"Лудогорец" уволни треньора Стойчо Стоев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: "Лудогорец" уволни треньора Стойчо Стоев

Мнениеот Teo » 31 юли 2014 18:43

Изтичат слухове, че Гела му е писнало се занимава с лудогорец и ще го прави сателит на Литекс.. :idea: :lol: :lol:

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 31 юли 2014 18:43

[quote="D.Georgiev"] Само че сега нещата са различни, отборът играеше добре, да, имаше някакъв спад, но кой отбор не го е имал? /quote]

кога играеше добре? През пролетта като правеше по 0-0 и 1-0 срещу отобри, които ги елминират Зимбру и второивизиони тимове и такива, които дори и до там не могат да стигнат или сега когато прави равнис Дюделанж и Черно море и пада от Хасково. Или срещу Партизан сте играли добре. Виж миналата година играхте срещу тях добре в Разград, даже доста добре.

В оммнта еин наш отбор може да се каже, че играе добре е ако бие с поне 4-5 гола във всеки мач от вътрешното първенство. Такова е нивото

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 31 юли 2014 18:46

D.Georgiev написа:Голяма грешка според мен, продиктувана основно от успешната смяна миналата година. Само че сега нещата са различни, отборът играеше добре, да, имаше някакъв спад, но кой отбор не го е имал? Това беше главният виновник за силните ни игри през миналия сезон. Ефектът на свежестта от нов треньор не вярвам да я видим, при положение, че и до момента Дерменджиев беше непрестанно до футболистите. Яд ме е много за тази смяна, ставаме като едни други отбори, които сега си берат плодовете...

Дай да си го кажем директно. Миналата година ви потръгна по няколко причини, които вие като фенове не искате да приемете.
Връзваше ви не един или два мача през цялото ви участие в ЕКТ, а сега като не ви връзва и гледайте какво става.
Миналата година част от доброто представяне беше и факта, че си бяхте пълни анонимници в Европа и никой не беше ви чувал.
Доста от отборите с големи имена ви подцениха именно заради незнанието ви на футболната сцена и това им изигра лоша шега. Ето ви примера с Партизан и вече знае срещу кой играе и си има тактика как да ви спре, а няма като миналата година да се втурва с голямото си его като голямо име напред и назад каквото стане. Същото ви чака и срещу другите отбори ако продължите и като видят до къде сте стигнали миналият сезон ще си вземат едно на ум много добре.

Разбира се и добрата ви игра в не малко мачове, но късмета ви покриваше в доста от тях като например с Лацио най много си пролича това. Докато не ги приемете тези неща ще продължавате да се самозалъгвате и такива неща като сега с тази новина ще ви изненадват и от загубите ще ви боли много. Още не знаете какво е загуба, сух сезон и пълен резил но това ще дойде скоро време и ще видим що за фенове сте и футболен клуб като цяло.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 31 юли 2014 19:03

Какво искате да си говорим направо? Какво подценяване? Партизан като падна миналата година в първия мач, какво мерки предприе? Да питам ли същото за ПСВ и Динамо Загреб? Късмет може да имаш в определен мач, другото се нарича работа.
Вчера отборът показа, че е напълно способен да отсрани Партизан в Сърбия. Сега вече не съм сигурен в това...

От това позитиви може да има ако се направи правилен избор за нов треньор. Дали това ще е така обаче си е риск, който Домусчиев явно е готов да приеме. Така или иначе Стоев заслужаваше повече.

