CSKA 78 написа:И аз се съгласих за Металист Харков и Днипро,другите са наистина на нивото на Лудогорец,Ботевь,даже и на Литекс!Мисля да сложим точка на спора!
А защо сравняваш 5-6-7 в Украйна с 1-2 в България ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
CSKA 78 написа:И аз се съгласих за Металист Харков и Днипро,другите са наистина на нивото на Лудогорец,Ботевь,даже и на Литекс!Мисля да сложим точка на спора!
dunavfc написа:CSKA 78 написа:И аз се съгласих за Металист Харков и Днипро,другите са наистина на нивото на Лудогорец,Ботевь,даже и на Литекс!Мисля да сложим точка на спора!
А защо сравняваш 5-6-7 в Украйна с 1-2 в България ?
danimann написа:subzero написа:miro_rz написа:South_Park написа:MASTER_COOL написа:Българи юнаци !
По-скоро , "Чужденци , юнаци" , тъй като съотношението чужденци - българи е минимум 60:40% , а в някои мачове 70-30%
В Челси ,Арсенал и Ман Ю как седят работите ?
Бахти сравнението !!! Е,па вече са осра ??
За какво да се е осрал бе олигофрен??? Тука не става въпрос за качества на чуждестранните футболисти,а за броя им.Напълно нормално е да има много чужденци,след като българите са доста слаби.Феновете на Челси дали псуват по отбора,че имат само чужденци.Отбора бие ли,няма значение кой футболист от къде е.Ботев тая година ги направихте световен шампион,ама имат точно толкова чужденци,колкото и Лудогорец.Защо за тях не казвате същото??? Комплексирани гадове,мършиииииии
terrorist написа:subzero написа:terrorist написа:Най-добрата група се падна на Лудогорец, като цяло ПСВ са фаворити, но и те са много слаби в момента, правят нов отбор като нищо и те може да не продължат, Динамо З от една класа са с Лудогорец, на хартия те ще са претендента за 2 място, Черноморец Одеса това е най-слабият отбор, но все пак не може да подценяваме украинския футбол.
Ти гледа ли мачовете с Милан или просто си говориш ???
Гледах мача слаби са, щом този слаб отбор на Милан им вкара 3 гола, значи са слаби
Dust написа:Голям минус за тях е, че няма да играят в Разград, но за това си е виновен Домусчиев, че недовърши поне една трибуна като хората.
subzero написа:terrorist написа:subzero написа:terrorist написа:Най-добрата група се падна на Лудогорец, като цяло ПСВ са фаворити, но и те са много слаби в момента, правят нов отбор като нищо и те може да не продължат, Динамо З от една класа са с Лудогорец, на хартия те ще са претендента за 2 място, Черноморец Одеса това е най-слабият отбор, но все пак не може да подценяваме украинския футбол.
Ти гледа ли мачовете с Милан или просто си говориш ???
Гледах мача слаби са, щом този слаб отбор на Милан им вкара 3 гола, значи са слаби
Кво значи " слаб отбор на Милан"??? Милан,Реал,Барса,Юнайтед,Арсенал,Юве и т.н са си постоянна класа,но в друга орбита. ПСВ просто не са в тази орбита,а стояха добре,особено първия мач.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта