RedeviL написа:Udoji90 написа:RedeviL написа:Udoji90 написа:Добър или лош, Жоаким е единствената алтернатива на Буш, ако румънецът се контузи или бъде наказан. Досега срещу Зимбру и съперниците в А група не се представи добре, но е имал добри изяви срещу още по-силни съперници преди. Ако намерим по-добър, супер. Ако ли не, длъжни сме да го изтърпим, докато е в отбора.
Не, бе то тва е ясно! Аз на тоя съм му набрал още от началото на първенството, когато заемаше мястото именно на Буш, а днес и тия пропуски направо...

Ами, ще видим. Нали ти казвам, че срещу Залцбург и Белгия примерно е имал добри изяви. Може и тук да си намери формата.

Забелязал съм например, че и на Сънди не си му голям фен, но напоследък те опровергава с изявите си и ти самият си го признавал. Може и с Жоаким да стане така.

За Съндито е така, ама и той не е от най-постоянните. Ето, примерно срещу Левски направи супер мач. А преди това имаше някои слаби изяви. Общо взето е на приливи и отливи. Между другото не знаех, че Жоаким е вкарал на Белгия и Залцубрг, сега направо съм потресен!

Все пак след видяното до този момент съм малко предубеден. Значи, има два варианта: или е в супер слаба форма, или нещата в ЦСКА не му се получават и има нужда от повече време. Предстои да видим.

Сънди преди не смееше да подава напред и само назад връщаше топката, поради което и беше безполезен в офанзивен план. Като се престраши да подава и напред, се вижда, че има добър поглед върху играта. Трябваше му време на него, ще му трябва може би и на Жоаким. Тоя гол срещу Белгия беше от някъде 25-30 метра, и то с левия крак, който му е по-слабият - на Куртоа да вкараш такова нещо не е шега работа.

Срещу Залцбург даже не знам дали не вкара дори 2 гола - тоя, дето съм му гледал, беше от някакъв супер нищожен ъгъл. Абе, ще го видим, но аз все пак на база на предишните му изяви съм склонен към повече търпение. Ти си го нарочил, щото не си му гледал въпросните изяви, както сам признаваш.

Но може и да се окажеш прав - аз и Сидибе, и Хауърд ги бях гледал в Англия, а тотално разочароваха при нас. (Анди Слори, дето беше за малко в "Левски", също имаше силни изяви преди това за Фейенорд, а тук се провали. Имаше в "Левски" и един бразилец, който като титулярен плеймейкър на Апоел Никозия игра 1/4-финал в ШЛ, а тук го разкараха след половин сезон. И други примери сигурно има - някак се случва често да им падне нивото дори на добрите чужденци, след като дойдат в България.

)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...