Съндърланд - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Изход от срещата

Анкетата завърши на 08 яну 2014 22:39

Победа за Съндърланд
24
48%
Равенство
7
14%
Победа за Манчестър Юнайтед
19
38%

Общо гласове: 50

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Re: Съндърланд - Манчестър Юнайтед

Мнениеот Red thunderstorm » 08 яну 2014 01:06

russia написа:"Черна котка - бял котарак", Манчо юнака ще загуби пак! :mrgreen:

Без коментар! :lol:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 яну 2014 01:08

Ми, не знам, явно не му върви с трансферите.

Аз не съм фен на Юнайтед, ама нека ей така си почешем езиците.

Аз (лично мнение ще изкажа), ако бях на негово място, бих продал играчи, като Фабио (6), Андерсон (9), Кагава (20), Йънг (20), Македа (2.5), Чичарито (22) - което прави 79,5 млн. евро. Естествено цените са ориентировъчни, а и не мисля, че някой клуб би дал 20 за Йънг или Кагава, или 22 за Чичарито. Да кажем, че реално от тия играчи могат да се вземат 40-45млн.

Бих докарал играчи, като Марко Марин (6), Хуан Мата (45), Меди Бенатия(18) или Езикиел Гарай (20), Гюндоган (27), Ларс или Свен Бендер (20 и 16) - ~115млн. Разбира се - в случея на Мата цената може би ще е по-ниска, предвид ситуацията, а на Марин и Гюндоган може да са по-високи, но така или иначе, ако реши да разпродава футболисти 1/2 или 1/3 от сумата за трансфери може да си я осигури само от там - а другото, американците трябва да развръзват кесията.

Но, за да защитя Мойс, трябва да кажа, че Юнайтед, като клуб, не го поставиха във възможно най-добрата позиция - САФ се отказа ей така, от никъде и остави един отбор, който само той можеше да "кара" и мотивира (явно).
Докато през последните 2-3 години Съра се справяше с наличните играчи, другите отбори от Англия изкупиха едни от най-перспективните футболисти в момента (Мата, Силва, Ериксен, Солдадо, Агуеро, Джеко, Навас, Азар, Касорла, Негредо, Настасич, Фернандиньо, Йозил, Мамаду Сахо, Коутиньо, Стъридж)...

Абе, от където и да го гледаш, все играчи, които значително презвъхождат Уелбек, Клевърли, Флетчър, Андерсон, Йънг, Смоулинг, Еванс, Валенсия, Чичарито, Фабио, Бюнтнер...
Като се замисли човек, голям подвиг си е, че с такива играчи САФ редовно беше основен претендент за ВЛ, обаче остави Мойс в кофти ситуация.

prazen_hladilnik
Контакти:

Мнениеот prazen_hladilnik » 08 яну 2014 02:02

Serafim написа:Ми, не знам, явно не му върви с трансферите.

Аз не съм фен на Юнайтед, ама нека ей така си почешем езиците.

Аз (лично мнение ще изкажа), ако бях на негово място, бих продал играчи, като Фабио (6), Андерсон (9), Кагава (20), Йънг (20), Македа (2.5), Чичарито (22) - което прави 79,5 млн. евро. Естествено цените са ориентировъчни, а и не мисля, че някой клуб би дал 20 за Йънг или Кагава, или 22 за Чичарито. Да кажем, че реално от тия играчи могат да се вземат 40-45млн.

Бих докарал играчи, като Марко Марин (6), Хуан Мата (45), Меди Бенатия(18) или Езикиел Гарай (20), Гюндоган (27), Ларс или Свен Бендер (20 и 16) - ~115млн. Разбира се - в случея на Мата цената може би ще е по-ниска, предвид ситуацията, а на Марин и Гюндоган може да са по-високи, но така или иначе, ако реши да разпродава футболисти 1/2 или 1/3 от сумата за трансфери може да си я осигури само от там - а другото, американците трябва да развръзват кесията.

Но, за да защитя Мойс, трябва да кажа, че Юнайтед, като клуб, не го поставиха във възможно най-добрата позиция - САФ се отказа ей така, от никъде и остави един отбор, който само той можеше да "кара" и мотивира (явно).
Докато през последните 2-3 години Съра се справяше с наличните играчи, другите отбори от Англия изкупиха едни от най-перспективните футболисти в момента (Мата, Силва, Ериксен, Солдадо, Агуеро, Джеко, Навас, Азар, Касорла, Негредо, Настасич, Фернандиньо, Йозил, Мамаду Сахо, Коутиньо, Стъридж)...

Абе, от където и да го гледаш, все играчи, които значително презвъхождат Уелбек, Клевърли, Флетчър, Андерсон, Йънг, Смоулинг, Еванс, Валенсия, Чичарито, Фабио, Бюнтнер...
Като се замисли човек, голям подвиг си е, че с такива играчи САФ редовно беше основен претендент за ВЛ, обаче остави Мойс в кофти ситуация.

Чудя се,как така такъв треньор,като теб си пилее времето по-форумите? Ти можеш да видиш реално колко струват играчите според трансфермаркт, цццццц .Мисля,че имаш бляскаво бъдеще.Досега не бях виждал човек да го прави това.xAXaxaxaaxaxXax

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 яну 2014 02:21

ralka_levskarka написа:Искам да го играя в Еврото 2/2 какво мислите? Или да го играя ли въобще?

И взех, че го пуснах над 2,5
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 08 яну 2014 08:45

Пак калъч, пак с 1 гол, пак с 2-3 атаки.....same old :|
Дядо и 18-годишен най-добри :shock:

iliyan

Мнениеот iliyan » 08 яну 2014 09:15

MuFc1878 написа:Пак калъч, пак с 1 гол, пак с 2-3 атаки.....same old :|
Дядо и 18-годишен най-добри :shock:

Тогава да не се пуска нищо на терена което по възрастно от 18 и по малко от 40 :) И може и да биете някой ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 08 яну 2014 10:03

Клевърли до 10 минута нямаше точен пас, Валенсия не знае на кой свят се намира, играят всеки мач без смяна от 2 месеца насам. Други няма ли в тоя отбор, някой младок...по дяволите това е картонената купа :|

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 яну 2014 13:18

Всеки има право на мнение, бе, Празен хладилник! Дори и кучетата. В тва число и ти. 8-)

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 08 яну 2014 15:06

Както и очаквах слаба игра - загуба, въпреки, че прогнозирах Х...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/B4/7E/93e189f21ab0b47e.png[/wrapimg][/center]

prazen_hladilnik
Контакти:

Мнениеот prazen_hladilnik » 08 яну 2014 16:57

Serafim написа:Всеки има право на мнение, бе, Празен хладилник! Дори и кучетата. В тва число и ти. 8-)

Добре тренер,ще бъда ли в стартовите ви 11 axXAxaxaxXAXax

Върни се в “Манчестър Ю”