Има ли надежда за дясното?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Има ли надежда за дясното?

Мнениеот Red Warrior » 03 юли 2014 21:24

THE G.A.M.E написа:Добре бре, пичове, виждате ли колко са разединени мненията на самите дясно мислещи ?

Почитателите на Костов и ДСБ, как я виждате тая работа, с "Обеденител на дясното" - Костов ?
След като има сумати десни, които просто не го припознават като качествен политик ?
Или викате, вие сте прави, а другите грешат !?? :roll:

Докато не се намери компромисна фигура, не само с дясно мислене, но и такива дела, който да бъде одобряван поне от около 60 % от дясно-мислещите, дясното просто, няма шанс !

Костов вече, не е в политиката, ако не си забелязал. Тук говорим, че трябва да се продължат заветите на "пъклената" му политика. :twisted:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 юли 2014 21:33

Red Warrior написа:Костов вече, не е в политиката, ако не си забелязал. Тук говорим, че трябва да се продължат заветите на "пъклената" му политика. :twisted:

Същата работа... Радан Кънев, дали има достатъчно одобрение на дясно-мислещите ?

Ясно е, че и той е спорна фигура ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 03 юли 2014 21:56

И все пак темата беше за дясното, а не за десните - т.е с какво се легитимира това дясно у нас, какви послания излъчва, до колко те са разбираеми и приемливи за избирателите, които искат промени, до колко могат да разколебаят онези, които не искат промени. Не че няма връзка - и като гледам по-надолу какво съм написал, разбирам, че и аз съм паднал в същата яма, ама поне не съм сам :)
Извинявам се, че не мога да свържа лицата с думите - за дела явно не можем още да говорим.
Колкото за Костов - политик, който е имал такава подкрепа, ако е бил искрен и я е загубил, значи е бил не достъчно мъдър. Защото говорим за дясното, а той не го утвърди, а го загроби.
Ако не е бил искрен и открит - не можем да го оправдаваме. За мене СДС с Костов начело се оказа беззъбо - сега не е важна причината, важното е, че шансът беше проигран. Да наследиш прогнила и ограбена държава, а да нямаш политическата воля да накажеш тези, които я ограбиха! Къде са сега директорът на БНБ тогава, къде е тогавашния министър на финансите, кой допусна да се роди мантрата за честния, но видиш ли , наивен Виденов, кой остави създателите му на свобода. Беше ли народът гладен - беше, беше ли освирепял - беше, имаше ли воля по улиците, скачаше ли се на кой не скача, е червен. Кой пропиля този капитал? Не ми говорете за Костов - не мога да простя на този, който имаше всичко, а не направи нищо от това, което се очакваше от него. Сега подобно беше с Бойко Борисов - и ако за него се роди извинителното - ами толкова си може, както за Виденов - ами такъв си е, кой е този, който ги оправдава. Кой е този, за когото най-добре е алтернативата да е импотентна, да е без приемственост - като цар без мъжка рожба? Когато си отговорим на този въпрос, тогава ще разпознаем и истинските. Говори се за Костов, но се забравят ранните години, забравя се първото правителство на СДС и тези, които го свалиха и го наследиха - първо служебно, после изборно. Да не говорим за кръглата маса - тя не само у нас се оказа не кръгла, а чертожна - там ни размениха и ни разпарчосаха.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 03 юли 2014 22:15

THE G.A.M.E написа:
Red Warrior написа:Костов вече, не е в политиката, ако не си забелязал. Тук говорим, че трябва да се продължат заветите на "пъклената" му политика. :twisted:

Същата работа... Радан Кънев, дали има достатъчно одобрение на дясно-мислещите ?

Има разбира се одобрението. Каква спорна фигура е той? Нов, млад политик на 38 години, при това силно компетентен.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 04 юли 2014 01:44

Няма надежда за дясното,при такава беднотия всякакво дясно е обречено на провал,а и смятате ли че сме нормална държава за да има отчетливо ляво и дясно ,просто цялата политика е една мафиотска структура за съжаление в България ,така че надежда всякаква забравете ,по-добре си бийте камшика и отивайте в цивилизовани държави.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 04 юли 2014 11:29

WESLEY119 написа:https://www.youtube.com/watch?v=_6hv0MrPL2o
като ще се обстрелваме...

Спасил оная ми работа. :lol:
Фалиралата държава я направиха изкуствено за да обезценят лева, да прикрият реалната инфлация и след като го девалвираха народа почти не разбра какво става.И след това разбира се разпродадоха държавата на безценица.
Костов просто си изигра неговата роля във филма. 8-) Това е истината.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 юли 2014 10:49

Red Warrior написа:
THE G.A.M.E написа:

Има разбира се одобрението. Каква спорна фигура е той? Нов, млад политик на 38 години, при това силно компетентен.

На мен ми прилича на гей :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”