Rofles написа:chakalat написа:Rofles написа:we are the champions написа:Rofles написа:we are the champions написа:Ван гал с поредна крачка към требъла.
Нали не си хейтър ? Айде обясни в това мнение какво друго има освен заяждане ?
Ае локвай я тая тема вече, че ще ги нахуля, както си требва накрая
Забавлявам се ... нещо което вашите фенове правят след загуби на Ливърпул.
smoothc ли имаш предвид ? Кога след загуба си го видял да влезне и да напише.. Брендън Рожърс(нарочно го пиша грешно, както и ти направи) с поредна крачка към требъла ? Винаги се аргументира, но това, че на вас не ви изнася така е друг въпрос. Ти си си откровен дразнител типичен Бай Ганьо
Ще ме прощаваш но smoothc сигурно има 2 пъти повече постове в нашия форум отколкото тука и сигурно 10 пъти повече изтрити които не виждате.Днес например незнайно защо изнесе "аргументи" как шанса да бием Тотнъм са 0 нито в тема за мача нито с някакъв особен смисъл.Специално аз сефте ви отварям форума че ми беше странно как реагирате на резултата ама ако искаш с аргументи мога да ти обяснявам всеки ден как ще изпаднете и как всеки мач ще падате с по 5 гола.Едва ли ще ти е много приятно но ако искаш с аргументи да се дразним никак не е сложно....
Друго си е викаш да напишеш: Кога ще вземете требъла или смешници, паляци и такива нали ? Все след наша загуба сте тука и все хулите, а аз всеки път си казвам, че няма да пиша във вашия форум, когато загубите, но може и да почна и аз да го правя.. То бива, бива ама то това вече..
Прави ли ти впечатление че не говоря за мача и нямам намерение да дразня ? Другите които го правят ги оправдавам на всички им е писнало от smoothc и "аргументираните" му коментари.