ФИФА заплаши ЦСКА с отнемане на 6 точки

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: ФИФА заплаши ЦСКА с отнемане на 6 точки

Мнениеот Кировец » 01 дек 2013 09:47

Betchualeng Arnaikem написа:
Кировец написа:
Betchualeng Arnaikem написа:И като им вземат точки ще цъфнем и вържем направо, нали :? Имам чуството, че някои сини фенове предпочитат ЦСКА да загуби служебно 6 точки пред това да загуби 3 във Вечното дерби...
Да се приложи правилника върху ЦСКА (ако има защо) и това е.. трябва да има ред. Но нас не виждам какво ще ни стопли това.

:) Ха, един с признаци на излекуване от тежката подуенска болест. :) Дръж се момче, не се предавай, не оставяй разума да те напусне. :)

Аз "болести" нямам, освен ако не говориш за факта, че съм левскар (което ТИ определяш като болест, не аз). За разлика от теб обаче аз не съм побързал да обявя всички червени фенове за болни. Разума ми си е налице и без да се боря да го запазя. И колкото написаното от мен се отнася до други сини фенове, толкова под някаква форма важи и за доста червени такива. Дали ти си сред тях.. сам прецени.

Колко си повърхностен... Тъкмо те похвалих за приличната визия и отношение към ЦСКА, а ти побърза да ме насолиш. Радвам се, че има фенове на Левски като теб - с отношение към проблемите на ЦСКА, което разчупва призмата на омразата. Що се засегна?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 01 дек 2013 09:54

Не харесах как сложи всички левскари под 1 знаменател с термина "подуенска болест", Кировецо. Ако се замислиш моето отношение показва, че това е неуместно, не всички живеем чудейки се кога ЦСКА ще изчезне. Просто не слагай всички под 1 знаменател, това е все едно да ви обявя всичките за копия на ГА ГА...

Ако ти се струва повърхностно.. значи ТИ си пропуснал нещичко в изказването ми, жалко.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 01 дек 2013 10:08

Betchualeng Arnaikem написа:Не харесах как сложи всички левскари под 1 знаменател с термина "подуенска болест", Кировецо. Ако се замислиш моето отношение показва, че това е неуместно, не всички живеем чудейки се кога ЦСКА ще изчезне. Просто не слагай всички под 1 знаменател, това е все едно да ви обявя всичките за копия на ГА ГА...

Ако ти се струва повърхностно.. значи ТИ си пропуснал нещичко в изказването ми, жалко.

Не слагам всички. Имах предвид хорицата като авторчето на темата примерно и доста индивидчета назад из мненията. Пък и теб не те слагам - даже съм го написал. :) Погледни на мнението ми с чувство за хумор!
Радвам се, че има хора като теб във форума, които макар и сравнително рядко спрямо изцепките на болните от болестта, се включвате и изказвате едно европейско мислене. Повече мнения във Форум ЦСКА от хора като теб правят атмосферата приятна за всички страни, дори неутралните зрители биха останали с едно отлично впечатление!
С уважение
от
Кировец
фен на ЦСКА

п.п. Ти сам си ги отразил "болните от болестта", което още повече доказва, че си достоен, обективен човек!
Имам чуството, че някои сини фенове предпочитат ЦСКА да загуби служебно 6 точки пред това да загуби 3 във Вечното дерби...

Върни се в “ЦСКА”