Златната топка за 2013 г. - Кристиано Роналдо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Златната топка за 2013 г.
Със сигурност играч на Байерн заслужава "Златната топка". Направиха феноменален сезон. Ситуацията малко наподобява битката между Стоичков и Ван Бастен, когато 4 гола в един мач преди да се обяви победителя наклоняват везните в полза на холандеца. Сега срокът за гласуване се удължава (заради баражите). Да видим какви ще са крайните резултати.
MuFc1878 написа:Със сигурност играч на Байерн заслужава "Златната топка". Направиха феноменален сезон. Ситуацията малко наподобява битката между Стоичков и Ван Бастен, когато 4 гола в един мач преди да се обяви победителя наклоняват везните в полза на холандеца. Сега срокът за гласуване се удължава (заради баражите). Да видим какви ще са крайните резултати.
Аз се сещам за един играч, дето вкара 4 гола в един полуфинал тази година. Отговаря на изискванията и е почти състезател на БАЙЕРН

Рамзи или Диего Коща 

Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Middlesbrough написа:
фен на Гелосаният Роналдо ли ме направи

Първо, Реал Мадрид имат да играят още 8 мача до края на 2013г.!
След това, какво значение има конкретната бройка, ако е вкарал с 10 гола по-малко (да речем), ако разликата от вторият е по-голяма от предходната година?
Трето, това с рекордите на Меси наистина ме забавлява

И на краят, баражите на Франция и Португалия илюстрират огромната индивидуална разлика м/у Рибери и К. Роналдо!
Гелосаният Роналдо си направи екстра пореден сезон! На мен ми е дразнещ и с мазна прическа, но щом ще си говорим с "еди кой си заслужава"

[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
MCMXIII написа:Tobacco написа:Що точно Рибери от Байерн? Що пък да не е Робен?
Да я дадат на 7-8 от БАЙЕРН. Те да си я делят
Мен ако питаш не е задължително да се дава на играч от европейския шампион

Офтопик:
Офтопик:
Рибери е моторът на най-силния отбор в света- Байерн Мюнхен, и е с основна роля за спечелването на всички купи, които Байерн взе. Всичко друго, освен златна топка за него, ще е смехотворно, и ще поредното доказателство за това, че въпросното отличие е загубило всякаква тежест.
Tobacco написа:MCMXIII написа:Tobacco написа:Що точно Рибери от Байерн? Що пък да не е Робен?
Да я дадат на 7-8 от БАЙЕРН. Те да си я делят
Мен ако питаш не е задължително да се дава на играч от европейския шампионНаградата е за най-добре представилия се футболист през сезона.Не за най-много спечелени отборни отличия
.Просто ми стана интересно по вашата логика,ако трябва да се дава на играч от шампионите на Европа,що трябва да е точно Рибери,който мен не ме е впечатлил с почти нищо.В сянката му остават доста играчи от Байерн,а тва е тъпо спрямо другите.
Та аз това ти казвам. Дават я на БАЙЕРН, пък те да си я делят. Колко може да блесне играч, направил феноменален сезон, сред съиграчи направили... феноменален сезон?
Рибери е халф, Алаба е халф- бек, Лаам е роботизиран вече, играе където трябва, та головете ли ще им броим? Това е " Златна топка" , не "Златна обувка"
П.п. Бастиан, Ариен, Ману, Томас, Тони, Данте, Хавиер да ме извинят, че не написах нещо за тях. Манджу също. Живи и здрави!

niki87 написа:Рибери е моторът на най-силния отбор в света- Байерн Мюнхен, и е с основна роля за спечелването на всички купи, които Байерн взе. Всичко друго, освен златна топка за него, ще е смехотворно, и ще поредното доказателство за това, че въпросното отличие е загубило всякаква тежест.
Съгласен съм! Франк Рибери е футболистът,който най-много заслужава наградата за 2013г

Относно тежестта на ЗТ(престижа)...За съжаление лансирането на едни и същи футболисти+тенденциозното отношение на някои треньори и футболисти(в последните 2-3 години),косвено изместиха в един мини-цирк,за огромно съжаление...Да не забравяме и медиите,които доста удобно лавират,лутайки се между сензацията и "непредизвикания" скандал,в търсене на златния рейтинг

- ЦСКА СОФИЯ 1948
- Контакти:
Носител на "Златната топка" ще бъде Кристиано Роналдо-човекът отбор
Тази класация е за най-добър футболист през годината,а не за това кой е взел най-много отличния с клуба си или е най-добър за съсед и по...душа