Официално: ще се изучава турски и цигански в училище
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Официално: ще се изучава турски и цигански в училище
Абе пич те и сега циганите в Пловдив,могат да учат турски бе,ти не го ли разбра това нещо ? А дори и да се забрани с закон,всякакво изучаване на турски в училище,дори и като избираем предмет. Просто циганите ще си пращат децата в "частни" училища спонсорирани от Турция и Саудитска Арабия и проблема е решен.
Tommi написа:dunavfc написа:Tommi написа:dunavfc написа:
Това,че искаш да достигнем Япония и Исландия е чудесно,но какво е това малоумие,че там нямало демокрация
Не съм казал, че няма демокрация. Има, но преди всичко е националният интерес.
Е то всяка страна има свой национален интерес ? И какво от това ? Ако съм честен,загубих връзката вече с темата,която подхванахме...
Просто паралелно коментирахме 2 теми. Едната беше, че по това е заплаха за националната ни идентичност, а другата тръгна от сравненията ти със САЩ и аз ти дадох други примери, които показваха, че национализмът не е нещо лошо и не е пречка за развитието.
Еми добре,аз съм дал пример със САЩ ти си дал пример с Япония,не виждам проблем
urkoto написа:hajitsu написа:ГЕРБ, когато се върнат, ще стане страшно за тях!
Най-краткия виц на света. Както беше страшно за тях през тия 4 години. Истината е, че духовния ви ментор Боце Рапоне е най-голямото политическо посмешище, по-голямо и от Волен, и от Яне.
Пий хапчетата и лягай!
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Официално: ще се изучава турски и цигански в училище
Относно ромския език .... някой да познава преподаватели по ромски ?
И ми е интересно кой ще се наеме, щото ромите не знаят пък български 
[center]

[/center]

[/center]- za nas e toj religiq
- Контакти:
kanari написа:za nas e toj religiq написа:Аз не мога да схвана , как отявлени "демократи" са категорично ЗА комунистическа дискриминацияДунав , в другата тема не ме убеди , но тука си на правилната позиция ! Всеки да учи каквото си иска , НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за никой ! Странно ми е само как се учи цигански , след като няма писменост
Ти поне си от Пловдив . И теб ли не те притеснява , че циганите от Столипиново за няколко години официално ще се превърнат в турци , говорещи и турски език ? Няма да им е много трудно да го понаучат , защото от поколения растят двуезични . Защо според вас турците от години наливат пари в Родопите и в циганските гета? Защо ги учат , че са турци и ги водят по безплатни екскурзии до истамбул , да видят величието на Турция , зашо им строят джамии и им обещават какво ли не ? . Едва ли за да отмъкнат някой щангист или да има изтичане на умове в посока Турция . С огромно турско ФАЛШИВО малцинство в България ще им играем по свирката и ще ни превземат отвътре.
Съжалявам , но не съм на твоето мнение ! Циганина си е циганин , нито турски , нито български можеш да го накараш да научи , още по малко вероятно е да го направи по собствено желание
dunavfc написа:Еми добре,аз съм дал пример със САЩ ти си дал пример с Япония,не виждам проблем
Ами жалко... Аз го виждам и той е, че се правим на много демократични по американски образец и това ще е фатално в близко бъдеще.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Levski4Ever
- Контакти:
Къде е к*****а Бареков сега? Що не реве тоя продажник?

Не трябва да има такива зипове, защото България няма турци. Има турчеещи се българи. За това е виновна българската държава която позволи да промиват мозъците на българи които изповядват исляма, виновни са и българите с православна вяра, чийто болшевишка логика не може да разбере,че българин не е равно на православен християнин и не приемаха българите мохамедани за равни. Нека да има турски език като профилирана паралелка след 7 класа, нека да има турски език като допълнителен език към профилираната паралелка. Няма лошо. Но за какво е нужно да се изучава турски език от ранна възраст при положение,че в България няма чак толкова много турци?
hajitsu написа:Случайно или не, властта попадна в ръцете на турците. Да се възползват сега, защото ГЕРБ, когато се върнат, ще стане страшно за тях!
Дрън, дрън, та пляс. Каквото им направи ГЕРБ за три години и половина, това ще им направи и следващия път, ако има такъв, че се съмнявам.
dunavfc написа:Абе пич те и сега циганите в Пловдив,могат да учат турски бе,ти не го ли разбра това нещо ? А дори и да се забрани с закон,всякакво изучаване на турски в училище,дори и като избираем предмет. Просто циганите ще си пращат децата в "частни" училища спонсорирани от Турция и Саудитска Арабия и проблема е решен.
Само че не го учат нали ? Спокойно , сега като отделят средства от бюджета ще го учат . И никой няма да пита защо от Турция и СА целенасочено спонсорират български циганета да учат турски език