнениеот chakalat » 27 авг 2014 00:13

Rofles написа:
chakalat написа:
Rofles написа:
we are the champions написа:
Rofles написа:
we are the champions написа:Ван гал с поредна крачка към требъла.

Нали не си хейтър ? Айде обясни в това мнение какво друго има освен заяждане ?

Ае локвай я тая тема вече, че ще ги нахуля, както си требва накрая

Забавлявам се ... нещо което вашите фенове правят след загуби на Ливърпул.

smoothc ли имаш предвид ? Кога след загуба си го видял да влезне и да напише.. Брендън Рожърс(нарочно го пиша грешно, както и ти направи) с поредна крачка към требъла ? Винаги се аргументира, но това, че на вас не ви изнася така е друг въпрос. Ти си си откровен дразнител типичен Бай Ганьо :)

Ще ме прощаваш но smoothc сигурно има 2 пъти повече постове в нашия форум отколкото тука и сигурно 10 пъти повече изтрити които не виждате.Днес например незнайно защо изнесе "аргументи" как шанса да бием Тотнъм са 0 нито в тема за мача нито с някакъв особен смисъл.Специално аз сефте ви отварям форума че ми беше странно как реагирате на резултата ама ако искаш с аргументи мога да ти обяснявам всеки ден как ще изпаднете и как всеки мач ще падате с по 5 гола.Едва ли ще ти е много приятно но ако искаш с аргументи да се дразним никак не е сложно....

Друго си е викаш да напишеш: Кога ще вземете требъла или смешници, паляци и такива нали ? Все след наша загуба сте тука и все хулите, а аз всеки път си казвам, че няма да пиша във вашия форум, когато загубите, но може и да почна и аз да го правя.. То бива, бива ама то това вече..

Прави ли ти впечатление че не говоря за мача и нямам намерение да дразня ? Другите които го правят ги оправдавам на всички им е писнало от smoothc и "аргументираните" му коментари.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 27 авг 2014 00:15

iliev72 написа:Rofles ти го правиш ! Да ти постна твое мнение от вчера ?!

Постни
Изображение[/center]

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 27 авг 2014 00:16

Няколко човека вече изгоряха, ако не се спрете ще заключа директно темата.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 27 авг 2014 00:16

Laleff написа:В момента имаме само 2 добри защитници - Джоунс (който е на моменти) и Рохо. Мача със Съндерланд го доиграхме с двама човека от академията - това за мен си е чист таш :shock: :shock: остават 4 дена до края на трансферния прозорец и ако не вземем поне 2ма играчи, може спокойно да кажем, че се борим за 7-8 място в лигата.

да спира с експерементите и да се връща на 4-4-2

Точно мнение. Академия окей, хубаво, но като е тестис не става с нея. С дребосъци и средна възраст 15 години не става... Това наистина не е Холандия.
Дано ЛвГ издържи до края на сезона, защото нещата няма да се оправят за ден ! Време ще му трябва както за адаптация към ВЛ, така и за адаптация на клуба към него.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Capitan Puyol

Мнениеот Capitan Puyol » 27 авг 2014 00:19

Аз като ви казвах да погледнете Ван Гаал 2002/2003 в Барса вие не ми повярвахте... :lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 авг 2014 00:20

Силни адмирции за МК Донс и техният така симпатичен мениджър! Пъзелът при тях се надгражда страхотно:Първо АФК Уимбълдън,сега Манчестър Юнайтед...искрено им желая успех,защото те го заслужават!
Загубата....напълно заслужена и закономерна,но защо нямаше живец и мотивация в тези момчета? За какво играха те днес? Какво защитаваха,към какво се стремяха?
И все пак нападателят на МК Донс-Беник Афобе ми напълни душата-за 15-20 минути направи повече от всеки един футболист на Манчестър Юнайтед днес.Той беше еталонът затова как трябваше да играят по-младите футболисти на Манчестър Юнайтед днес-с много хъс и желание за доказване.
Не знам какво си мисли Вангелис,но нещата започват да се "извиват" в една доста неприятна ситуация...Къде изчезна играта и креативността от Америка?

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 27 авг 2014 00:21

Capitan Puyol написа:Аз като ви казвах да погледнете Ван Гаал 2002/2003 в Барса вие не ми повярвахте... :lol:

[offtopic]И там ли е правил експерименти с тая малоумна тактика.[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 27 авг 2014 00:23

Не ми пука ! Един от тримата Мата, Рууни или Перси на пейката. Ако играем само заради тях 3-5-2 то много жалко ! Не може заради 3ма човека да страда целия отбор. Не става и не става и пак не става с тая схема. Страдание огромно, мъка голяма. Не може, не бива и не трябва. Защо трябва да гледаме такава мъка ? Колкото по-бързо ЛвГ осъзнае, че не е това правилната схема толкова по-добре, лошото, е че е инат и не знам колко още ще държи на тая малоумщина.. Дано изчезне тая схема от отбора още при следващия мач, ДАНО !!!
Последна промяна от Rofles на 27 авг 2014 00:24, променено общо 1 път.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 27 авг 2014 00:24

Какво толкова се е случило? Преди няколко сезона за същата купа с подобен състав паднахме от Уест Хям със същия резултат,и? :roll:
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 27 авг 2014 00:24

Пичове, вие нали се сещате, че тоя отбор, с изключение на Де Хея, няма нищо общо с първия отбор на Манчестър Юнайтед? Защо така се нахвърляте върху Ван Гаал? Търпение. Имайте малко търпение към ЛвГ и към играчите. Бих казал, че от началото на сезона, отборът не показва и 10% от това, което показаха на предсезонната подготовка. Дайте малко време на отбора, пък нещата може и да се получат.
Поздравления за МК Донс!! Напълно заслужена победа!
[offtopic]Някои много са си повярвали... :lol: Спокойно пичове, Манчестър Юнайтед отново ще бъде там, където им е мястото. А именно на върха в класирането във ВЛ. 8-) Много ми е интересно как на някои все smoothc им е виновен. Аз си спомням как някои пишеха в нашия форум доста преди Алекс да пише в техния, ама както и да е... :lol:
Дайте да коментираме по темата, кво ще кажете? :)[/offtopic]
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Върни се в “Манчестър Ю”