И моля не забравяйте, че това не е място, в което спорим кое е вярно и кое не, а е просто място за изказване на мнения. Какво аз уважавам вашите, уважете и вие моето. В спорове не ми се влиза.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 31 юли 2014 19:09

Преди 9 месеца Лудогорец би червените в София. След мача Стоев се изсмя :..."какво да коментирам - разлика в класите". Мен, като левскар, ме възмути това високомерие, защото отсреща бяха Стойчо Младенов, Тошко Янчев, Вальо Илиев, Гъргоров, а не кайсирита-мишадита.
Сега Стойчо Младенов е на върха, а адашът му е уволнен. Мога да кажа - РАЗЛИКА В КЛАСИТЕ.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 31 юли 2014 19:11

NOMER14 написа:Преди 9 месеца Лудогорец би червените в София. След мача Стоев се изсмя :..."какво да коментирам - разлика в класите". Мен, като левскар, ме възмути това високомерие, защото отсреща бяха Стойчо Младенов, Тошко Янчев, Вальо Илиев, Гъргоров, а не кайсирита-мишадита.
Сега Стойчо Младенов е на върха, а адашът му е уволнен. Мога да кажа - РАЗЛИКА В КЛАСИТЕ.

Тоя от кога съм го запсувал, но никой не ми верва... говори без покритие.. що не го питат как им стана треньор, като няма качества.. тоест има де.. да вкара отбори в Б група :idea:

Аре сините от подуяне взимайте го .. имате реален шанс да изпаднете с него :idea: :lol:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 31 юли 2014 19:14

Teo написа:
NOMER14 написа:Преди 9 месеца Лудогорец би червените в София. След мача Стоев се изсмя :..."какво да коментирам - разлика в класите". Мен, като левскар, ме възмути това високомерие, защото отсреща бяха Стойчо Младенов, Тошко Янчев, Вальо Илиев, Гъргоров, а не кайсирита-мишадита.

Тоя от кога съм го запсувал, но никой не ми верва... говори без покритие.. що не го питат как им стана треньор, като няма качества.. тоест има де.. да вкара отбори в Б група :idea:

Аре сините от подуяне взимайте го .. имате реален шанс да изпаднете с него :idea: :lol:

Не - той се е за Кипър.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 31 юли 2014 19:15

Ще ми е интересно кой се ще излъже да го прибере на работа тоя.. :idea: в момента имам няколко идеи на къде ще поеме.. предстой да видим!

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 31 юли 2014 19:17

D.Georgiev написа:Какво искате да си говорим направо? Какво подценяване? Партизан като падна миналата година в първия мач, какво мерки предприе? Да питам ли същото за ПСВ и Динамо Загреб? Късмет може да имаш в определен мач, другото се нарича работа.
Вчера отборът показа, че е напълно способен да отсрани Партизан в Сърбия. Сега вече не съм сигурен в това...

От това позитиви може да има ако се направи правилен избор за нов треньор. Дали това ще е така обаче си е риск, който Домусчиев явно е готов да приеме. Така или иначе Стоев заслужаваше повече.

И моля не забравяйте, че това не е място, в което спорим кое е вярно и кое не, а е просто място за изказване на мнения. Какво аз уважавам вашите, уважете и вие моето. В спорове не ми се влиза.

Ясно тежък случай сте. Значи ще ви трябват няколко подобни мача и отпадания за да ви светне лампичката, че миналата година успеха ви се дължи едно на добрата игра и друго на елемента на изненадата от това че не сте познат отбор. Сега го няма и се вижда резултата какъв е и то срещу много слаб Партизан за разлика от миналата година. Никой нищо не спори тук водим дискусия, а ти ако го приемаш като спор или нападение си е твой проблем и се научете най накрая да приемате критика и да не приемате всяко мнение което не ви е по вкуса като провокация, нападение, обиди и т.н. и после да се оплаквате на модераторите че не ви чистят темите. Как да ви чистят темите като това са нормални дискусии и спорове в рамките на правилата, а това че не ви харесват не е наш проблем ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 юли 2014 19:18

Прибързано решение, според мен.

Това прилича на онова, което направи Батков с Вуцов Мл. след домакинската загуба от Бате.
И тогава, и сега, това са си прибързани решения.
Още повече, че Лудогорец играха добре срещу Партизан и ако повторят играта си в Белград, най-вероятно ще продължат.
Можеби Думусчиев се надява с тази смяна, да се повтори ефекта от смяната на Петев, именно със Стоев.

Силно се съмнявам в повторението на резултатите на разградчани.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Лудогорец”