plovdivram написа:Аз искам да попитам няколко неща около този мач, който за много може да се стоят странни, но за мен никак не са... Ние нали направихме едно от най-добрите осветления в БГ?!! Така е нали?!!! Нали липсата на тези осветления бяха основаната причина и оправдание, когато се насрочваха мачове през седмицата в неудобни за хората часове?!!! Така беше!!! Нали?!! Е, ако оставим настрана наказанието, което ние феновете си "издействахме", то на мен ми е интересно, следното - ЗАЩО НИКОЙ ОТ НАШЕТО РЪКОВОДСТВО не ПОИСКА ПРОМЯНА НА ЧАСА НА СРЕЩАТА, който бе обавен много преди да се случат нещата, които направиха, така че, така или иначе да няма смисъл оттакива действия?! Нека не се оправдаваме с телевизиите, защото те също са наясно, че ние ИМАМЕ осветление и спокойно могат да направят програмата си според мача... Още повече, че едва ли имаше по-интересен (по принцип

) мач от нашия този кръг!!! Тук идва и следващото, което ми направи впечатление, а то е изказването Йовов в медиите, в което той каза буквално следното -
"Нека ТЕ (има предвид нашето ръководство) да кажата, кой настояваше мача да е на закрити врати"...
Нека всеки сам си прави изводите, но за мен е така или иначе очевадно, че специално този мач, нашите ръководители някак си не показаха желание да се играе пред повече публика и това с наказанието май им дойде ОК, като изключим солидната голба, която им се наложи да платят!!! Каква е причината... можем само да гадаем и аз лично си имам някакво предположение, но нямам намерение да се впускам в това... Просто не ми се изпада в излишни спорове, на които конкретен отговор неможем да получим...
Аз съм на същото мнение за наказанието. Казах в една друга тема: Станков зорлем си изпроси наказание!!!! Той беше първият, който спомена, че ще бъдем наказани! Помаците за разлика от нас се скатаваха до последно, въпреки, че на Герена за малко щеше да има трупове на ДЕЦА!!! Ние обаче започнахме първото интервю на треньора, в понеделник, та да се сети БФС в сряда, с думите: Ние ще бъдем наказани!!! Не ми се мисли, че Коко е организирал с червените си контакти, провокацията на ЦСКА-рите в събота, знаейки темперамента на тия "две коли", които се върнаха в събота...
За гърка и останалите чужденци. Личи си, че са играли в прилични европейски отбори. Гъркът наистина изора терена! Другият голям беше Асен Георгиев!!! Дано не се е напъвал, за да бъде забелязан от бившия му клуб! 1-2 години на Лаута, ще помогнат много за кариерата му. Футболист в България се става най-лесно на Лаута! Това са фактите. Приятно бях изненадан и от Дани Кики. Не само заради гола, но и заради концентрацията и старанието му. Гади по едно време се забрави и взе да слаумира между Левскарите. Тунезиецът много качествен. Той и Георгиев трябва да са централни. Дано "разтежението" на Тунчев продължи по-дълго!!!!! Тунезиецът има и техника, и ръст, и усет за заемане на позиция. Н'Дайе игра за мен доста добре. Уличката, която направиха с Тъча за третия гол, не може да промени факта, че игра добре.
Неприятно впечатление ми направиха: Скъсаната обувка на Господинов; продажните смени на Станков (Здравко и Якимов, накрая, точно преди гола); това, че в доста моменти Локо се забавляваха и се виждаше колко зле са отбора победител! Извод: Имаме много добри футболисти, Коко може да направи супер селекция за 3 дена! Но е едно гнусно мекотело, което не ни позволява, да се наслаждаваме и нещо толкова обикновено и обичано като ЛОКОТО! Вчера освен, че направи пари от Батков, направи кастинг за зимата и на: Георгиев, тунезиеца, Гади и сигурно и Н'дайе. Ако Левски имат пари разбира се... Ех, ако можеше да и пробута и МК-то!!!!!!