КнК| Реал Мадрид - Атлетико Мадрид - 3:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Re: КнК| Реал Мадрид - Атлетико Мадрид - 3:0 FT

Мнениеот j0rka7aa » 08 фев 2014 11:29

frente atleti написа:
j0rka7aa написа:Няма нужда от коментари - Диего Коща е явен провокатор и когато ти си свалиш каталунските очила може и да видиш как през целия мач при всеки допир с наш футболист той го провокираше и накрая си получи заслужения ЖК и се успокои малко, а и на всички е ясно, че нито един футболист на Реал няма да остави Коща да го провокира, а той да седи и мълчи. А аз искам да попитам защо феновете на Атлетико и на катарските храненици не коментират меко казано грозните действия на феновете на Атлетико срещу Марсело и семейството му?

[offtopic]Кое действие на феновете на Атлети е грозно нима Марсело да е бял ариец :?: Ти от Марс ли падаш та не знаеш ,че в Испания обидите на расова основа са ежедневие :?: А си и фен на отбор чийто водеща фракция се казва -Викинги :mrgreen: :?: Едва ,ли те са толерантни към черните :mrgreen:[/offtopic]

Ти чувал ли си феновете на Реал Мадрид с расистки обиди към някой футболист, защото аз не съм, нима ако действието на феновете ви не е грозно, то какъв е смисъла на кампанията на УЕФА срещу расизма. По-голяма простотия от това, което си написал не бях чел скоро!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
frente atleti
Контакти:

Мнениеот frente atleti » 08 фев 2014 13:18

j0rka7aa написа:
frente atleti написа:
j0rka7aa написа:Няма нужда от коментари - Диего Коща е явен провокатор и когато ти си свалиш каталунските очила може и да видиш как през целия мач при всеки допир с наш футболист той го провокираше и накрая си получи заслужения ЖК и се успокои малко, а и на всички е ясно, че нито един футболист на Реал няма да остави Коща да го провокира, а той да седи и мълчи. А аз искам да попитам защо феновете на Атлетико и на катарските храненици не коментират меко казано грозните действия на феновете на Атлетико срещу Марсело и семейството му?

[offtopic]Кое действие на феновете на Атлети е грозно нима Марсело да е бял ариец :?: Ти от Марс ли падаш та не знаеш ,че в Испания обидите на расова основа са ежедневие :?: А си и фен на отбор чийто водеща фракция се казва -Викинги :mrgreen: :?: Едва ,ли те са толерантни към черните :mrgreen:[/offtopic]

Ти чувал ли си феновете на Реал Мадрид с расистки обиди към някой футболист, защото аз не съм, нима ако действието на феновете ви не е грозно, то какъв е смисъла на кампанията на УЕФА срещу расизма. По-голяма простотия от това, което си написал не бях чел скоро!

[offtopic]УЕФА -Не може да дава наклон на к..а на фенове от който и да е отбор -смешко !Защото футбола е заради феновете уефа само го администрира и до там ;) ! Само гледай едно дерби в Мадрид за чуеш как вашите фенове хранят Коща на глупави постове повече не ми се отговаря моралисте чувал съм и къде по-солени обиди![/offtopic]
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 08 фев 2014 15:55

frente atleti написа:
j0rka7aa написа:
frente atleti написа:

[offtopic]УЕФА -Не може да дава наклон на к..а на фенове от който и да е отбор -смешко !Защото футбола е заради феновете уефа само го администрира и до там ;) ! Само гледай едно дерби в Мадрид за чуеш как вашите фенове хранят Коща на глупави постове повече не ми се отговаря моралисте чувал съм и къде по-солени обиди![/offtopic]

Смешко ще викаш на някой друг не на мен, а като толкова много знаете ще седите и ще мълчите, а няма да ревете като Пепе си духа носа в жалкия Коща, щото ако е срещу вас много знаете, ама вие като го правите другите са ви виновни.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 12 фев 2014 16:45

Отборът на Реал Мадрид достигна финала за Купата на краля без да допусне гол във вратата си. Подобно нещо не е правено от 1916 година, сочи статистиката на вестник "АС". "Белите" биха рекорда на Барселона от 1989 година, когато каталунците натрупаха 696 игрови минути без допуснато попадение в турнира. "Лос меренгес" вече имат 741 минути, като не са получавали попадение в надпреварата от гола на Жоао Миранда, който донесе трофея във витрината на Атлетико Мадрид през миналата година. Реал Мадрид е първият отбор в историята, който стига финала без допуснат гол, откакто има поне три елиминационни мача.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Реал Мадрид”