VI кръг: ЦСКА - Марек 5:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: VI кръг: ЦСКА - Марек

Мнениеот Teo » 22 авг 2014 23:09

Червени Воини написа:
Teo написа:
RedeviL написа:
GOLEADOR написа:Хубав мач с много голове.Надявам се Жоаким да се отпуши и да покаже на какво е способен.Да не бързаме да го хулим,спомнете си Косоко миналата година.Буш,Кукоч и Карата - СТРАШНИ!Дано ни радват още дълго време на Армията.

Между другото Косоко не съм го критикувал, въпреки че му трябваше доста време, за да покаже истинските си възможности. В началото имаше много брак в играта му, но въпреки това имаше моменти, в които загатваше за своята класа с някой финт или пас. А този, откакто е в ЦСКА - НИЩО. Както и да е, достатъчно време му отделихме на тоя днес, а ЦСКА бие с 5:0 и има играчи, които заслужават много повече внимание от него!

Направи ли ви впечатление момчето с номер 15 от Марек.. Петър Тончев мисля, че се казва.. в него има футбол :idea:
Примерно за заместник на Силва, ако го продадем до края на месеца :idea:

Да доста ми заприлича на Велизар по стил на игра! Но сам няма какво да направи.

Работи добре с топката, бърз е... и определено прилича много на Велизарката и като фигура и като начин на игра :idea:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 22 авг 2014 23:09

Udoji90 написа:Добър или лош, Жоаким е единствената алтернатива на Буш, ако румънецът се контузи или бъде наказан. Досега срещу Зимбру и съперниците в А група не се представи добре, но е имал добри изяви срещу още по-силни съперници преди. Ако намерим по-добър, супер. Ако ли не, длъжни сме да го изтърпим, докато е в отбора.

Не, бе то тва е ясно! Аз на тоя съм му набрал още от началото на първенството, когато заемаше мястото именно на Буш, а днес и тия пропуски направо... :mrgreen:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 авг 2014 23:10

CSKA 78 написа:Новият ни ляв бек е злато!Или поне за нашата А група.Вкара третия гол и може да се каже направи асистенция за четвъртия!Още един като Кукоч отдясно и отбора е готов!

Апата на пейката като се оправи Венци... според мен не ни трябва нов на тоя пост. :idea:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 22 авг 2014 23:10

Кво ше кажете за Еньо? :lol:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 22 авг 2014 23:11

Pichichi написа:
MAXIMUS написа:
Pichichi написа:Милисавлевич пак не игра! Новия бразилец не виждам с какво е по-добър от Милисавлевич.

Мисля си, защо Стойчо да не пробва Милисавлевич в центъра ! Борбен е , има скорост, не отстъпва по нищо на този етап от Сънди и Маркиньос. Отляво вече намерихме ЧОВЕКА ! :)

Абсолютно. Милисавлевич има техника и физика и е един от 3-та най-добри играчи в ЦСКА, на всеки пост с изкл. на вратар,центр. защитник
и таран да го пуснат ще е по-добър от настоящите играчи.

Какво излиза-всички мнения до този час са фенове,които са активни тук,а не ходят на мачове.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 22 авг 2014 23:17

RedeviL написа:
Udoji90 написа:Добър или лош, Жоаким е единствената алтернатива на Буш, ако румънецът се контузи или бъде наказан. Досега срещу Зимбру и съперниците в А група не се представи добре, но е имал добри изяви срещу още по-силни съперници преди. Ако намерим по-добър, супер. Ако ли не, длъжни сме да го изтърпим, докато е в отбора.

Не, бе то тва е ясно! Аз на тоя съм му набрал още от началото на първенството, когато заемаше мястото именно на Буш, а днес и тия пропуски направо... :mrgreen:

Ами, ще видим. Нали ти казвам, че срещу солидни отбори като Залцбург и Белгия примерно е имал добри изяви. Може и тук да си намери формата. Забелязал съм например, че и на Сънди не си му голям фен, но напоследък те опровергава с изявите си и ти самият си го признавал. Може и с Жоаким да стане така. ;)
Последна промяна от Udoji90 на 22 авг 2014 23:30, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 22 авг 2014 23:30

Иначе доста слабички "Марек" - очаквах повече съпротива от тях. При всяко статично положение наш играч пръв играеше с топката. Всеки пас на Сънди/Маркиньос зад отбраната им намираше Силва/Буш. Така си стана и първият гол - много добра асистенция на Сънди, който за мен изигра много силен мач. Трите гола от преки свободни няма нужда и да се коментират - страхотни изпълнения. Както и да погледна обаче, мисля, че и вратарят на "Марек" можеше да се намеси по-добре при всички голове, с изключение на последния. Радващото е, че играхме с настроение въпреки неприятните новини около отбора - освен ситуацията в началото, когато Маркиньос едва не подари голова атака на гостите, нямаше други засечки. Разбира се този мач не би трябвало да е мерило за представянето ни. На "Лаута" очаквам да е по-трудно, макар че и "Локо" преживяха сътресения в последно време.
Последна промяна от Udoji90 на 22 авг 2014 23:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 22 авг 2014 23:31

