Честито на сините!
За мен обаче има засада при гола. Реално в този мач, като сложим и двете претенции за дузпи, някои отбори биха организирали чудовищен рев. За претенциите за дузпи аз нищо не мога да кажа (не ги видях добре и може да са неоснователни), но за гола ми се струва, че имаше засада. Дори и играчът на "Левски" да беше покрит от Барт (което не мисля, че беше така), вратарят на Лудогорец беше по-напред. Все пак, може и да греша, но така виждам ситуацията.
Гледам и заглавието на Гонг и се чудя къде са го видели този силен "Левски"? Да, в определени моменти мачът беше равностоен, но по-скоро аз видях един неуверен и изнервен Лудогорец, който не успя да си вкара положенията. Обективността изисква да се каже, че и "Левски" имаше чисти положения от контри. Но не очаквах гранда със 100 годишна история да играе по този начин като малък отбор и с доста грозни прояви. Ангелов дали успя добре да си намести десния и после левия чорап преди да напусне. Може би пресилен втори жълт, но начина по който напусна терена би трябвало да му коства наказание от няколко мача. Опита се да провокира още играчи.
XXI кръг, Лудогорец - Левски София - 0:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: XXI кръг, Лудогорец - Левски София
[center]
[/center]
[/center]Re: XXI кръг, Лудогорец - Левски София
Гледам още никой не ме е оборил с факти,продължавам да твърдя че домакините не искаха да бият.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
- Черният козел
- Контакти:
COVINI написа:Гледам още никой не ме е оборил с факти,продължавам да твърдя че домакините не искаха да бият.
Тебе те е оборил ония от горе
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
volf написа:Защо не виждам традицинното преброяване на феновете?
Колко милиона са феновете на Левски и ще се освобождават ли още места за такива след мача?
2:0 устройва ли отбора на народа или по-тежка загуба за сметка на бодроста на Лудогорци за Европейският им двубой?
Признавам. Разбираш я тая игра.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- Черният козел
- Контакти:
tsonpen написа:Честито на сините!
За мен обаче има засада при гола. Реално в този мач, като сложим и двете претенции за дузпи, някои отбори биха организирали чудовищен рев. За претенциите за дузпи аз нищо не мога да кажа (не ги видях добре и може да са неоснователни), но за гола ми се струва, че имаше засада. Дори и играчът на "Левски" да беше покрит от Барт (което не мисля, че беше така), вратарят на Лудогорец беше по-напред. Все пак, може и да греша, но така виждам ситуацията.
Гледам и заглавието на Гонг и се чудя къде са го видели този силен "Левски"? Да, в определени моменти мачът беше равностоен, но по-скоро аз видях един неуверен и изнервен Лудогорец, който не успя да си вкара положенията. Обективността изисква да се каже, че и "Левски" имаше чисти положения от контри. Но не очаквах гранда със 100 годишна история да играе по този начин като малък отбор и с доста грозни прояви. Ангелов дали успя добре да си намести десния и после левия чорап преди да напусне. Може би пресилен втори жълт, но начина по който напусна терена би трябвало да му коства наказание от няколко мача. Опита се да провокира още играчи.
Абе супер слаб мач казваш
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
tsonpen написа:Честито на сините!
COVINI написа:Гледам още никой не ме е оборил с факти,продължавам да твърдя че домакините не искаха да бият.
Пишеш ми чак на лични, ама аз не съм по конспирациите. Футболът е отборна игра и факторите са доста. Лудогорец навлезе в криза още от мача с Берое преди два кръга. Там спечели с 1:0, после направи равенство, сега загуби. Пикът в успеха на отбора беше втората победа над ПСВ с 2:0 в София, след което нормално играчите да се поуспокоят и да се настроят празнично, от което куца играта. Първи в А група, първи в групата на ЛЕ, продължават за Купата и до Нова година каквото и да правят, това едва ли ще се промени. това е малко демотивиращо, особено в зимни условия, когато играта страда и е нужен повече стимул. Аз поне го отдавам на това. Няма как толкова човека да са артисти.
Може да не са ги стимулирали достатъчно, може подготовката за мача да е била през пръсти и това да е целенасочено. Съществува някаква вероятност за това. Но повече от това не виждам как би станало.
[center]
[/center]
terata написа:tsonpen написа:Честито на сините!
Пич, какво значи "така виждам ситуацията"? Имаше повторения на линията на "засадата" и ясно се видя, че такава няма. Не ти ли прави впечатление, че ти си единствения "видял" подобно нещо? Не е зле, поне един път в живота си да покажеш, че си мъж и да излезеш и да кажеш: "Честита победа, пичове, бяхте по-добри и заслужено бихте!".
Аз победата ви я честитих! Заслужена е, защото имахме почти 90 минута поне да изравним. След като не сме го направили, не можем да не ви признаем заслужената победа.
Но това което съм видял, съм го видял. Не те карам да се съгласяваш и да ми вярваш. Добро повторение не видях. От тези, които видях, за мен има засада.
[center]
[/center]
Честито на левскарите.Мача беше повече битка отколкото футбол,при който единия отбор взе това за което само можеше да мечтае.Да ви е честа победата и не забравяйте,че напролет има още 2 мача.Там ще бъде голямата истина
nedko написа:Честита победа на Левски! Заслужено ни победиха, мачът тръгна зле за нас и после цял мач Лудогорец не намери своята игра.
Благодаря. Коментарът ти е точен. Но в края на краищата една загуба нищо не е- я виж ние колко натракахме! Този мач беше по-важен за нас и оттук може би настройката. Но защитата ви беше лошо пробита 5-6 пъти, с Литекс пак беше така. Мюлдер да излезе на чиста позиция-има нещо сбъркано при вас, но вие ще си ги оправяте тез неща. Ние в битка за титлата е абсурд да влезем, третото място е реална цел. Вие с Литекс си се надигравайте.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]