Куба - България - СЪБОТА / 03:35 / ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ТУК!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Куба - България - СЪБОТА / 03:35 / ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ТУК!

Мнениеот kartago » 13 юни 2009 06:07

Мислех, че с новия треньор ще има и ново мислене ! Явно Пранди, много се е заблудил ! Няма промяна на манталитет ! Преди поне имахме блокада, днес никаква я нямахме ! Спечелен мач го загубихме, срещу голобради момчета ! Честито на кубинците , такава радост им доставихме.............както във всички спортове и навсякъде ! Мамка ви мръсна, БФС-а, Лечеви, убихте спорта, който ви направи вас известни ! Не е до парите само ! При социализъма имаше по-малко пари, но вие станахте имена, сега убивате българския спорт..........Никога сме нямали по-позорно класиране от Олимпиядата в Пекин !............Е колко ще лапате бре ?! Утре кола ще ви удари, ще се гътнете от някой грип, от инфаркт, не искате ли тази държава да ви запомни с нещо добро, да ви се споменава името ?!..... Къде са спортните училища ?! Когато бяхме 4,5,6,7 - и на олимпиадите, англичаните, решиха да правят наща система и отвориха спортни училища, по същото време когато ние ги закрихме ! Къде са те сега, къде сме ние ?!......... Народа това няма никога да ви го прости ! Боби, нищо , че по случайност хвана две-три дузпи........ти си един от убийците на една спортна нация ! И радващото е, че въпреки вас, има нещо което да ни радва !!!............. А вие си лапайте, дано се задавите ! И ако може и дъщерите да ги направите вратари на националният отбор ! .................Само Мария Гроздева ще ви оправи всичките !!!...............

Ivanov84
Контакти:

Мнениеот Ivanov84 » 13 юни 2009 07:58

Това е една загуба от която голяма драма не бива да се прави.Само че мача показа едно-с отбор в който 4ма от 6те титуляри на полето бият слаби пуснати сервиси,не може да очакваме победа над силните отбори.От години все разчитаме на едни и същи хора в този елемент-Константинов,Жеката,Матей и Владо.Боян е контузен,Милушев е извън титулярите(логично,с оглед на това че в постът "диагонал" имаме излишък на играчи).Пламен вече се оттегля,Владо и Жеков също не са първа младост.И кой ще бие сервиз-Матей ли?Май само той ще ни остане,а нови надежди няма.Цецо Соколов и той диагонал...Липсата на свястна блокада днес се дължи отново на слабия ни сервиз-кубинците правеха убийствени атаки през центъра именно заради това,че разиграват слабите сервиси които им пускахме както си поискат.От посрещането съм доволен,те кубинските атаки и сервиси който и посрещач/либеро да е,не може да ги удържи без свястна игра на блок.
Друг недостатък-у някои наши "млади" играчи по на 23-24 години,се забелязва очевадна липса на опит в националния отбор и страх да играят агресивно срещу противниковите национали,които бяха буквално лапета на 16-17 години(ама с каква агресия и самочувствие играеха...все едно са световни шампиони)Кубинския капитан (тизи дето ни шатна двата аса за 29-27 във втория гейм) Роберланди Симон е на 22 а е невероятен играч,ако беше в бълг. национален отбор откъде щеше да натрупа такова самочувствие и опит на 22 години,като едва ли някой щеше да го пуска в игра на тази възраст.
Момчета(и момичета) радвайте се на този отбор,защото-помнете ми думата-след няколко години ако не започнат да се налагат 19-20 годишни момчета като твърди титуляри,след оттеглянето на Владо,Жеков,Цветанов кризата меко казано ще е страшна.Такива като Мартин Пенев са твърде стари(отделно че е посредствен) за да станат звезди в националния.
Трябват ни още двама на сервиз като Матей или Боян и то спешно,защото иначе бъдещето е лошо.Липсват млади изпълнители на сервиз-това е основния проблем и от него произтичат всички останали.Соколов и Ананиев е хубаво да ги налагат като титуляри,да трупат самочувствие и опит.Пламен все още няма заместник,и това се доказа в този мач...

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 13 юни 2009 08:29

Аз пък си мисля че доста си ги подценихме и другите отбори ще си имат ядове с тях. По добър отбор са спретнали от минали години. Иначе мисля че утре си ги отнасяме защото те сега ще се възгордеят ;)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 13 юни 2009 09:21

Не видях някой да споменава и часовата разлика. Изобщо не искам да оправдавам нашите, но и това го има. Защото на мен ми изглеждаха доста уморени. Друг е въпросът, че това трябва да се предвиди. Във всеки случай,няма оправдание за загубата, особенно когато претендираш, че си световна класа (състезатели и треньор), а срещу теб са момчета на 15 - 20 години. Дано за втория мач, нашите успеят да се съберат и постигнат победа, която ще е много важна за класиране в световната лига.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 13 юни 2009 09:40

Ако не ги бием във втория мач, твърдо няма да се класираме за следващата фаза (макар и да сме още в началото). Трябваше да почнем с "летящ" старт, 2от2.

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 13 юни 2009 10:03

kanar4o написа:Разнищват ни просто.

Дали беше правилно модератора (Kartago) да ме баннва ,защото казах истината? Какво Ви е мнението?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 13 юни 2009 10:29

Каква е причината да те банне?

flyingHigh
Контакти:

Мнениеот flyingHigh » 13 юни 2009 10:32

Споделям мнението на Ivanov84 - нашия сервиз никъде го няма. На няколко пъти ги притеснихме с тактически, но дотам бяха. А преди мач като съм ги виждала ( тези с " балончестите " сервизи ) като си отпуснат ръката и бият страхотно - не разбирам защо не го използват и в мачове, при положение, че могат. :? Не можем да разчитаме само на Матей, Жеков, Пламен, Владо и Боян - като не им върви и техния сериз , кой ще ни спасява? Просто довечера трябва да натиснем малко... много. Защото и тези маймуни , пусто й...Успех! :)

+ това че и още трябва да се досработят - не може с нов треньор и за един месец с магическа пръчка всичко да бъде изрядно. Още вярвам, че тази промяна е била за добро и ще бъде само в наш плюс. Просто по-добре сега да се дообработят нещата и дори да падаме (сега), но за Европейското всичко да е наред и да мачкаме.

Потребителски аватар
Модератор ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Модератор ЦСКА » 13 юни 2009 12:14

kanar4o написа:
kanar4o написа:Разнищват ни просто.

Дали беше правилно модератора (Kartago) да ме баннва ,защото казах истината? Какво Ви е мнението?

С този коментар си ревеш и за още един бан. Пиши му на ЛС, и ще се разберете. Сигурен съм.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 13 юни 2009 14:06

само да припомня, не знам да ли е отбелязо в коментара, че според новите правила 3:1 3:0 дават 3 точки, а 3:2 - 2 . Даже и да имаме играчи според мен тва е пагубно за нас. на всички форуми, които съм гледал силните отбори утрепават слабите, ние ги бием с 3:1 с прилична игра, или ако е някой средняк - силните 3:1, ние 3:2 (на мъка). за това винаги изоставаме по точково съотношение, ако резулатите са равни (само един сезон, в който смазахме Куба в бг не беше така). мисля, че това правило ще ни е голям проблем - никога срещу слабите не играем за всяка точка.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Волейбол”