ЧЕСТИТО ШАМПИОНИ! Лудогорец отново е шампион на България!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: ЧЕСТИТО ШАМПИОНИ! Лудогорец отново е шампион на България!

Мнениеот tsonpen » 27 май 2013 17:53

KellyB написа:
tsonpen написа:
OOH написа:Сигурно е много неприятно да ви връчат шампионската титла пред полупразен стадион.....

Стадионът не беше полупразен. Мисля, че беше пълен на 2/3-ти в момента в който започваше бурята и продължаваха да идват хора. В 18:15 часа единствените места, които намерихме бяха вече на линията на сцената, откъдето виждахме под много остър ъгъл. Вееше як вятър, отнесе транспаранта, а купата я държаха две момчета да не литне и тя. След това започна дъжда, горе-долу по същото време и церемонията.
Нас дъждът не ни изгони, обаче ни изгониха двете каки, професионални пр..евици. Стояхме и изтърпяхме първата (добре, че не се чуваше добре) и когато обяви колежката си вече си тръгнахме, а то не беше останал вече и почти никой.
За мен беше голяма грешка да се ангажират тези чалга изпълнителки за това мероприятие. Има хора които харесват чалга, има неутрални, но има много хора, които не понасяме чалга! Не може да пускаш шедьовъра на Куин "We are the champions" и между него тази пошла боза. На частно парти за самите футболисти може всичко, но не и на награждаването. Този стил не подхожда на нивото на Лудогорец. Откакто стадионът е обновен, на него не беше звучала чалга. И не трябваше да се случва. Бих се радвал да е за последно. Има достатъчно музикални стилове, които са приемливи за всички.

Стадиона беше просто ПРАЗЕН! Ако не знаеш - даваха директно по NEWS7! Публиката си беше само от роднини на футболистите и шефовете ви сигурно. При интервютата с разни ваши там хлапетата се кефеха, че ги дават по телевизора....... По-жалък шампион не е имала България. И на евромачовете ви я има 1000 души, я не......

Недей дрънка глупости, защото бях там! Веднага след награждаването може и секторите да са били празни. По-голямата част от хората си тръгнаха, другите излязохме на терена. Валеше доста неприятно.
[center]Изображение[/center]

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 27 май 2013 19:48

Ако беше идвал на стадиона щеше да знаеш, че зад сцената където раздадоха медалите и титлата е гостуващия сектор и затова е празен. Иначе горе-долу имаше 4000 човека, след награждаването половината си тръгнаха, останалите слязохме на терена да поздравим футболистите и след това всичко се изнесе извън стадиона, докато Анелия пя пред 100 човека :lol:

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 27 май 2013 20:31

Aз Анелия не я дочаках . Не съм съгласен на такова събитие да ми идват да ми пеят точно тоя стил музика. След като Теодора ли ква е каза : " Сега ще ви изпея хита малка черна рокля от долу " и аз продължих : " и директно хващам баира надолу" , и хората ми се смеят , ама верно го хванах :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 май 2013 22:58

Честита ви титла!По-добре вие,отколкото другите!Дали сте заслужен......да щом имате повече точки!Дали играете по-лошо от миналата година-разбира се!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 28 май 2013 05:22

Италианският гранд Милан поздрави Лудогорец по случай спечелването на втората титла. С писмо до президента на "орлите" Александър Александров гранда от Апенините, който е седемкратен носител на КЕШ, честити на новия стар шампион грандиозния успех.

Милан поздрави Лудогорец и миналия сезон, който "орлите" безпрецедентно спечелиха титлата, Купата на България и Суперкупата.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 29 май 2013 18:22

Нямах време да влизам във форума затова със закъснение:
ЧЕСТИТА ТИТЛА НА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА ЛУДОГОРЕЦ!
Може отборът ви да не е по-силен от миналогодишния,но при всички положения титлата ви е спечелена поне малко по-честно.
Не разбирам крокодилските сълзи на левскарите. Кой им е виновен Гошо Петков ли?

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 29 май 2013 19:26

Носителят на ШЛ за 2013 г. и шампион на Германия - Байерн (Мюнхен), изпрати поздравителна телеграма на Лудогорец за спечелената титла на България. Честитката е подписана лично от председателя на УС на германския колос Карл-Хайнц Румениге.

Поздравления за спечелената от Лудогорец титла е изпратил и добре познатия у нас беларуски тим БАТЕ Борисов. Вчера пък орлите бяха поздравени и от италианския колос Милан.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Лудогорец”