08/05/2004 Локомотив Пловдив е Шампион на България!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
SINOTE

Re: 08/05/2004 Локомотив Пловдив е Шампион на България!

Мнениеот SINOTE » 09 май 2014 10:08

staria написа:По темата: 8 май е нашия ден на победата, хихи.

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
SINOTE

Мнениеот SINOTE » 09 май 2014 13:20

Plovdiv 100 написа:Аха, ясно. Щом казваш :) Жълта болест ви е налазила, спор няма.

Нашата болест си я знаем
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LZ3Qk2RIo_I[/youtube]

А болестта цял ден да лееш омраза във форума на Пловдивския любимец каква е?
Изображение

Потребителски аватар
SINOTE

Мнениеот SINOTE » 09 май 2014 13:55

Thurman Murman написа:
SINOTE написа:
Thurman Murman написа:Между другото и Нежния в студиото на Нова спомена за някакви заразни болести...

Разкажи ни малко и ти. За туберкулозата.

Хубава фамилия имаш... Напомня ми на един голям пловдивски отбор ;)

За заразните болести питай кебапчията.

Имам да. И никога не съм я крил. Пишеш в гугъл и всичко си излиза, но при троловете така не става.
Изображение

Потребителски аватар
SINOTE

Мнениеот SINOTE » 09 май 2014 15:04

Ей затва сте папагали. И винаги ще бъдете такива.
Изображение

Sportist 1909

Мнениеот Sportist 1909 » 09 май 2014 17:48

Преди 10 години се зарадвах, че титлата не отиде в София, така че честито :!:
Някъде намесиха името на Димчо Димитров, и някои набързо го осмяха.Това е нелепо , Димчо Димитров ми е личен приятел, не пие ракия, а водка.Най-много 50 грама, така че това което пишете е смехотворно.
Обаче виж лицето Румен Минков, е друга бира.Лъжец, търгаш , срам за хората които се занимават с футболна статистика.Селяк , който като се преселил в Пловдив(може да се провери , от къде е дошъл) си харесал ''Тракия'' за любим отбор(в което няма лошо).Грозното, подлото в това лице са лъжите които избълва.
Вечният огън ''най-стар съществуващ клуб'' е неговият принос във днешната ни футболна действителност.
Знаете ли колко лесно открих съдебната регистрация (според учредителния протокол)на Тича.Просто отиваш в архива и търсиш.Отнема около 30 минути.Лицето Румен Минков от 1977 година издирва един друг я протокол, я съдебна регистрация, пожелавам му успех.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 09 май 2014 18:12

Скъпи неградски,

С постовете си днес, вие нарушихте няколко правила. Много скоро ще стане така, че пак ще ви се наложи да сменяте акаунти и IP адреси, за да пишете. Толкова ли е трудно да спазвате правилата?!

1. Комуникация във форума се поддържа с уважителен за останалите потребители тон, като това важи и за мненията отправени към екипа на Гонг. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.

6. СПАМ-ът е забранен под каквато и да е форма (постове с една дума, емотикони, безсмислени коментари и т.н.) ще бъде премахван без предупреждение, а съответният автор наказан.Изключение прави Спам темата- когато има такава.[/code]

10. Споренето с и/или обиждането на модератор или администратор по повод предупреждение или заради изпълнение на задълженията му (триене и редактиране) е недопустимо.

Ако сметнете, че съм бил несправедлив спрямо вас, то спокойно може да се защитите (СПОРЕД ПРАВИЛАТА!!!), а ето как става това:

Потребители, които смятат че са несъобразно или некоректно предупредени трябва да се свържат с модератора с лично съобщение, като спазват добрия тон на общуване.

Живеем в демокрация (независимо дали ви се иска или не), научете се, че правилата са за всички!
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 09 май 2014 21:37

Модератор ЛокоПД написа:Скъпи неградски,

С постовете си днес, вие нарушихте няколко правила. Много скоро ще стане така, че пак ще ви се наложи да сменяте акаунти и IP адреси, за да пишете. Толкова ли е трудно да спазвате правилата?!

1. Комуникация във форума се поддържа с уважителен за останалите потребители тон, като това важи и за мненията отправени към екипа на Гонг. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.

6. СПАМ-ът е забранен под каквато и да е форма (постове с една дума, емотикони, безсмислени коментари и т.н.) ще бъде премахван без предупреждение, а съответният автор наказан.Изключение прави Спам темата- когато има такава.[/code]

10. Споренето с и/или обиждането на модератор или администратор по повод предупреждение или заради изпълнение на задълженията му (триене и редактиране) е недопустимо.

Ако сметнете, че съм бил несправедлив спрямо вас, то спокойно може да се защитите (СПОРЕД ПРАВИЛАТА!!!), а ето как става това:

Потребители, които смятат че са несъобразно или некоректно предупредени трябва да се свържат с модератора с лично съобщение, като спазват добрия тон на общуване.

Живеем в демокрация (независимо дали ви се иска или не), научете се, че правилата са за всички!

Твоята демокрация я познавам много добре. Бнавал си ме за такива неща, че твои колеги са се чудели като съм им писал защо? Ако е някой друг едва ли ще го направиш. Що не банваш Пловдив 1926? На който всеки пост му е за перманентен БАН! Това, че имаш двойни стандарти не е тайна за никой! И я ми кажи, как може да се свърже с теб на ЛС баннат потребител, освен с нова регистрация, което е забранено според правилата на форума?!?!?!

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 09 май 2014 21:44

Plovdiv 100 написа:
Модератор ЛокоПД написа:Скъпи неградски,

Твоята демокрация я познавам много добре. Бнавал си ме за такива неща, че твои колеги са се чудели като съм им писал защо? Ако е някой друг едва ли ще го направиш. Що не банваш Пловдив 1926? На който всеки пост му е за перманентен БАН! Това, че имаш двойни стандарти не е тайна за никой! И я ми кажи, как може да се свърже с теб на ЛС баннат потребител, освен с нова регистрация, което е забранено според правилата на форума?!?!?!

Призна си за форумната шизофрения. В правилата ясно си пише, че ако имаш възражения, то трябва да се обърнеш директно към модератора. Ти пак "спамиш" тук и нарушаваш правилата. Е, как да няма бан после? Само погледни колко пъти в тази тема ви е предупредил, а вие продължавате. Не ми отговаряй, само ще продължим с "оффтопика".

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 09 май 2014 22:09

Очевидно на някои от вас трябва да им с е повтори няколко пъти. Как ще се свържеш с модератора след като имаш БАН?! Айде помисли малко, не е трудно. Изискват се минимум мозъчни гънки.

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 09 май 2014 22:12

Plovdiv 100 написа:Очевидно на някои от вас трябва да им с е повтори няколко пъти. Как ще се свържеш с модератора след като имаш БАН?! Айде помисли малко, не е трудно. Изискват се минимум мозъчни гънки.

Защо се пише едновременно от тези никове и защо ти е повече от един, за да се свържеш с модератор ?
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Върни се в “Локо Пловдив”