Udoji90 написа:
RedeviL написа:

Ами, ще видим. Нали ти казвам, че срещу Залцбург и Белгия примерно е имал добри изяви. Може и тук да си намери формата. ;) Забелязал съм например, че и на Сънди не си му голям фен, но напоследък те опровергава с изявите си и ти самият си го признавал. Може и с Жоаким да стане така. ;)

За Съндито е така, ама и той не е от най-постоянните. Ето, примерно срещу Левски направи супер мач. А преди това имаше някои слаби изяви. Общо взето е на приливи и отливи. Между другото не знаех, че Жоаким е вкарал на Белгия и Залцубрг, сега направо съм потресен! :mrgreen: Все пак след видяното до този момент съм малко предубеден. Значи, има два варианта: или е в супер слаба форма, или нещата в ЦСКА не му се получават и има нужда от повече време. Предстои да видим. :)

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 22 авг 2014 23:32

Teo написа:
Червени Воини написа:
Teo написа:
RedeviL написа:
GOLEADOR написа:Хубав мач с много голове.Надявам се Жоаким да се отпуши и да покаже на какво е способен.Да не бързаме да го хулим,спомнете си Косоко миналата година.Буш,Кукоч и Карата - СТРАШНИ!Дано ни радват още дълго време на Армията.

Между другото Косоко не съм го критикувал, въпреки че му трябваше доста време, за да покаже истинските си възможности. В началото имаше много брак в играта му, но въпреки това имаше моменти, в които загатваше за своята класа с някой финт или пас. А този, откакто е в ЦСКА - НИЩО. Както и да е, достатъчно време му отделихме на тоя днес, а ЦСКА бие с 5:0 и има играчи, които заслужават много повече внимание от него!

Направи ли ви впечатление момчето с номер 15 от Марек.. Петър Тончев мисля, че се казва.. в него има футбол :idea:
Примерно за заместник на Силва, ако го продадем до края на месеца :idea:

Да доста ми заприлича на Велизар по стил на игра! Но сам няма какво да направи.

Работи добре с топката, бърз е... и определено прилича много на Велизарката и като фигура и като начин на игра :idea:

Дано 100йчо да е забелязал тези движения и да си го прибере. :lol:
Че дузпи не помня от кога не сме били. :mrgreen:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 22 авг 2014 23:38

RedeviL написа:
Udoji90 написа:
RedeviL написа:

Ами, ще видим. Нали ти казвам, че срещу Залцбург и Белгия примерно е имал добри изяви. Може и тук да си намери формата. ;) Забелязал съм например, че и на Сънди не си му голям фен, но напоследък те опровергава с изявите си и ти самият си го признавал. Може и с Жоаким да стане така. ;)

За Съндито е така, ама и той не е от най-постоянните. Ето, примерно срещу Левски направи супер мач. А преди това имаше някои слаби изяви. Общо взето е на приливи и отливи. Между другото не знаех, че Жоаким е вкарал на Белгия и Залцубрг, сега направо съм потресен! :mrgreen: Все пак след видяното до този момент съм малко предубеден. Значи, има два варианта: или е в супер слаба форма, или нещата в ЦСКА не му се получават и има нужда от повече време. Предстои да видим. :)

Сънди преди не смееше да подава напред и само назад връщаше топката, поради което и беше безполезен в офанзивен план. Като се престраши да подава и напред, се вижда, че има добър поглед върху играта. Трябваше му време на него, ще му трябва може би и на Жоаким. Тоя гол срещу Белгия беше от някъде 25-30 метра, и то с левия крак, който му е по-слабият - на Куртоа да вкараш такова нещо не е шега работа. 8-) Срещу Залцбург даже не знам дали не вкара дори 2 гола - тоя, дето съм му гледал, беше от някакъв супер нищожен ъгъл. Абе, ще го видим, но аз все пак на база на предишните му изяви съм склонен към повече търпение. Ти си го нарочил, щото не си му гледал въпросните изяви, както сам признаваш. ;) Но може и да се окажеш прав - аз и Сидибе, и Хауърд ги бях гледал в Англия, а тотално разочароваха при нас. (Анди Слори, дето беше за малко в "Левски", също имаше силни изяви преди това за Фейенорд, а тук се провали. Имаше в "Левски" и един бразилец, който като титулярен плеймейкър на Апоел Никозия игра 1/4-финал в ШЛ, а тук го разкараха след половин сезон. И други примери сигурно има - някак се случва често да им падне нивото дори на добрите чужденци, след като дойдат в България. :mrgreen: )
Последна промяна от Udoji90 на 23 авг 2014 00:11, променено общо 5 пъти.

Върни се в “ЦСКА”